selam kızlarrr nasılsınızz bakimmm işlerim çok yoğun bakamadım hiç bugün toplantı vardı ve sonuçç
"MAAŞA ZAM İŞE SONN" kapı önüne konduk herkes bu cuma ben 30 nisanda çıkıyorumm çok canım sıkkın 30 haziranda zaten düşünüyorduk öne aldılar benim bütün planlar alt üst olduu ayrıca o kadar işi nasıl bitircem bilmiyom 30 gündee çok bozuğum anlıycanızz
canım Allah yardımcın olsun bebişine şifa versin inşallah doktorlar bu konuda çok yanılıyorlar ben çok duydum bebekte özür olacak dediler sapasağlam doğdu 2 li 3 lü testlerde norman çıkan bir komşu bebeğin de doğduktan 8 ay sonra beyninde %60 hasar varmış yeni anladılar yani doktorların değil Allahın dediği olur ozinin dediği gibi hep dua et canımm Rabbim sağlıkla seninde bizimde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Aminnn
ne diyim tattlım hayırlısı olsun zor bir durum elbette boşver sağlık olsun diycem her şerde bir hayır vardır diye düşün benim de işlerim yarım 15 gün çalışıyoruz artık maaşlar yarıya indi benim evde olma sıram yani heryer fena halde malesef allahım herbirimize kolaylık versin
valla aslımda öyle herşeyde bir hayır vardır ama işte biz kullar anlamıyoruz "görelim mevlam ne eyler. ne eylerse güsel eyler"
çok sağol canım benim bende öyle düşünerek hep dua ediyorum tatlım dualarlan döndürüyoruz dünyayı iştee allahım kimseyi böyle bir duruma sokmasın allahım korktuklarımıza uğratmasın inşallah
sende canını sıkma sğalıktan gerisi yalan sağlığın yerinde olsun sen yine çalışır kazanırsın tatlım hayır var de üzülme sakın üzüntü üzüntüyü getiriyo valla
canım ya benim şuan içim sıkılıyoo seninde öyle galiba Rabbim nerde darda kulu varsa yardım etsin benim derdim dert değil işte de insan olana şükredeceğine hep olmayana hayıflanıyoo Allah yardımcın olsunn büyük sınavlardan geçirmesin bizlerii ne denir başka ki
canım ya çok affına sığınarak işyerinin kapanış saati geldi çıkmak zorundayım ama yarın yine gelsene topikimize çok cici arkadaşlar var burda belki sana biraz moral veririz iyi akşamlarr ,Rabbim hakkında herşeyim hayırlısını versinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?