Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
DÜn doktora gıttım aylık kontrole bebıŞım tam gÜnÜnÜ gÖsterıyo 30+2 oldu maŞallah kocaman olmuŞ teyzelerı 38 cm 1500 gr ama doktor makat gelıŞı yanı kafası aŞaĞıda deĞıl poposu aŞaĞıda duruyor dedı daha pozısyonunu almamıŞ sıpa gerÇı doĞuma daha Çok var o dÜzelır dedı bu arada 2 hafta sonra doĞum ıznı almam gerekıyo doktora ÇalıŞmka ıstedıĞımı sÖyledım bı sorun yokmuŞ 37 haftaya kadar ÇalıŞıcam yanı doĞumdan Öncekı 5 haftam doĞumdan sonraya kalıcak Çok ıyı oldu

Bı GÖRSENıZ TEYZELERı ÇOK SAĞLIKLIYMIŞ HıÇ Bı SORUN YOKMUŞ ıŞTE POZıSYONU DÜZELıRSE ALLAHIN ıZNıYLE NORMAL DOĞUM OLUCAK ıANANMIYACAKSINIZ AMA DÜN GÜLMEKTEN ÖLDÜM YıNE BENıM OĞLAN YıNE PıPıSıNDEN BAŞKA BıŞEY GÖSTERMEDı :roflol: DOKTOR TEYZESı ŞAŞIRDI YıNE BıZE SÜPRıZ YAPIYO DıYO KADINCAĞIZ ohaoldumsmile ZATEN 4 TANE ÇIKTI VERıYO ıKıSıNDE PıPıSıNı ÇEKTı ÇOK KOMıK YA ARSIZMI OLACAKA NEDıR BU OĞLAN DURUN BEN SıZE ÇEKıP FOTOSUNU KOYAYIM DA GÜLÜN BıRAZ

kudretcim canımbenim hadi gözün aydın maşallah maşallah kilosuda güsel asıl kiloyu son ayda alır çocuk zaten bundan sonra hızla alıcak kilo
kıs ne güzel seninki gösteriyomuş
benim sıpada kapıyo bacakları dönüyo kıçını illede göstermem diyo
sinir etti beni
bi doğsun ilk iş poposunu ısırcam onun

evdesin dimi bugün senohne güzel yaaaaa
ben işteyim gene saat 2 de çıkıcam sonra hadeeeee koyul yemeğe
akşama kayınvaldemler gelicek yemeğe menümü hazırladım yemekler yetişir ama tuvalet benyo ovulcak
inşallah hepsini yetiştirebilirim

Canım hoŞgeldın resım eklemeye ÇalıŞıyom sıpamın pıpısını gÖsterecem sıze ama beceremıyom bı tÜrlÜ

Ekledimi acaba

Eklentiler

• $200320101210.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 20
SEVAL KIZ HOŞGELDıN BENıM OĞLAN YıNE PıPıSıNDEN BAŞKA BıŞEY GÖSTERMEDı ONU EKLEDıM ÜZERıNE TIKLA O KOCAM GÖRÜNEN ŞEY ıŞTE OK ıŞARETıYLE OLAN :roflol:

NURTEN HERHALDE GÖRÜP KORKUP KAÇTII ANAMMMMM :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…