Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ÇalıŞıyorum Şekerım.oturmaktan popom kocaman ve dÜmdÜz oldu.
Omuzlarım da aĞrıyor bÖyle.
Patron var odasında.onun olmadıĞı gÜn yokkı.

valla bılemıorum dejavucum benım eksı esımın poıtıf dr test falan yaıckmıs cagrdı ılk hamıleleıgm benımde

genelde ilk çocukta sorun olmuyor ama tabii ki doktorlar tedbiri elden bırakmazlar iğne yaparlar sana. Birde doğduktan sonrada yapılıyor sanırım.. Ama doktorun gerekeni yapar önemli şeyler değil artık bu zamanda bu şeyler. Benim eşimle annesi arasında kan uyuşmazlığı varken tüm kanı değişmiş dopar doğmaz o yüzden eşim ne annesinin ne de babasının kanını taşıyor. Hem de 0 negatif en zor bulunan kan.. Yani o zamanlar herşey daha zormuş...Rahat ol canım...

Kalkıyorum Şımdı.Ön tarafta gÜneŞ varmıŞ.
Bıraz bebıŞımı gÜneŞlendırıp geleyım.zavallım gÜn yÜzÜ gÖrsÜn.

Kalkıyorum Şİmdİ.Ön tarafta gÜneŞ varmıŞ.
Bİraz bebİŞİmİ gÜneŞlendİrİp geleyİm.zavallım gÜn yÜzÜ gÖrsÜn.

tamam ozı..guneslendır juınor unu..d fıtamını alsın..

gunaydın kızceler ben her gun yenı bır hastalıkla gune baslıorum bugunde bogazım acıooo yutkunamıorum mafoldumben

günaydınlar.
geçmiş olsun sevalcim.gripsin ya ondan böyle olmuşsundur.
kolay atlatılmıyo canım malesef ben de hala tam anlamıyla
iyileşemedim bak 1 hafta oldu.

off ya ama cok kotuu bı durum gece hıc uyuyamadımm yutkunamıorumm allahım ılacta kullanamıorum nasıl gecıcek

gunaydın kızceler ben her gun yenı bır hastalıkla gune baslıorum bugunde bogazım acıooo yutkunamıorum mafoldumben

geçmiş olsun canım yaa. Bir türlü hastalıkta bırakması yakanı dikkat et kendine... Geçer İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşursun bu aylar zaten böyle çok tehlikeli havalar bir acayip...

saol canım evet yaaaa hamıle olmasam bı suru yontem varda malsef hamıle oluncada kullanamıosun öle herseyııı ılaçsız iileşmeye bakıcm

gunaydın..seval geçmıs olsun..acıl sıfalar canım..bol c vıtamını...portakal.kıvı..
yat..

saol dılekcımm sabhatan berı sıcak sut bol lımonlu cay sımdıde nane lımon ıcıorummm ay allahım ıns gecer bır an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…