zaten evli gb yasiyoruz 2 sene filan oldu seneye 3 evlilikten yana sorunum yok.. cocuk dusundugum zaman korkuyorum cok ve duygulaarinizi gercekten merak ediyorum. :)
zatten hayatimi yassam 3 dalda oscar alir
evet cnm durumun bıraz karısıkmıs ama sızn fıkrınız tabıkı saygı duyarı bızzz sende evelnıp ıns en kısa zmanda bebek sahıı olursun ınss
len kızlar sızdede oluomu bnm mıde yanıooooo cayır cayırrr
canım şimdi nikah olsa hiç tereddüt etmeden çocuk yap derdim
ama şimdi sen hamile kalınca ne olur nasıl olur bilemiyorum
ama şu kadarını söyliyim. Bebek bi evin boncuğu, neşesi
Allahıma şükürler olsun 5 yıllık evliyim eşimle hiç problemimiz olmadı Her zaman mutluyduk ama hamile kalınca apayrı olduk inan. Çok daha neşeliyiz. Bana günde 1 kere sevgisini söylyen adam şimdi sürekli dile getiriyo. Arada arkadaşlarıyla birlikte olmak isteyen adam şimdi yanımdan hiç ayrılmıyo
Aman Allah bozmasın :)))
öykü ne okuyorsun ukraynada.
tercumanlik ing - rus bilmiyorumkismile
soyle diyim burda o kadar garip insanlar ve her milletden insan var bu arada ukraynadayim ben. gercekten yasamda zor hersey zor. bazi olaylar yasadim ben yurtta birde ben kucuk yerden geldigim icin fazla o tarz insanlari cakallari tanimiyordum. malum univ iste. bizim burda karma yurtlar ve ben cok rahatsiz oluyordum birde ukrayna g yerdeyim. enesimle benim zaten tasnima evremiz filan vardi birde benim yanimda kalan kiz acayip bisiydi t.c bole bisi gormemistir yani. hergun agliyordum enesdde artik dayanamdi aldi beni yurttan ve gercekten enes oyle ucari kacari bir erkek dil. olgun seviyeli ben istemeden elime tutmayan sahip cikan birisi oyle nasil diyim kendini bilmez tip degil ve guvendim icin bazi seylere kalkistik. ailemden anneme deemek zorunda kaldim babam pek normal karsilamadi ama mecburduk burda eve cikmaya yurtlari gorseniz kopek durmaz o kadar diyim ve ben onca erkekle ayni ortamda durmakdan rahatsizlik duyuyorum ve kendilerini bilmeyen tipler.....derken olay buralara geldi. kendi imkanimizla herseyimizi yaptik ettik bakalim hayirlisi ne olcak :) ayy cok uzun oldu :)
türkiyeye nezaman döneceksiniz canım.evlilik ozman mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?