- Konu Sahibi EU3
-
- #8.181
seval kız bebişle ilgili bişey hissediyomusun.ben sol tarafımda bazen bi pıt pıt hissediyodum anlık
hemen geçiyodu ama 3-5 gündür sanki hamile değilim.hiç mi hissettirmez kendini bu bebek yaaa.
nezaman anlıyacaz hareket edebildiğini.
yani 1 hafta sonra hissedebilecekmiyim canım.endişeleniyodum bende ya.
HAKLISIN CANIM TABİKİDE SAĞLIKLI OLSUN.2 Lİ TESTE GİTTİĞİMDE NEKADAR KORKMUŞTUM
DUA ETTİM HEP CİNSİYETİ HİÇ FARKETMEZMİŞ MEĞER, OKORKUYU YAŞATMASIN ALLAH.
senin de bişey çıkmayacaktır inşallah.daha önce çok duydum beyinde kist olayını geçiyormuş o.
dua etmeyi ihmal etme.herşeyin yolunda gitmesini ümit ederim.allah yardımcın olsun canım.
evet tatlım benim 14. haftada erkek dendi %90 öğrneince bi garip oldum dedim ben kaynana olmak istemiyom hahahaha tabiki hayırlısı sağlıklısı olsunda ne olursa olsun önemli değil sonra 18. haftada gittiğimde kız dedi doktor direk emin bi şekilde ama yanında da başka problemler dediği için açıkçası çok sevinemedim yani seninkinde de değişiklik olabilir tatlım
benim durumlarım karışık amniyosentez yaptırmıştım canım onun sonucu bugün yarın çıkacak ona göre yönlendirecekelr
bebeğimin beyinciğinde kist tespit ettiler aslında ne olduklaırndan emin değiller fetal mr çektirdim amniyosentez yaptırdım mr da sonuç gebelik haftası 18. haftaydı bebek küçük diye bişey diyemediler şimdi önümüzdeki hafta yine mr çekilcek falan benim işim biraz karışık tatlım allahım kimseyi böyle sınamasın günlerim zehir gibi geçiyo 3 haftadır ondan diyorum sağlıklı olsunda kız erkek farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?