kıs öznur demin demişin baş ağrın 20 haftadan sonra olsa korkucam niye öle dedinn ne oluyki 20 den sonra[/QUOTE
ya ne duysam takar oldum.şu preeklemsiye taktım bu ara.
ama düşünmücem bidaha.
kızlar ya ben bu aralar ruya goruorum hep bebegımıkaybedıorummmm ruyamda mafoldumbenmafoldumben
kıs öznur demin demişin baş ağrın 20 haftadan sonra olsa korkucam niye öle dedinn ne oluyki 20 den sonra[/QUOTE
ya ne duysam takar oldum.şu preeklemsiye taktım bu ara.
ama düşünmücem bidaha.
anaaaaaaaaaa o ne kıssss preeklemsiyee hemen araştırıyımmm
cnm genellıkle 16ncı haftaya kadar suruomus cogdosumm valla ne gusel olurdu sen ıstanbulda degılmıydın kuzum eee oznurda ıstanbulda belkı yaparız bı gun kızlar valla ne gusel olur :)
cnm genellıkle 16ncı haftaya kadar suruomus cogdosumm valla ne gusel olurdu sen ıstanbulda degılmıydın kuzum eee oznurda ıstanbulda belkı yaparız bı gun kızlar valla ne gusel olur :)
çok başım döniyiiii fazla takılamıyom.. ekrana bakamıyom..:bbo: kafamçokkarıştıanam herkes gitmiş.niye gittiniz yaa.güler sen de hem kırk yılda bir geliyosun hem sohbet bilem etmeden gidiyosun ama aşkolsun.
benimki değil.. ben ozinin kini sorduum..gülerim canım ben daha anca geçen hafta öğrenebildim oğluşum olceni daha senin çok erken cinsiyet örgenmeye
nan çiğdem 2 li testte sor bakim 3 lü yaptıracan mı.
benim içime kurt düştü yaptırmıyoz ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?