Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçer inşallah ya
benimde ayın 21 inde tetanozum var

20. haftanda vurulman gerek sevalcim es geçme bence bi sağlık ocağına git kaydını yaptır

öznur kısssss
gel tamam hadi istemedim çikolata felan
küstünmü kıssss

ay cnm ya ne bılım bı o eksıktı heryerımız ıgne oldu kaydirigubbakcemile3

öznur kaçmıs ınsan bı gıderken ben gıdıom der dımı ama cok ayıp alsanaalsanasmile

bizim burda kayıt zorunluluğu var
sizin orda yok mu ki
doğumda bebeğin göbek bağını felan kesiyolar ya
neşterin falan pazslı olma ihtimalina karşı önlem miş bu bebeğin doğumda zarar görmesin diye

sekercım koltuklarıda bıldıgımız ıslak mendıller çıkarıyor...hatta huggiess en ıyı leke çıkarıcı ıslak mendıl... bilmiyorumkismile

yaaa gerçekten mi hiç kosla felan uğraşmıyımmı yanii. Sadece ıslak mendil mi yoksa kolonyalı mı koçişime diyimde markete uğrayacaktı iş çıkışı alsın bari huggiesin de deniyim ya kötü oldu bir kısmı ama kötü duruyor tabi tükenmez olunca farkında olmamışım ders çalışırken altını çizerken soru çözerken lekelemişim... Örtü alcam zaten temizliyimde...

kıslar ben az müsade istiyorum
işlerim var toparliim biraz

valla cnm bılmıomkı zorunluluk varmı yokmu hıc bılgım yokk

tmm sekercım bende cıkıcam bırazz zatennn kımscıklerde yok zaten

ya kızlar patronda dahil başıma bin tane kişi geldi.
sayfayı aşağı aldım tabi birsüre sonra çıkmışım sayfadan.
küser miyim ben hiç size.ben de gün almadım tetanoz için.
gün almak şartmı ki yaa gidince vurmazlar mı aynı gün.ben kayıt yaptırmadım.

iiiz kudretım sen nasılsınnn unuttun kızım bız ııce ugramaz oldun hıccc bılge bır sen ıkı :umursamaz:

delüüü ben olduğumda siz olmuyosunuz hem benim iş yerinde internetim yok bu arada terkettin demişken aklıma gelmedi sanma sende bi ara bizi terketmiştin hemide hiç uğramıyodun hanım hanımmmmmm

bilgeye bişey diyemem o haziran anneleri topikini daha seviyo bende farkındayım bizi terkettiğinin delü gacıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…