Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadı bakalım cnm ıns bende cok sınır olurum bı yerın tıkanmasındankaydirigubbakcemile3

sabah burdaydı 2yekadar calişick bugun işlerıne bakmaya gıttı bırazcık atmasınlar kızı işten snra :)

kis sen klask muzik filan dinliomusun bebislere cok iyiymis... birde gelecegin mozarti filan olur :) dinlendirici muzikler cok etki ediyormus

klasık muzık pek sevmem cnm acıkcası daha cok hareketlı parcalr dınlıom cocugumda hoppa bişi olmasa barı :roflol:

klasık muzık pek sevmem cnm acıkcası daha cok hareketlı parcalr dınlıom cocugumda hoppa bişi olmasa barı :roflol:

senin sevmen kis onemli diil cocuk icerde mutlu oluyormus dinlendirici ozelligi var ya..ondan didim hehe

bılıom cnm bend eduymustum saka dıom sana dınletırız cocugum mutlu olsunda

bılıom cnm bend eduymustum saka dıom sana dınletırız cocugum mutlu olsunda

:))) ilk basta cocuk gelir zatee :)/ uff bugun cok tuaf hisediom kendimi hic bisi yapmak istemiom .. nasilim onu bile bilmiom// hayattan nasibini almis herseyi gormus hic bisi kalmamis artik hayatta artik kabuguma cekilim filan istiyorum ne bicim durum yaff..kafam cok karisik nefrett ediom bu durumdan boshayallersmile

bencede kız o nasıl bı durum öleee cabuk o duurumundan cık bakıyım cık dolas gez bırazzz

bencede kız o nasıl bı durum öleee cabuk o duurumundan cık bakıyım cık dolas gez bırazzz

hic canim istemiyor valla kukuman kus gibi oturup dusunuyorum valla.. odevlerim bile var onlari yapmak bile icimden gelmio. birde bu ay paradan azcik tuaf duruma dustuk aklim onada takildi ogrencilik ev yasam ve yabanci yer cok zor annemi cok ozledim somestrda da gitmedim yuklenmekte istemiorum onlara para konusunda ama netcem bilmem niye duze cikamiyoruz anlamiorum boshayallersmile

ah cnm ah hayat bu herzmn durumun ii olmuokii kotu oldugu zmnlarda oluck elbette onemlı olan asmak o sorunlarıı asarsnz merak etmeee ıns cnmmm

ah cnm ah hayat bu herzmn durumun ii olmuokii kotu oldugu zmnlarda oluck elbette onemlı olan asmak o sorunlarıı asarsnz merak etmeee ıns cnmmm

ek bir is olmadan asilacak gb degil valla. masraf cok valla bazen sasiyorum milet ne zor durumlarla yuva kurup yurutmeye calisio. ev masrafi mutfak massrafi derken anammmmmm .... Allah herkeze kolaylik versin cok iyi anliyorum valla yakinip duranlari. bir yerden kisip digerini kapayip filan anamm diplomalari bi alsak elimize ne zoor hayatboshayallersmile

amin cnm aminnn ay bende sıkıldım evde oturmaktan yapıck bişide yokk face ve kk arasnda gıdıp glıom :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…