- Konu Sahibi EU3
-
- #7.181
turkiyeye pek donme taraftari degiliz acikcasi burda daha iyi kazaniliyor ama ne yasariz bilemioruz. seneye onun okulu bitince die bakiyoruzz
Allah hakkında hayırlısını versin o zaman canım
kendi kararın ama okul verkende çocukla nasıl ilgileniceksin
kime nasıl emanet ediceksin bebeğini
gercekten Allah bozmasin huzur en guzel sey. bizim iliskimizde boyle boyle hic degisik bisi olmadi ciktigimizdan bu yana. hhic kirmadi incitmedi uzmedi. hani bazen derler ya ruh esini buldugunda hersey tamdir... tabi ilerisini bilemeyiz ama bende de ole bir hava var :)/opuyorumnanaktan
nurtenım bnmkıde ıste bogazıma dogru mıdem derken orayı kastedıorum cok baglantılaılar ya mıdeyle bogaz :roflol:
ben yavas yavas hazırlnaıyım barıı saatım yaklasıoo bebegımı gorucem ınsssss
hadi hayırlısı.uzatmayın madem evlenin,nasılsa aynı evdesiniz bari evlilik olsun.ailende rahat eder,sende daha rahat olursun.
o konuda evet rahat etmeleri bakimindan annem hergun ariyor :)))) hayirlisi valla birde ben cok buyuk konusmustum basima geldi iste .. ben oyle yapmam boyle yapmam diyordum ayni evde kalinirmi filan insan oyle bir duruma gelince mecbur kaliyormus... ve bundan sora konusurken epey dusunuyorum
herşeyde bi hayır aramak lazım canım
sayesinde çok kötü yerlerden kurtulmuşsun
seninde dediğin gibi yaşasıklarınız Türk örf ve adetlerine aykırı
yaşadığın yerde doğal çeyler ama bunu ailelere yada yakın çevreye açıklamak hiçde kolay olmaz. Öznura katılıyorum bende bir an önce evlenmeye bakın bencede Aileninde yüzü gülsün. Çünkü dediğim gibi burda Türk kültürüyle yetişmiş insanlara bu durumu kabul ettirmek ve alıştırmak zor.
kizlar birde burda her Allahin gunu milet bebeklerini sokaga cikartiyor ve burda soguklar -30 a kadar bazen dusuyor ben bile morrariyor ellerim filan.. onlarin hic umurlarinda diil ama hava aldirmak gusel biside kis gunu acimiyorlar cocuklara....aklima geldide paylasim dedim cok garipemistim... bizim tr de olsa cocugu 2-3 ay ken cikarmaslar evden
kızlar aferdsnz ama ben yedıklerımı cıkarttım yemek yıyemıorum işte sırf bu yuzden napıcm böle bennn
kıs oda bişimi
benim rahmetli babanem çocuğum kırkı çıkmadan yıkanmış çamaşırlarını dışarıya astırmazdı :roflol: :roflol:
ay cnm o kadar bıktımkı cubuk yemekten gına geldı artık :roflol:
ay cnm o kadar bıktımkı cubuk yemekten gına geldı artık :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?