Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
turkiyeye pek donme taraftari degiliz acikcasi burda daha iyi kazaniliyor ama ne yasariz bilemioruz. seneye onun okulu bitince die bakiyoruzz

hadi hayırlısı.uzatmayın madem evlenin,nasılsa aynı evdesiniz bari evlilik olsun.ailende rahat eder,sende daha rahat olursun.

Allah hakkında hayırlısını versin o zaman canım
kendi kararın ama okul verkende çocukla nasıl ilgileniceksin
kime nasıl emanet ediceksin bebeğini

birde burda tekim oylede dusunuyorum ama bir yandan da cok guzel duygu gibi geliyor bana.... burda herkez 1 aylik bebekleri alip gezdiriyorlar filan o kadar guzel gozukuyor ki. her markete gittimizde goruyorum filan icim boyle ho; oluyor ama galiba daha cook var bilmiyorumkismile

Alah bozmasın o zaman canım

nurtenım bnmkıde ıste bogazıma dogru mıdem derken orayı kastedıorum cok baglantılaılar ya mıdeyle bogaz :roflol:

o bebek büyüyüp mideye baskı yaptıkca dahada fazla oluyomuş canım
bi tane hacuç ye rahatlatıyo emin ol

ben yavas yavas hazırlnaıyım barıı saatım yaklasıoo bebegımı gorucem ınsssss

hadi canım selametle
hayırlı haberlerini bekliyoruz

hadi hayırlısı.uzatmayın madem evlenin,nasılsa aynı evdesiniz bari evlilik olsun.ailende rahat eder,sende daha rahat olursun.

o konuda evet rahat etmeleri bakimindan annem hergun ariyor :)))) hayirlisi valla birde ben cok buyuk konusmustum basima geldi iste .. ben oyle yapmam boyle yapmam diyordum ayni evde kalinirmi filan insan oyle bir duruma gelince mecbur kaliyormus... ve bundan sora konusurken epey dusunuyorum

seval hayirli haberlerle donersin ins. bu kez ogrenirsin bebisinin cinsiyetini ....

kizlar birde burda her Allahin gunu milet bebeklerini sokaga cikartiyor ve burda soguklar -30 a kadar bazen dusuyor ben bile morrariyor ellerim filan.. onlarin hic umurlarinda diil ama hava aldirmak gusel biside kis gunu acimiyorlar cocuklara....aklima geldide paylasim dedim cok garipemistim... bizim tr de olsa cocugu 2-3 ay ken cikarmaslar evden

herşeyde bi hayır aramak lazım canım
sayesinde çok kötü yerlerden kurtulmuşsun
seninde dediğin gibi yaşasıklarınız Türk örf ve adetlerine aykırı
yaşadığın yerde doğal çeyler ama bunu ailelere yada yakın çevreye açıklamak hiçde kolay olmaz. Öznura katılıyorum bende bir an önce evlenmeye bakın bencede Aileninde yüzü gülsün. Çünkü dediğim gibi burda Türk kültürüyle yetişmiş insanlara bu durumu kabul ettirmek ve alıştırmak zor.

kızlar aferdsnz ama ben yedıklerımı cıkarttım yemek yıyemıorum işte sırf bu yuzden napıcm böle bennn

evet herseyin hayirlisi zaten pek uzatma taraftari degiliz :) ben bile bu duruma ilk zamanlar alisamamistim herkez beni kotu gorur yanlis seyler dusunur die cok korkuyordum psikolojim bozulmustu ama iste herseyde hayir vaardir demek lazim mecburdum. insan icinde olmayinca farkli anliolar ama yinede haklisiniz opuyorumnanaktan

kıs oda bişimi
benim rahmetli babanem çocuğum kırkı çıkmadan yıkanmış çamaşırlarını dışarıya astırmazdı :roflol: :roflol:

kıs oda bişimi
benim rahmetli babanem çocuğum kırkı çıkmadan yıkanmış çamaşırlarını dışarıya astırmazdı :roflol: :roflol:

Allah iyilini versin kaydirigubbakcemile3 tamam hava aldirmak onemlidir filanda burasi abartmis /

ay cnm o kadar bıktımkı cubuk yemekten gına geldı artık :roflol:

kıslar ben bugün işleri iyce serdim ya
kovulcam bu gidişle
az işlerime bakim artık hadi hoşçakalın görüşürüz

gorusurz yine kendinize ii bakin hoscakalin.. tanistima cok memnun oldum yine konusuruz :1hug:

ben geldım kızlar..hadı benı gormeyinde bakalım yıne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…