Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm genellıkle 16ncı haftaya kadar suruomus cogdosumm valla ne gusel olurdu sen ıstanbulda degılmıydın kuzum eee oznurda ıstanbulda belkı yaparız bı gun kızlar valla ne gusel olur :)

kızlar ya ben bu aralar ruya goruorum hep bebegımıkaybedıorummmm ruyamda mafoldumbenmafoldumben

kızlar ya ben bu aralar ruya goruorum hep bebegımıkaybedıorummmm ruyamda mafoldumbenmafoldumben

eee canım ben diyim sana kafayı yedik evhamdan aynen bende her gece bişey geliyo bebişimin başına töbe töbee bence bilinçaltımızdaki korkular rüyamızda çıkıyoo

cnm genellıkle 16ncı haftaya kadar suruomus cogdosumm valla ne gusel olurdu sen ıstanbulda degılmıydın kuzum eee oznurda ıstanbulda belkı yaparız bı gun kızlar valla ne gusel olur :)

ya sabır canımm az kalmışş

ya cok bekledık ya bbeklerımıızı kaybedıcegımızden korkuoruz heralde cıgdemcım ama cok kotu bişi yaaa offfff

zatenn ben normalde cok sabırsız bırıyımdır bekletılmeyı hıc sevmem bu hamılelık sayesınde sabrı ogrendım :roflol:

ben de akşam canavarlı bir rüya gördüm kaydirigubbakcemile3
çizgi film gibi heee

nan çiğdem 2 li testte sor bakim 3 lü yaptıracan mı.
benim içime kurt düştü yaptırmıyoz ya.

he tabi yaparız.sen evde otur boğazda gezi hayal et.
biz burda çalışalım sabahtan akşama kadar.
nezaman yapcez len.gece rüyamızda mıııı :tomato:

kızım ne var ya elbet bı ara boslugunuz olur nolck bı hafta sonu kocişleı ekerız :roflol:
ya evet aslında bnmde aklımda 3lu test kan uyusmazlıgı olan varmı aranızda kızlar

ben geldiiimm

anam herkes gitmiş.niye gittiniz yaa.güler sen de hem kırk yılda bir geliyosun hem sohbet bilem etmeden gidiyosun ama aşkolsun.
çok başım döniyiiii fazla takılamıyom.. ekrana bakamıyom..:bbo: kafamçokkarıştı
hele geçmişe bakmak öldürüyo beni... çoğu zamanda bakmıyom..

gülerim canım ben daha anca geçen hafta öğrenebildim oğluşum olceni daha senin çok erken cinsiyet örgenmeye
benimki değil.. ben ozinin kini sorduum..

nan çiğdem 2 li testte sor bakim 3 lü yaptıracan mı.
benim içime kurt düştü yaptırmıyoz ya.

kızlar bu 2li testloer 3lü testler kaçıncı haftada yapılıyo

kızlar tünaydınnn nasılsınız.. Ay pimpirikli olmayın şimdiden doğal akışına bırakın. Doktorunuz zaten gerekeni yapıyor. Baş ağrısı bu aralar normaldir canım havalardan birazda. Ben hamiş değilim ama herhün başım ağrıyor kafamı kaldıramıyorum birde derslerden çok yordum ya kendimi.. Mevsim geçişlerinde olur öyle takma kafanı... Ayrıca bende senin erkek bebeğin olacağını düşünüyorum bak ama sol taraf olunca erkek olduğuun bilmiyordum öğrenmiş oldum... ya kan uyuşmazlığı anne rh- olunca oluyor dimi.. benim + eşimin - sanırım o zaman sorun olmuyor hem ilk çocuktada sorun olmuyormuş uyuşmazlık olsa bile...

valla bılemıorum dejavucum benım eksı esımın poıtıf dr test falan yaıckmıs cagrdı ılk hamıleleıgm benımde

oznurcum bana drum 16ncı haftada dedı kuzum yaa sana 20mı dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…