Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet dr diyecek bakalım nette de araştırdım ama birçok sebeb olabilir diyır anlamadım ama stres olduğunu düşünüyorum. Çalışmalara yarın doktora gittikten sonra başlayacaktık haftaya yumurtlama günümdü 35 günde bir olduğum için 21. günü yumurtlama zamanım. Doktor ultrasonda bakacak nasıl olsa sanırım kan testi de ister bu durumda hormaonlara da bakılsın bir dr istemese de ben isteyeceğim tahlili zaten kafam rahat olsun.. Ama tabii reglim bittikten sonra artık çalışmalara başlayabileceğim. Eşimde deneriz yine de olursa olur olmazsa olmaz dedi ama benim taktığım o değil şimdi hangi reglimi baz alacağım onu dert ettim. 29 nisanda normal reglimi olursam ara kanamayı hiç olmamış sayıp yine o günün üzerinden mi gitmem gerekiyoe bilemiyorum yine en doğru bilgiyi dr verecek tabi...

kudretım dogru söluon valla bak sımdı utandım sana söledıklerımden :kedi:
bilgenın kendı kararıdır napalım gelmesse gelmesın :umursamaz:
dejavucum hıc bı bılgım yok cnm o konuda ınan bnmde adetlerım duzensızken hep böle olurdu ama hıc bişi yapmazdım ben
kızlar gunaydın hepınızeee

yınede sen son kararı vercen canım...nasıl ıstersen oyle yap..opuyorumnanaktan

bakalım artık artık yarın dr ne diyecek. Gerçi kanama olduktan sonra haftaya nasıl yumurtlama olacakta ben hamile kalacağım ki. Yine de denemekten zarar gelmez olursa olur olmazsa olmaz. Ne güzel seviniyordum 35 günde bir olsada zamanında oluyorum reglimi diye tam bebek istediğim ay başıma bu geldi. Takdir Allah'tan o ol dedikten sonra olur..

dejavucum aslında daha ii adetlıyken gıtkı dr butun kanalalrın acıkken baksın bazı drlar adetlıyken cagırıo yaa daha ii yararı olur belkım bıde sınavları falan tres yaptın ya kuzum ondanda gecıkmıs olabaılırr

ben waikikiden 1 tane pantolon aldım.canvas,siyah kumaş.
anam 2 kere giydim oldu şalvar gibi ne bollandı.
giyemiyomurum yazık yaaa.
bi de terzi parası verip daraltmam gerekecek.

kıs öznur dün akşam bende baktım o pantolona çok büyük geldi bana almadım kot olandan aldımmm paçası yapılıyoo bugün alcam yarın giycem bide üstüne hamile tşörtü aldım bebiş leyleğe binmiş geliyoo ağzında emzik popoda bezz çok şekerr

ya sevalim 1 haftadır bende ara ara pıtır pıtır bişeyler hissetmeye başladım gaz maz dedim ama değil hep aynı yerde pır pırr çok heyecanlı yaa

canım ya sakın stres yapma olsun vardır bir sebebi hiç düşünme aman prolaktin çıkmasın yarın dr söyler vardır ondada bir hayır emin olll bu arada sınavların bitti hadi geçmiş olsunn

bak ne güsel söylemişsinn Allahın dediği olur O ol der olurrr bak hepiniz ağladık üzüldük ama onun dediği vakitte oldu sonuçta

ay cıgdemcım ne guel tam anlamıyla hıssettgmz zmn nolck kımbılır

uyuzzzz kızlarrr vefasız dostlar nann 5 gündür yokum yokluğumu bilem hissetmemişinizzz küss işteeee
bende kendi kendime yazarım son bir hafda göbişim kocaman oldu artık akşam mecbur gittik hamiş pantolonu aldık lwc dan kot üstünede eski arkadaşım vefasız nurtenin aldığı gömleklerden aldım cmtsi pazarından 5 -10 tl ye giycemm bide polariste çok hafif ve esnek ayakkabı var yeni sezon onu alcamm iştee
haftasonuda yazlığa gittik kociş annem babam bi güneşlendimm ohhhh askılı penyeyle bahçede oturdum şapka taktım göbişim pişti bebeişim d vitamini aldıı kocişle babamda bahçede yer açtılar toprağı bellediler 15 gün sonra gidip fide dikicez biber domates hıyar vs organik bahçeden yiycem artık bebiş bahçesi oldu o köşee

sevalcim emin ol çok güzel yaaaaa
benim minnoşum şu anda bile kıpır kıpır içimde

len delü karı klava:
geçmişe bi iyi baksana
sevalle öznur sana ateş püskürürken işleri vardır kıs yazık çiğdoşuma diye seni savundum ben. hatta banada baya kızdılar sen onun avukatımısın diye. Ay vefasızda oldum korudum diye gördünüzmü vay başıma geleeeeeeeennnnnnnnn

ay cıgdemcım ne guel tam anlamıyla hıssettgmz zmn nolck kımbılır

evet sevalim ya başta hep gaz falan sandımm baktım hep aynı şekilde aynı yerde oluyoo kelebek çırpınması gibi azcık olup geçiyo dedim bu bizim bebişş herhal dinliyom şimdi kendimi evet evet bebişş
bu arada cmts ense kalınlığını ölçürdük yavrum benim ya maşallah dönmüş enseyi duruyoo dr dedi aman bu çıtır ölçü veriyo pozisyon almış dedi hemen ölçtü gayet normal dedi kanda 8 nisanda çıkıcak bu arada babamızda ilk defa geldi dr ölçtü aşağı doğru duruyodu bebiş hoppp diye bi sıçradı aaaaaaa oldukk dr bile babası sana zıplıyo dedii çok kıpırdak maşallah geçende gittik dr eline ayağına bakcaktı hepsini bir uzattı kadın o zamanda dedi akıllı bebiş bu hemen gösterdi diye inşallah cinsiyetide hemen gösterir

len nurten hemen sıkayet etmısın bızııı ne gusel o kacırmıs oralarını kaydirigubbakcemile3

ya tamam varya tüm sayfaları okudum 1-2 sayfa okumadım orada yazıyo demek bende üsüldüm arkadaşlarım beni sevmiyoo diyeee :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…