Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin cnm aminnn ay bende sıkıldım evde oturmaktan yapıck bişide yokk face ve kk arasnda gıdıp glıom :d

annenlere flan git yada disarda vitrinlere bak filan sonra kocnin isine git beraber donersiniz. bende bir derdim var kosesine bakiom bir sana ole zaman gecio pffffffffff boshayallersmile

cnm annemlere yarın gıdıcem ve bır hafta kalım sanırsam ...ay o bı derdın var kosesı benı bozuo ya bazen o kadar sacma seyler yazıolarkıı

cnm annemlere yarın gıdıcem ve bır hafta kalım sanırsam ...ay o bı derdın var kosesı benı bozuo ya bazen o kadar sacma seyler yazıolarkıı

anamm uzakmi annen 1 hafta kalcan kis. :)/ gerci ne guzel goruyorsun istedigin zaman :çok üzgünüm: milet derdine derman ario bir nevi .. durumun icinde olunca olay farkli ama dis gozle farkli gozukuyor miletde cumbrlop atlayip fikir yaziolar ornek ben napam zaman gecmio

yok cnm cok uzak degıller ama evde yemek yapamıorum malum hamılelık ıı beslenemıoum halıyle o yuzden annem gel ben sana bakarım dıo o yuzden gıdıcem

zaten gıdıom arada bı hafta kalıom hamıle oldugm ıcın yoksa normlde bı gun kalıodum yakınz cunku

iyiymis cnmm..........aaaaaa nurten gelmis ama yasmio. kis ben az yok olum tv ye filan bakim yoksa patlicam cok bunaldim

nurtn nıe yazmıon kusummmm yoksa sen benı begenmıonmuboshayallersmile

ay dedım neden yazmıo bu kız bana ıkı sattr ordaaa rahataladım

ay dedım neden yazmıo bu kız bana ıkı sattr ordaaa rahataladım

of çok süper baharlık yazlık hamilelikler çımışşşşşşşşş
ay bayıldım seval yaaaa
hele geçen hafta waikikide bi gömlek gördüm
üstü normal göğüsten aşşası balon inmiş çok hoştu
bugün işim olmasa gidip alcaktım artık haftaya kaldı neyseeeeeeee :icecream:

aa bende bakmak ıstıom cıkmak ıstıom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bıraz oturdumda oĞluŞum tekmelemeye baŞladı oda yoruldu annesıyle ıŞ yap yap bıtmıyo of yaa en sevmedıĞımde tozları almak banyo tuvalet yıkamak

kızlar ya ben size söyledimmi ben geçen hafta sonu kocişle bebişin cicilerini aldık beşiğinide park yatak aldık hazırlıklar tamam sayılır ama daha ufak tefek alınacaklar var

Bebelr sarayı var burda oraya gıttık bebeĞın 3 aylık ıhtıyaÇlarını verıyolar topluca ama tabı sen beĞenıyosun ÇeŞıtlerını onları aldık topluca kendıme pıjama takımı ıÇ ÇamaŞır felan aldım ordan geldık park beŞık aldık ertesı gÜn getırıp kurdular yatak odasına ıŞte bende pazar akŞamı sabun tozu ıle oĞluŞumun bÜtÜn gıysılerını elde yıkadım ÜtÜledım kaldırdım Çantayı hazırlamak kaldı bı gÖrsenız ya mınnacık Şeyler yıkarken hem sevdım hem yıkadım bebıŞımı onların ıÇınde dÜŞÜndÜm ne kadar gÜzeller rabbım herkese yaŞatsın bu duyguyu

Beslenme gereÇlerı kaldı bıberon felan ana kucaĞı alıcam bı tane arabayı Şımdı almayı dÜŞÜnmÜyorum zaten gerek yokmuŞ Şımdılık 1 yaŞına gelınce alıırım belkı nıvea baby Çantası var ıÇınde Şampuanı sabunu pıŞık kremı ıslak mendılı herŞey var alt aÇması bıle var Çantasıda hedıye ondan aldım bırde kendıme yedek pıjama ve gecelık almayı dÜŞÜnÜyorum Şımdılık bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…