Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gordum gordum anam o ne ölee maşallah kızım senınkı sapık olck he kızım falan olursa yaklastırmam senın oglanın yanınaa :roflol:

nurtencım gecmıs olsun kuzum bend egecelerı hıc rahat yatamıom ya onceden yuzuztu yatarım ne gusel sımdı yatamıom ya sag tarafa ya sol tarafa pffffff

valla nurtenın dedıgı gıbı bnmkıde kızsa bnmkıde krkuck gobegımı kapatıp baktım resme :roflol:

kıs ben korkmam da benim bebek kıssa eğer o korktu anacım
zaten göstermiyodu şimdi korkudan hiç göstermicek delikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: LAN BENDE OLSAM KORKARIM GERÇEKTEN

gordum gordum anam o ne ölee maşallah kızım senınkı sapık olck he kızım falan olursa yaklastırmam senın oglanın yanınaa :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: BENCEDE SEVAL BEN BİLE KORKTUM O NE LAN DEDİM BENİM OĞLAN NÜ SANATINI ÇOK SEVECEK ANLAŞILAN :roflol: :roflol:

KIZ BEN ANLATMIŞTIM YA Bı GÜN OTOBÜSTE AYAKTAYIM GÖBÜŞÜMDE Bı BAYANIN POPOSUNA DEĞıYODU BU SIPA Bı VURUYO BENı Bı GÜLME KRıZı TUTTU :roflol: :roflol: YOK YOK ANAM BU OĞLAN ARSIZ OLACAK

bıde bızım sıpalar gosterseler seylerınıde ona gore ayarlasak kendımızı dımı ama:d

KıME ÇEKTı BıLMEMKı ANASI YERıNDE DURMAZ AMA TERBıYELıDıR BABASI DA ÇOK SAKıNDıR KAPLUMBAĞA GıBı ADAM :roflol:

kıme cektı kız bu veled böle varmı sulalede arsız olan :roflol:

ACABA PROFıL RESMıMı YAPSAM :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

nurtencım gecmıs olsun kuzum bend egecelerı hıc rahat yatamıom ya onceden yuzuztu yatarım ne gusel sımdı yatamıom ya sag tarafa ya sol tarafa pffffff

sağol canım
ay sorma ben de hep yüzüstü yatardım şimdi rahat edemiyorum

canım benım ya..kocaman olmus massallah...
az kalmıs..

kıme cektı kız bu veled böle varmı sulalede arsız olan :roflol:

YOK KIZ BENDE BİLMİYOM KİME ÇEKTİ BU SIPA ACABA DİYRUM ANNESİ OLARAKTAN TECAVÜZCÜ COŞKUN FİLMLERİNİ ÇOKMU İZLEDİM NEDİR ABAOOOOOOO :roflol: :roflol:

daha sımdıden böleyız kudret gıbı olunca napıcaz be hıc yatamıcaz offf ozmn sag solda zo olur sırtustumu yatıcazda bıde bnm bacagım cok agrıo ya gece

OH OH MAŞALLAHHH GÖREN GELıYO TOPıK DOLDU TAŞTI OĞLANIN KISMETıNEE delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:

bebişler buyuyor bel agrısı karın agrısı normal nurtencım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…