Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bulsuma haberlerıne bakıorumda keske aynıs ehırde olsaydık hepımız gacılar boshayallersmile

kız nurten ne yorgun numarası.yemek yedik diyeli ben kanepe çekilip uzanıyorum ya.
sofra öylece duruyo o da uzanıyo tv zaplıyo.ben de sinir oluyorum ortada sofra varken oturamamki.
ya kalkıp toplayacam ya söylenecem.söylenince de akşamki gibi kopuyo işte.akşam kendisi masayı topladı ama örtüsünü almadı tuzluk falan masada.yarım yamalak yapıyosun dedim.sonra da üstüne gidiyorum diye tartışma yarattı işte.

canım napalımm arada olur öle seyler onlarda calişio sonuctaaa gercı sende hem calişiosun ustelık hamılesınnn yardım etmesı sart klava:

Oziciğim birinin de işleri yapması lazım ama eşinde görmezden geliyormuş. Bence kızarak değilde tatlı dille hayatım yardım eder misin gibi felan söyle. Erkekler emir cümlelerini yada kızarak bir şey dendiğinde iyice yapmıyorlar. Nurtiş şanslıymışsın maşallah. Benim eşimde şimdiden çok yardım eder bazen ben odayı toplarken o ocağı mutfak fayansını bile siler. İstanbul'a gidiyorum kalıyorum birkaç gün geliyorum toplu ev ama dağınık olunca da dağınıktır yani... Ama yap dediğim birşeyi ikiletmez. Sabahta tost yaptı kocişim dün çok başım ağrıdı ilaç aldım ılık duş yaptım yok geçmedi deli oldum az çalışabildim çok yoruldum bu aralar sen otur ben yaparım dedi. Hamileyken daha çok yapar. Kızlar dün eşim iş arkadaşlarıyla öğel yemeğine alışveriş merkezine gitmiş oradan da ördek banyo suyu termometresi almış bebiş için.. Çok beğenmiş süreklide gelmiyormuş kaçırmak istememiş çok tatlı ama. Daha ortada kendisi yok ama ilk hediyesi oldu bile bende hep saklıcam dedim ilk hediyesi onun İnşallah kendisi de gelirde kullanır bebişim...

benimki az önce aradı telefonda bana diyoki bu bebek erkek galiba.
niye dedim.çok isyankar bakana,hesap soruyo,erkektir bu diyo.şimdiden
racon kesmeye başladı büyüyünce yandık biz diyo.
akşam benim davranışlarımı buna bağladı yani kendince.

sedacım bilmiyorum valla hertürlü denedim ben.bundan sonra bi çabam olmayacak.
kendimi ve bebeğimi üzüyorum sırf.eskiden nasılsa öyle gidecek işte.
bebeğim üzülmesin yeter.

kızlar bana yardım ya bogazım tahrıs resmen sısmek gıbı degıl drumumu arasamkı yada bı dramı gorunsemmmm

oznurcum araması bıle bence özur tasıo gıbı gonlunu almak için aramıs gıbıb geldı bana

gönlümü aldı zaten.gece uyumadan öpücüklere boğdu,sabah da öyle ayrıldık.

sevalcim doktorunun yapacağı hiçbişey inan yok.bende çok hasta oldum ya sormuştuk dr.a
hiçbir ilaç veremem kendine bakıp dinleneceksin demişti.boğazını rahatlatacak bal olabilir bak.
senin miden de bulanıyo ama yemeye çalış.içine karabiber de koy miden alırsa bi dene bakalım.

sedacım bilmiyorum valla hertürlü denedim ben.bundan sonra bi çabam olmayacak.
kendimi ve bebeğimi üzüyorum sırf.eskiden nasılsa öyle gidecek işte.
bebeğim üzülmesin yeter.

demekki onun yapısında yok canım.. Alışmamış. Erkekler aileden nasıl görürse öyle gidiyor. Benim eşim kayınpederinde almış bu özelliğini o kayınvalideme çok yardım eder çünkü. Boşver sende yapabildiğin kadar yap yorma kendini olmadı ilerleyen aylarda kadın alırsın. Kendi yardım etmiyorsa kadın almana da bir zahmet birşey demesin aranız iyi olsunda temizlik felan halledilir bir şekilde.

canım haklısın banada aynısını sölıcek kesın baldan normalde de nefret ederım ama denerım cnm karabıberlemı karıstırıcm olcusu varmı ay evdede bal yok kıme aldırıcm pffff :s

kızlar bana yardım ya bogazım tahrıs resmen sısmek gıbı degıl drumumu arasamkı yada bı dramı gorunsemmmm

canım öznur doğru söylüyor bal ve karabiberi karıştır birkaç kaşıkta atabilsen yararı olur. Ayrıca zencefilde alabilirsin onu kaynattığun ıhlamura biraz katarsan o da bir acılık veriyor karabiber gibi ama daha faydalı canım. Limonda kattın mı hiç anlamıyorsun. Yengem kışın çok hasta olmuştu bende onlardaydım hemm ballı karabiber hemde zencefilli ıhlanur yapıyordu bende içmiştim çok iyi geliyor bende birşey olmamasına rağmen iyi gelmişti rahatlatıcı özelliği var dene derim. İlaç alamayacağına göre bunları uygulayacaksın...

aynen kızlarr sabah sıcak sut,nane limon ve lımonlu cay içtim ama fazlada sıcak içmemek gerekıomus zaten bogazım tahrıs ya bıde pastıl alsam zararı olmaz dımı evd var

eczacı tanıdıgmz var ona sorduk zararı yok demiş bende sabah netten arastrdım kana karısmadıgı için zararı yok yazıo

gulerle konusuorum facede bası cok donumos mıdesı bulanıomushala cıkarıomus kıyamamm bende öleydım cok ii anlıorum onu facede tarlasını toplayıp tekrar yatımus tarla delisi bunlar :)

ay kızlar aldım bıtane pastıl ii geldı valla bırazcıkta olsa

benı bırakı bırkaıp gıdınuz ama calişisonuz gercı sız bnm gıbı bos degılsnzkı bilmiyorumkismile

benı bırakı bırkaıp gıdınuz ama calişisonuz gercı sız bnm gıbı bos degılsnzkı bilmiyorumkismile

ah canım.ben hem çalışıyorum hem de sık sık uğramaya çalışıyorum.
nasılsa bilgisayar önünde işim.arada da arkadan bu sayfayı kontrol ediyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…