- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
-
- #8.661
kudretım dogru söluon valla bak sımdı utandım sana söledıklerımden :kedi:
bilgenın kendı kararıdır napalım gelmesse gelmesın :umursamaz:
dejavucum hıc bı bılgım yok cnm o konuda ınan bnmde adetlerım duzensızken hep böle olurdu ama hıc bişi yapmazdım ben
kızlar gunaydın hepınızeee
ben waikikiden 1 tane pantolon aldım.canvas,siyah kumaş.
anam 2 kere giydim oldu şalvar gibi ne bollandı.
giyemiyomurum yazık yaaa.
bi de terzi parası verip daraltmam gerekecek.
kızlar gunaydın cıdden maşallah yanee bu ne pozıtıflılık ay nurrten amma guldum heee su otobus soforunee bnmkıde oznurunkı gıbı bellı olmuo henuz ee normal olarak kalınseyler gıyıyoruz bende evde ınadına dar eyler gıyıorumkı gobegımn cıktıgını gorıyım dıe buyudugnu gorunce daha cok mutlu oluorum yaa bnde oznurcum senın gıbıyım hareketlerını falan hıssetmıorum hıc ama kasık agrım cok ar bnm 15 nısan gelsede dra gıtek gorek bebeısmızı hem cınsıyetını ogrensek
bu arada sınaaa gıren arkdslar hadı bakalım atlattınızzz
Kızlar acil birşey sorucam yaa ceaplayabilirseniz çok sevineceğim. Ben tekrar regli oldum. Bugün reglimin 12. günü ve ben yine oldum aynen regli gibi. Yarında doktorda randevuj var yumurtlamama bakacaktı ve çalışmalara başlıcaktık artık bu neden oldu şimdi ben ne yapacağım. 29 nisan diğer reglimin günüydü bu ara kanamaysa yine o günde olur muyum yoksa bugünden mi sayacağım yinr 35 günü. Yumurtlamamı da yine bugünden sayarak mı hesaplamam lazım nasıl yapacağım şaşırdım.21. günü yumurtluyorum ben yani haftaya olacaktı. Aklım çok karıştı. Lütfen bana yardım edin.. Yarın dr gitcem ama çok karıştım ya moralim bozuldu...
bakalım artık artık yarın dr ne diyecek. Gerçi kanama olduktan sonra haftaya nasıl yumurtlama olacakta ben hamile kalacağım ki. Yine de denemekten zarar gelmez olursa olur olmazsa olmaz. Ne güzel seviniyordum 35 günde bir olsada zamanında oluyorum reglimi diye tam bebek istediğim ay başıma bu geldi. Takdir Allah'tan o ol dedikten sonra olur..
uyuzzzz kızlarrr vefasız dostlar nann 5 gündür yokum yokluğumu bilem hissetmemişinizzz küss işteeee
bende kendi kendime yazarım son bir hafda göbişim kocaman oldu artık akşam mecbur gittik hamiş pantolonu aldık lwc dan kot üstünede eski arkadaşım vefasız nurtenin aldığı gömleklerden aldım cmtsi pazarından 5 -10 tl ye giycemm bide polariste çok hafif ve esnek ayakkabı var yeni sezon onu alcamm iştee
haftasonuda yazlığa gittik kociş annem babam bi güneşlendimm ohhhh askılı penyeyle bahçede oturdum şapka taktım göbişim pişti bebeişim d vitamini aldıı kocişle babamda bahçede yer açtılar toprağı bellediler 15 gün sonra gidip fide dikicez biber domates hıyar vs organik bahçeden yiycem artık bebiş bahçesi oldu o köşee
kızlar ben geldim :)
ay cıgdemcım ne guel tam anlamıyla hıssettgmz zmn nolck kımbılır
len delü karıklava:
geçmişe bi iyi baksana
sevalle öznur sana ateş püskürürken işleri vardır kıs yazık çiğdoşuma diye seni savundum ben. hatta banada baya kızdılar sen onun avukatımısın diye. Ay vefasızda oldum korudum diye gördünüzmü vay başıma geleeeeeeeennnnnnnnn
bakın benim aldığım gömlekler buna benziyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?