Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslar ya size bişi sorcam
benim saçlarım düz ben sıkıldım artık aynı saçtan hafif kalın bukleli istiyorum
bunun için saç şekillendirici almıştım geçen yıl ama herkesin saçında işa yaradı mükemmel oldu benim saçımıma bukle vermedi bi türlü delircem
bende canım sıkıldı bidaha kullanmamıştım ama kendimi feci bakımsız hissediyorum az kendime özen göstermeye başlıcam artık 4 aydır hortlak gibiyim. Sizin önerebilceniz bişi var mı geceden bigudi alıp sarsam mı istemiyom düz saç . Şimdiye kadar hep kuaföre gidip yaptırdım oda bi tüp spreyi kafama boşaltıyodu anca tutuyodu şimdi hamileyim sprey kullnamam . Akıl verin arkedeşler

senin saçın inatçıymış demekki.akşamdan sarıp uyusan sabaha ancak tutar herhalde.saçını yeni yıkadığında yap ozaman iyi tutar.

Ahh ahh Nurtişş benim derdimde tam tersi.. Benim saçımda acayip kıvırcık babamdan babaannemden almışım. Çocukluğumda annem zor açardı saçımı ağlardım artık sürekli dolaşıyor banyo yaparken tarıyorum kremliyken ama çıkıyorum yine dolaşıyor ne şekil verebiliyorum be birşey sürekli toplu. Fön çektirsem uzun süre durmuyor. Güzellik merkezinde çalışırken İstanbul'da defrizenin en yeni çıkanını yaptırmıştım hatta bende denemişlerdi dümdüz oluyor ama alttan çıkınca yine başlıyor biraz açıldı iki kere yaptırdım. Şimdi yine aynı saçlar evlendim buraya geldim burada kuaförde pek yapamadılar o işlemi. Şimdi ben bu ay İstanbul'a gidicem. Güzellik merkezindeki kuaför arkadaş kendine kuaför açmış o eğitimini almıştı o işlemin zaten ona yaptırayım diyorum ama zahmetli 4 saat sürüyor uygulaması da 6-7 ay dümdüz oluyor dalgalı olsada fön çektirmesi kolay oluyor.. Yaptırsammı acaba diye düşünüyorum ve çok özeniyorum düz saça yaa...

ben bugun gulere msj attım gır bı haberdar et kendını dıe ama gırmedı yıne bilmiyorumkismile

sağolun kıslar bu arada saç önerileriniz için :)

kıslar egzersizleri mi inceliyosunuz nerdesiniz yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…