Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne diyim tattlım hayırlısı olsun zor bir durum elbette boşver sağlık olsun diycem her şerde bir hayır vardır diye düşün benim de işlerim yarım 15 gün çalışıyoruz artık maaşlar yarıya indi benim evde olma sıram yani heryer fena halde malesef allahım herbirimize kolaylık versin

çok sağol canım benim bende öyle düşünerek hep dua ediyorum tatlım dualarlan döndürüyoruz dünyayı iştee allahım kimseyi böyle bir duruma sokmasın allahım korktuklarımıza uğratmasın inşallah
sende canını sıkma sğalıktan gerisi yalan sağlığın yerinde olsun sen yine çalışır kazanırsın tatlım hayır var de üzülme sakın üzüntü üzüntüyü getiriyo valla

valla aslımda öyle herşeyde bir hayır vardır ama işte biz kullar anlamıyoruz "görelim mevlam ne eyler. ne eylerse güsel eyler"

canım ya benim şuan içim sıkılıyoo seninde öyle galiba Rabbim nerde darda kulu varsa yardım etsin benim derdim dert değil işte de insan olana şükredeceğine hep olmayana hayıflanıyoo Allah yardımcın olsunn büyük sınavlardan geçirmesin bizlerii ne denir başka ki
canım ya çok affına sığınarak işyerinin kapanış saati geldi çıkmak zorundayım ama yarın yine gelsene topikimize çok cici arkadaşlar var burda belki sana biraz moral veririz iyi akşamlarr ,Rabbim hakkında herşeyim hayırlısını versinn

öznur bu arada yarın kafanı kırcam iki laf etmedinn heee klava:

amin canım benim aminnn inşallahhh
sende kenidne iyi bak canım yarın gelirim ziyaretinize opuyorumnanaktan

bende çıkıyım kocişim gelir yemek neyim hazırlayım yavaştan kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için
allahım herbirimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

günaydın kızlar.
çiğdemcim hayırlısı olsun hakkında.işyeriniz tamamen kapanıyormu peki.tazminatını alabileceksin dimi canım.işleri yetiştirecem diye de çok sıkma kendini yaa.sen mi çıkıyosun sanki.
bu arada ne caka satıyosun bana.hem tam çıkış saati geliyosun,bütün gün uğradığın yok,hem benim
kafamı mı kırıyon ne hakla kız alsanaalsanasmile

gunaydın kızcelerr artık bende sadece gunaydın dıyıp gıdıcemm herkeslerın yaptıgı gıbı :umursamaz:

kızlar cildim acayip bozuldu.
heryerimi sivilceler bastı çok kötü haldeyim.çok ilginç
yüzüm aslında çok kuru,bazı yerleri pul pul oluyor.
nemlendirici kullanıyorum sürekli buyüzden.
yanaklarımda bıynumda sivilceler çıkıyoooo.

çiğdemcim canım yoksun ama gelince okursun
biz ilk tanıştığımızda sen işyerim kapanıcak demiştin zaten hazırlıklıydın zaten ama işte onca emek varken insan üzülüyo. üzme kendini hayatım Rabbim bi kapıyı kapatırsa diğerini açarmış. Belkide bebeğin olunca sana çok problemler çıkarıcaklarıdı haklarını vermiceklerdi. Evde baya bir büyütene kadara oturursun bebişini. sonra geri istiyosan çalışırsın üzülme nolur . Rabbim herşeyin iyisini bilir hayırlısını nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…