Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay kıs sende kemal sunal misali oldu
hani kundaktaki bebeği alıp dolaştırıyo ya
yokmu dünya güzeli kızımla evlencek diyeeeee kaydirigubbakcemile3

ayneen.. Ama napıyım baksana kapışılıyo kızlar erkek bebek çok olacak gibi kızlar dışarıda kalacak bende şimdiden başlayayımda açıkta kalmıyım... kaydirigubbakcemile3

kıslar nereyi görsem üye oldum len

ohh ohhh bişi almana gerek kalmayacak o zaman her yerden birşey gelir doğurana kadar kaydirigubbakcemile3 hadi ben kaçtım size doyum olmaz ders çalışcam İnşallah haftaya haftasonu rahatlıcam artık....

ohh ohhh bişi almana gerek kalmayacak o zaman her yerden birşey gelir doğurana kadar kaydirigubbakcemile3 hadi ben kaçtım size doyum olmaz ders çalışcam İnşallah haftaya haftasonu rahatlıcam artık....

çocuk gelişimi hakkında sürekli mail gönderileceğini yazyo her yerde bende nette dolancağıma maillerima bakarım
öle hediye gönderen yerler diil çekiliş felen yok girdiğim yerlerde
özellikle not düşülmüş sitelerde ama kampanyalardan ve indirimlerden haberder ediliyomuşsun maille öle yazıyo

kıslar merhaba..bır ara gırdım mesaj atamadım sıze...kıtlendı kadınlar kulubualsanaalsanasmile

anam bi ben mi kaldım çok tırrsıyoruuummm eyvahedigeldismile

iyiyiiimmmm
sen nasııınnnn

nasıl olayım seker..sabah dohtura gıttım..adet olursun bekle dedı..1 hafta daha olmazsan gelırsın dedı nurcum...zatten gebelık yoh..sempatiksalakcinni

ay gördüm maşallah,nasıl da hemen gözlerini açmış bakıyo cin gibi kız bu.
yeni doğmuş bebek gibi bakmıyo maşallah diyim tekrar.allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin canım.

bıryere resım yapıstırmıstım..sızede yapıstırayım hazır yapmısken..ahada ben..

Son düzenleme:
kız pamukprenses gibisin hee.yanaklar da al al ne güzel görünüyosun.oğlun da çok yakışıklı olacaktır senin hee.kız doğurasım geldi birden kaydirigubbakcemile3

bilmiyorumkismile
kız pamukprenses gibisin hee.yanaklar da al al ne güzel görünüyosun.oğlun da çok yakışıklı olacaktır senin hee.kız doğurasım geldi birden kaydirigubbakcemile3

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ozıcım yaa ..kıss çocuk gıbısı varmı...bende kıs çocuk severım..yanaklar sahte...allık...ama olsun..herkesın yanakları sahte bu zamanda boshayallersmile

kızlar yaa ben işyerinde oturuyorum ya hep
ayağa kalkınca tutulmuş gibi oluyorum zor yürüyorum bi süre
açılana kadar.sizde de oluyo mu.korkmaya başladım ben.

kızlar yaa ben işyerinde oturuyorum ya hep
ayağa kalkınca tutulmuş gibi oluyorum zor yürüyorum bi süre
açılana kadar.sizde de oluyo mu.korkmaya başladım ben.

bunda korkulcak bırsey yok ozı cım..gayet normel...Şeniz

ben kaçtım..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…