Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
way kıslar nerdesınız...
çay molasımı bu kahve mı..
kendınıze ıyı bakın .:hulya:

ıyı svl..sen nassın...kızlar nerdeler...patronlar mı geldı yoksa..

bende iim cnm drdan geldım sımdı ıkılı test ıcın bıraktıgmda hepsı burdaydıı gıtmısler ee calişan hatun onlarrr devamlı duramıoalrkı burdaa

bende iim cnm drdan geldım sımdı ıkılı test ıcın bıraktıgmda hepsı burdaydıı gıtmısler ee calişan hatun onlarrr devamlı duramıoalrkı burdaa

sonucların yarın mı çıkcak...
artık senın bebıste buyumus...opuyorumnanaktan

yok cnm 10 gun snra dedı ya cok uzun degılmıı evet baya buyumusss veledım ya ama cınsıyetını gostermedıı

yok cnm 10 gun snra dedı ya cok uzun degılmıı evet baya buyumusss veledım ya ama cınsıyetını gostermedıı

yok degıl galıba..hatırmadım sımdı..bızde beklemıstık sonuclar ıçın...
maşşallah buyusun buyusun...dogum fotolarınıda gorces daha bebişinin...
çok öpüyorum senı canım ben kaçtım... kaydirigubbakcemile5

eee anlatmamışsın.bebişi gördünmü.ne yapıyodu anlatsana.
ben pztsi yaptırdım canım biliyosun 3 günde çıktı.sana niye 10 gün demiş yaaa
hakketen çok uzun.peki ultrason sonucun nasıl onu hemen veriyolar.
iyimiymiş bebiş.herşey yolundamıymış.kız anlatmamışsın dövecem heee.

ee napıyım kımse yoktu kıme anlatsaydım kızım usg sonucunda bı terslık gormuorum hersey normal dedı dr ıste kan sonucuna bakıck 10 gun snra dedı ya yuhhh ay allam bı tatlı bebm yerım nun heryerını verdıklerı sonucta burun kemıgı goruldu falan yazıoo bobregı mıdesı heryerı bellıymıs mınıgımın bı cınsıyetı bellı olmadı pıtpıtlarını duydum ya bu sefer ınanamıorummmmm muthıs bı duyguuu

napıyodu.ellerini ayaklarını napmıştı.ben görmedim ama eşim gördü,çapraz yapmış bacakları havadaymış.

cnm benım tam onumdeydı usg ekranı hemde drun onunde vardı baya gelısmıs hastane ee özel ya ondan valla cnm drun yuzune bakmaktan heyecandan bşşi dıcekmı dıe bebegıme bakamadım bıle ama keyıf ypıodu sıpaa yatmısss

canım bn bıraz yatıcm ya acaip mıdem cok fena bı yandan bulanma bı yandan tukuruk bı yandan yanma offffff allahım ıns gecıcek bunlarrr

benim de midem bulanıyo.bigünüm bigünümü tutmuyo işte.geçti sanıyom yine oluyo.
demekki geçmeyecek benimkiler.14.haftanın içindeyim artık.

herkese iyi akşmalar.
yarın görüşürüz inşallah kızlar.kendinize iyi bakın.
byess

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…