Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seval kız bebişle ilgili bişey hissediyomusun.ben sol tarafımda bazen bi pıt pıt hissediyodum anlık
hemen geçiyodu ama 3-5 gündür sanki hamile değilim.hiç mi hissettirmez kendini bu bebek yaaa.
nezaman anlıyacaz hareket edebildiğini.

valla oznurcum bend ehıc bişi hıssetmıorumm kıpırtısını falan ne zmn duyucaz bnde merak edıom

ay ama ya oluomu böle okuyup okuyp cıkıolar suraya bak kımsecıler ugramaz oldu topiğee bızde olmasak nolck alsanaalsanasmile

kıs...4 ayın bıttımı tum hereketlerını hıssedersın..hemıde bariz şekılde..laelaelaelaelae

yani 1 hafta sonra hissedebilecekmiyim canım.endişeleniyodum bende ya.

merhaba canım damdan düşer gibi olcak ama öylesine dolanıyordumda okuyunca yazdıklarını bi cevap yazamn dedim ben 20. haftadayım 18. haftadan beri az az bişeyler ama belli belirsiz hissediyorum yanlız son 3 gündür net bi şekilde hissediyorum güm güm vuruyo bi kaç kere kereta o kadar yani büyüdükçe bebişlerimiz hissedicez tatlım sabret sende başlarsın iki haftaya kadar az az sonra artar opuyorumnanaktan

SaĞol ÇıÇekcık.ben Çok erken beklemeye baŞlamıŞım desene.
ınsan sabırsızlanıyo.ve de endıŞelenıyo.bebĞının cınsıyetı ne bu arada.

doğru söylüyorsun canım insan bekliyor bende öyle 12. haftadan beri dinliyorum tatlım bu arda kızım olacakmış başta erkek dediler ama en son kızda karar kılındı :)))) hatta bana doktorum nisan ortalarında anca hissedersin demişti:)))

senin bebişinin cinsiyeti neymiş pekii bu arada allah sağlıcaklan hayırlısıylan kucağına almayı nasip etsin inşallahh

Bana da ılk tahmın erkek dedı 2 lı teste gıttıĞım hafta.
Bakalım haftaya bıdaha gıdeceĞım belkı deĞıŞır.ben de kız
Çok ıstıyodum Şımdı oĞluŞum dıye sevıyorum bazen :)

evet tatlım benim 14. haftada erkek dendi %90 öğrneince bi garip oldum dedim ben kaynana olmak istemiyom hahahaha tabiki hayırlısı sağlıklısı olsunda ne olursa olsun önemli değil sonra 18. haftada gittiğimde kız dedi doktor direk emin bi şekilde ama yanında da başka problemler dediği için açıkçası çok sevinemedim yani seninkinde de değişiklik olabilir tatlım
benim durumlarım karışık amniyosentez yaptırmıştım canım onun sonucu bugün yarın çıkacak ona göre yönlendirecekelr
bebeğimin beyinciğinde kist tespit ettiler aslında ne olduklaırndan emin değiller fetal mr çektirdim amniyosentez yaptırdım mr da sonuç gebelik haftası 18. haftaydı bebek küçük diye bişey diyemediler şimdi önümüzdeki hafta yine mr çekilcek falan benim işim biraz karışık tatlım allahım kimseyi böyle sınamasın günlerim zehir gibi geçiyo 3 haftadır ondan diyorum sağlıklı olsunda kız erkek farketmez

HAKLISIN CANIM TABıKıDE SAĞLIKLI OLSUN.2 Lı TESTE GıTTıĞıMDE NEKADAR KORKMUŞTUM
DUA ETTıM HEP CıNSıYETı HıÇ FARKETMEZMıŞ MEĞER, OKORKUYU YAŞATMASIN ALLAH.
senin de bişey çıkmayacaktır inşallah.daha önce çok duydum beyinde kist olayını geçiyormuş o.
dua etmeyi ihmal etme.herşeyin yolunda gitmesini ümit ederim.allah yardımcın olsun canım.

canım benim allah razı olsun inşallah tabi yaa bende iyi düşünüyorum ama işte çok korkuyorum bir yandan da son günler insan daha geriliyor
dualar ediyorum etmemmi sürekli sağolsun annem kayınvalidem dört bir koldan okuyoruz herşeyin hayırlısı en başta tabiki

selam kızlarrr nasılsınızz bakimmm işlerim çok yoğun bakamadım hiç bugün toplantı vardı ve sonuçç
"MAAŞA ZAM ıŞE SONN" kapı önüne konduk herkes bu cuma ben 30 nisanda çıkıyorumm çok canım sıkkın 30 haziranda zaten düşünüyorduk öne aldılar benim bütün planlar alt üst olduu ayrıca o kadar işi nasıl bitircem bilmiyom 30 gündee çok bozuğum anlıycanızz

canım Allah yardımcın olsun bebişine şifa versin inşallah doktorlar bu konuda çok yanılıyorlar ben çok duydum bebekte özür olacak dediler sapasağlam doğdu 2 li 3 lü testlerde norman çıkan bir komşu bebeğin de doğduktan 8 ay sonra beyninde %60 hasar varmış yeni anladılar yani doktorların değil Allahın dediği olur ozinin dediği gibi hep dua et canımm Rabbim sağlıkla seninde bizimde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…