- Konu Sahibi EU3
-
- #8.641
Kızlar acil birşey sorucam yaa ceaplayabilirseniz çok sevineceğim. Ben tekrar regli oldum. Bugün reglimin 12. günü ve ben yine oldum aynen regli gibi. Yarında doktorda randevuj var yumurtlamama bakacaktı ve çalışmalara başlıcaktık artık bu neden oldu şimdi ben ne yapacağım. 29 nisan diğer reglimin günüydü bu ara kanamaysa yine o günde olur muyum yoksa bugünden mi sayacağım yinr 35 günü. Yumurtlamamı da yine bugünden sayarak mı hesaplamam lazım nasıl yapacağım şaşırdım.21. günü yumurtluyorum ben yani haftaya olacaktı. Aklım çok karıştı. Lütfen bana yardım edin.. Yarın dr gitcem ama çok karıştım ya moralim bozuldu...
canım hiç bilmiyorum ki inan
ama d.kontrol hapı kullanıyosan eğer onu bırakında dengesizlikler oluyomuş diye duymuştumbenimde yasminle 20 gün boyunca kanamam olmuştu
ama bende kist vardı tabi
istersen bi doktorunun nosu varsa ara sor için rahatlasın
sende basladınmı seker çalısmalara..opuyorumnanaktanCanım bende kullanıyordum ama çok oldu bırakalı zaten düzene girmişti benim kaç aydır 35 günde bir oluyordum hiç ara kanamam olmamıltı ama ben aşırı strese bağlıyorum bir kere daha öyle stres olmuştum işyerinde fazlasıyla o zaman yasmin kullanıyordum ve aylarca da prolaktinde kullanmıştım olmayan ara kanama o zaman kist için kullanırken olmuştu. Şimdide sınav stresinden böyle oldu diye düşünüyorum çünkü özellikle alttan kalan dersimin sınavına girdiğimde aşırı stresliydim.. Artık yapacak birşey yok biz yine de normal zamanda deneyeceğiz. Eğeer 29 nisan da olacağım regliyi olursam bir daha ki aya kalacak. Yok olmazsam ya gebelik oldu dicem yada bu tarihe göre yeni bir regli tarihi belirleyeceğim herşey baştan başlayacak. Ama genelde ara kanama olduğu zaman normal regli tarihinde tekrar kanama oluyor öyle olmuştu diğer seferlerde belki hala hamilelik şansım vardır yoksa da hayırlısı Allah'tan...
canım alma bence..
Kızlar acil birşey sorucam yaa ceaplayabilirseniz çok sevineceğim. Ben tekrar regli oldum. Bugün reglimin 12. günü ve ben yine oldum aynen regli gibi. Yarında doktorda randevuj var yumurtlamama bakacaktı ve çalışmalara başlıcaktık artık bu neden oldu şimdi ben ne yapacağım. 29 nisan diğer reglimin günüydü bu ara kanamaysa yine o günde olur muyum yoksa bugünden mi sayacağım yinr 35 günü. Yumurtlamamı da yine bugünden sayarak mı hesaplamam lazım nasıl yapacağım şaşırdım.21. günü yumurtluyorum ben yani haftaya olacaktı. Aklım çok karıştı. Lütfen bana yardım edin.. Yarın dr gitcem ama çok karıştım ya moralim bozuldu...
neden ki dilekcim
kullanan varmı çevrende niye öle didin eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?