Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ah cnm bende ıstıom bıranönce alişverıs yapmak ama daha cınsıyetını bıle bılmıoz kı

park yatagı ii dusunmusun cnm bend eöle alcım ama bızım ıcın cok erken dahaa

ayy kudret hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişin, ne güzel hazırlıklar da tamammış...

neler yapıyosun ? annene gidiyomuşsun.iyi edersin anneciğin bakar sana güzel güzel...

cnm pc acık oldugu surece burasıda acık
evet cnm gıtmeyı dusunuorum napıyım besenıyım azıcık dımı

Kan Şekerım dÜŞtÜ galıba acıktım bıŞeyler atıŞtırdım ondan kayboldum burdayım canım ya

Canancım hoŞgeldın balım Çok Özledım senı evı taŞımıŞsın galıba hayırlı olsun

Ya ben kaÇıyorum Çok yoruldum bıraz uzanayım yıne gelırım ÖptÜm sızı

Canancım hoŞgeldİn balım Çok Özledİm senİ evİ taŞımıŞsın galİba hayırlı olsun

evet bitanem yerleştim çok şükür, alıştım bile yeni evime :) seninde doğuma epey az kaldı..darısı biz olmayanları başına inşallahh...

ahanda bende gıdıom yaaaaaa kımse kalmıo ben burda nobetcı gıbıyım

günaydın kızlar
haftassonu amma da kaynatmışsınız hee.
kız kudret çocuğu ne utandırıyosun.reklam yaptın cümle aleme çocuğun pipisini
doğunca soracak sana hesabını.

ben de ctsi günü doktoruma gittim 2li test sonucunu götürdüm.daha yeni ultrasona girmişim diye bidaha bakmayalım ultrasonla dedi.ben de bebişimi göremedim. zaten 2 lide de göstermemişlerdi.çıktı da vermemişlerdi.en son 8 haftalıkken gördüm bebeğimi.bidaha da 16 haftada gidicem cinsiyet için.8 hafta aradan sonra görebilcem ancak.
oyüzden üzüldüm biraz.

günaydın kıslarrr
bende bu akşam gidicem doktora
kocişim alcak sonuçlarımı sabahtan

kıslar yaaaaaaaaaa
bana dua edinde minik sıpacım bu sefer göstersin cinsiyetini ya

nurtencim inşallah öğrenirsin cinsiyetini canımcım.ben de 16+5 te gideceğim cinsiyeti için.seninle aynı haftada öğrenmiş olacağız kısmetse tabi.
bu arada bana demir hapı verdi dr.vitamin vermedi.doğal beslenmem gerekliymiş.bol yeşillik,ceviz,badem,
yoğurt,semiz otu.bir de hergün güneşe çıkacakmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…