Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız nurten allah iyiyliğini versin heee.odam dolu,tam karşımda patronun damadı oturuyo.
konuşamadık adam gibi heee.öldürecem seni.sesim de çok kötüydü dimi bayağı bi gripim yani.

kıs çiğdem ösnur beni aradı
anlıcaan deşifre olduuummmmm :roflol:

sorma benimde patron çok yakınımda bende fazla konuşamadım
senin olduğunu anladım o olmasa dahada sürdürcektim sölemicektim kim olduuumuuuu

bak bize söylemezsen böleee telefon sapığın olurr ohh olsun işteee

ben de söylemem ki kim olduğumu.öyle kapatırdık ozman ihihihi.hem ben takma ad kullanıyorum kaydirigubbakcemile3

rüya görecek kadar uzun mu uyudun kız kaydirigubbakcemile3

efet ya öznur ama çok yorgundum napıyım valla iyice yuymuşum düşün o kadar hafif uykum vardır müdürün odaya girip çıktığını bile duymamışım bilmiyorumkismile

kız nurten bu arada nekadar ince ve nazik bir sesin varmış senin.
bizim cadı nurtenden çıkacak sese benzemiyodu hiç.

inşallahcanım
hadi yetiş sende bizeeee
bu arada doğucak kızlara oğluşum taliptir kıslarrrrrrrr kaydirigubbakcemile

İnşallah hayatım hem bugün çok mutlu oldum geldi kırmızılarım.. Bugün reglimi olmam gerekiyordu yolunu gözlüyordum akşam bekliyordum ama gündüz geldi 35 gğnde bir oluyorum gecikseydi tehlikeye gircekti şimdi rahatladımmm... Yumurtlama günümde de yumurtlamam olursa tutmayın benii artıkkk :lepi: benim içime hep kız olacak diye doğuyor düşünmeye başladığımdan berii eee bir gelsinde bakarızzz yerimseniben

ben evin adresini verdim.komşum almış getirmişti bana.şansa işte o da evdeymiş.
işyerini versen izne çıkacan ben de evi verdim napıyım.

kız nurten bu arada nekadar ince ve nazik bir sesin varmış senin.
bizim cadı nurtenden çıkacak sese benzemiyodu hiç.

ay teşekkürler
aslında ben özümde pek bi hanım hanımcığımdır kıs sormaa :roflol:
burda azıtıyorum öle
keşke birbirimizi çok daha yakından tanıma fırsatımız olsa ne iyi olur dimi

kıs delü kudret izin vermiyo kıslara talip olmama
önce o kıslar arasında seçim yapcekmiş
ondan sonra sen talip ol diyo banaaaa sempatiksalakcinni

ben evin adresini verdim.komşum almış getirmişti bana.şansa işte o da evdeymiş.
işyerini versen izne çıkacan ben de evi verdim napıyım.

bende kayınvaldemi verdim
çok yararlı dergiler kitaplar gönderiyolarmış sitede yazdıklarına göre

kıs delü kudret izin vermiyo kıslara talip olmama
önce o kıslar arasında seçim yapcekmiş
ondan sonra sen talip ol diyo banaaaa sempatiksalakcinni

ay olurmu canım öyle şeyyy hem annelerine sormak lazım dimi dediğin gbi pazarn karpuz mu seçiyonuz bebeklerin annelerine sorsun bir kudret hanım bakalım kız anneleri hangi damadı istiyor dimi ama hem 9 ay karınlarında taşıyorlar o kadar hakları olsun dimi.. Olmadı kura çekersiniz artık. Hem daha belli olmayan çok var kişi var onlar bir öğrensinde o zaman seçersiniz bu ne acele kıxlar kaçmıyo ya daha bir yere... Doğmadılar bilem nere kaçcaklar annelerinin karnından başka.. Valla bak benim kızım olursa çok güzel olur haa.. Ben yaşil gözlüyüm beyaz tenliyim babası da beyaz tenli... Uzun boylu bir babası var ben kısayım ama olsun... Pamuk gibi olur benim kızım.. Ay daha ortada varlığı yok reklam yapmaya başladım hee doğmadan kertcem beşiğinii kaydirigubbakcemile3

ay kıs sende kemal sunal misali oldu
hani kundaktaki bebeği alıp dolaştırıyo ya
yokmu dünya güzeli kızımla evlencek diyeeeee kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…