Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bıde kıme cekı dıoz bellıymıs zaten kıme cektıgı veledın anasına cektı kesınnn sapıkkk :roflol:

daha sımdıden böleyız kudret gıbı olunca napıcaz be hıc yatamıcaz offf ozmn sag solda zo olur sırtustumu yatıcazda bıde bnm bacagım cok agrıo ya gece

hiç sorma sevalim o kadar zorki uykularım hep bölünüyor sırt üstü yatmakta yasak yanlarım çürüdü valla bu aylarda sırt üstü yatmayı yasaklıyo doktor tadını çıkarın şimdiden çünkü bebeğe kan gitmiyomuş allah korusun birde sürekli yan yatmak durumundayım pozisyonunu alsın diye yoksa normal doğuramam

nuretn supersın heeee coskun :roflol:
senın oglanın pipisinin serefıne topik doldu tastı :roflol:

kıs kudret adına da coşkun koyunda tam olsun

:roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol: ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN KIZ NERDEN AKLINA GELDİ

bıde kıme cekı dıoz bellıymıs zaten kıme cektıgı veledın anasına cektı kesınnn sapıkkk :roflol:

YOK KIZ BEN SADECE İZLEMİŞİMDİR DİYE SÖYLÜYORUM ŞEY KEM KÜMMM YOKSA BEN HİÇ HUYUM DEĞİLDİRR delikafadulden

gel gellllllllll
coşkunun pipisine geeeeelllllllllll

kudretçim bidenem doğum nezamandı senin.. kısmetse

HOŞGELDıN GÜLERıM KUŞUMM YıĞENıNıN SANA Bı SÜPRıZı VAR GEÇMıŞ SAYFALARDAA TEYZESı YERıM BEN O SÜPRıZı :roflol: :roflol:

DÜn 27 mayıs Çıktı doĞum tarıhı gÜlercım baksana benım oĞlan Önde gıdıyo bÜyÜtmÜŞte bı taraflarını doĞuma hazır gıbı

nluyorrr bacılar ne kaynatıyonuuzz. ayy geçmişedebakamıyom.. sayfa değiştikçe.. benim dünyanın dönüş hızı artıyo..

kim ne etti.. kimin ki kime ne etti...
kıızz kudreett senin sıpa şimdiden mi yaramazlık yapıyo.. vayy anammm .. dünyaya gelince nlur kim bilirrr sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

annesı tembıh etmıs ona nurten goster ama elletme dıe :roflol:

AYYY BıŞEY DAHA AKLIMA GELDı BENıM SAF KOCıŞTE NE DÜŞÜNÜYO GÖRÜNCE ODA ŞOK OLDU YA HAYATIM DıYO BıZıM Bı SÜRÜ TORUNUMUZ OLACAK DıYO AYYY BEN ıYıCE KOPTUMMM :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

HOŞGELDİN GÜLERİM KUŞUMM YİĞENİNİN SANA Bİ SÜPRİZİ VAR GEÇMİŞ SAYFALARDAA TEYZESİ YERİM BEN O SÜPRİZİ :roflol: :roflol:

dur hemen bi bakamm..
bu arada allah yardımcın olsun cnım.. sular seller gibi doğrasın inşlh...

ay çatlıycam meraktan hemen bakıyoom...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…