Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sory canım birileri geldide yazamadımm ya öznurr felekat başım ağrıyooo geçmek bilmiyo kaç gün olduu seninde ağrıyordu dimii ay çıldırıcammm

kıslar seval msj atmış beneee
test sonuçlarını almış herşey yolundaymış çok şükür. Net olmadığı için paylamamış benim iletmemi istedi
annesinideymiş sizi çok özledim diyo herkese selamı var

sory canım birileri geldide yazamadımm ya öznurr felekat başım ağrıyooo geçmek bilmiyo kaç gün olduu seninde ağrıyordu dimii ay çıldırıcammm

evet canım benim dehergün ağrıyordu ama şimdi artık azaldı çok nadiren ağrıyor bak bugün uykusuzum çok geç yattım buna rağmen maşallah henüz ağrımadı.senin de geçecek 3 ay sonra.sabret biraz.

ohh oh maşallah sevale.hadi çidoş ve güler darısı başınıza şekerler.

kızlar başımın ağrıma sebebini buldummm Hamilelikkkk bu hafta vucudumuzun kan basıncı artıyormuşş ondan baş ağrırmış sizinde bu haftalardamı olmuştu düşünün hele biii

ben biliyosundur diye düşündüm şekerim.yazıyor hep internette.
kan basıncı artar beyne giden damarlarda.oyüzden başağrısı olabilir falan diye.okumuşsunuzdur yani dedim.

nurten oğluşun tekmeliyo mu cicim.benimki nezaman hissettirecek kendini.

ösnurcum benim öle şiddetli hissedilmiyo daha
kıpırdandığını hissediyorum hafiften o kadar oda sürekli diil
günde 3-4 kere hissediyorum
ilk tekmesini 2 gün önce yedim sıpanın oda çok şiddetli diildi
kendi boyunca çapınca o kadar yapabiliyo daha teysesi
hissetme kişden kişiye değişiyomuş
gebelikten önce çok zayıf olanlar şişmanlara göre daha çabuk hissediyomuş diye okumuştum ben

kızlar bakın size ne diycemmm ben geçen oturdum netin başına bebekle ilgili aklıma hangi firma gelirse üye oldum geçen baktım milupadan dı galiba kargo geldi 2 tane hagies bez yenidoğan nivea ıslak mendil bi tane anne karnında bebek gelişimini gösteren cd bir sürü indirim kuponu bez mama işte şampuan vs hemde migros ve tansaştan bide yardımcı bilgiler olan kitapcık geldiii ihii ihiii bezler çok tatlıydı ay eşimle kokladık durduk ayıcıkmı mayıcıklıı minicikk ti oyyy bide hero baby bebeğim doğunca mama göndercekmiş ama 5 aydan sonra demişlerr önce anne sütü olayıı
deminde primaya üye oldum hergün çekiliş varmış 1 kişiye 1 yıılık bez veriyorlarmışş

amanın dur bende üye olim kıssssss
nerelere üye oldun sennnnnnn

çiğdem kıs adres evi mi verdin
eee sen çalışıyosun kim aldııııııııı

kıs nurten evet duyarmışın hafifte olsa tekmelerii geçen mevlüte gittim ya bitti mevlüt akrabalar falan kaldı bi tane bayan vardı eniştemin akrabası hamile 10 mayısta falan doğum yapacakmışş kadınla başladık konuşmaya kadının elii sürekli göğsünün alt kısmında ve güçlü bir şekilde itiyoo orayııı dedim hayırdır ağrınızmı var yok dedi velet ayağını dayıyo buraya ben itiyom o itiyo oyun oynuyo benimle ama çok canım acıyoo dedi ama kadın kaç saatt itirdii dedim yaramaz sıpaa çıkmadan yaramazlıkk erkek bebekmişş çok fena dedi kadın 2 tane de kızı varmış bu kaza bebeğiymişş ahh diyo kızlarım kuzu gibiydii

çiğdem kıs adres evi mi verdin
eee sen çalışıyosun kim aldııııııııı

yaa yok böyle bişeyyy hani evde elektrik problemi olduğu gün izin aldımya servisler geldi o gün tesadüf geldii kısmet işte ben düşünmeden yazmıştım evi şimdi kayınvalidemi yada annemlerin evi yazıyomm onlar hep evde diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…