Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlae doktordan geldim. Maalwsef bu ay yumurtlamam yok kanamam olduğu için.. Ben ge. yumurtluyorum 35 günde bir reglimi oluyorum haftaya yumurtlucam ondan gözükmeyebilir mi dedim bir umut ama doktor eğer yumurtlama olsaydı folikül gelişmye büyümeye başladır birazda olsa ama hiç yok dedi.. Belki erken çatlamıştır bilemiyorum dedi. Ama daha 2. haftam ne ara çatlıcak çatlamadığına eminim ayrıca hissediyorum ben yumurtlamamı. Neyse artık reglini bekleyelim kanamadan sonra dedi. Ne zaman reglini olursan 3. günü gel hormon testi yapalım bakalım hormonların düşmüşse stresten ondan kanama olmuş olabilir o zamanda yumurtlama ilacı verir ve bebei bekleriz dedi yani bu ay yattı. Ama ben şimdi regli olcam nasıl hesaplıcam ya yumurtlama günümü eğer gününde olursam bu kanama olmamış gibi farzedip yine 35 gün üzerinden mi hesaplıyım acaba. Neyse reglimi olayım da gideyim hormon sonuçları çıksın dr der nasılsa ne yapacağımı... Moralimde bozuldu ama yapacak birşey yok...

canım dua et kotu bişi cıkmamıss bı ay daha beklersın nolcak ki fazla bekletmedende gelır bebegınnn ınsss

canım dua et kotu bişi cıkmamıss bı ay daha beklersın nolcak ki fazla bekletmedende gelır bebegınnn ınsss

Evet rahmimde yumurtalıklarımda birşey görülmedi ama hormonlara bakılcak eğer çok düştüyse değerler yumurtlama ilacı verilecek artık şu ara kanama bitsinde reglimi beklicem bari reglimi zamanında olayım...

hikayem sizi korkutmasın kızlar
ben hep normal doğum istiyordum evet

ama doktorum benimle hiç ilgilenmedi..
ben eşime söyledim git doktora söyle beni sezeryana alsın diye
o sırada ameliyata girdiğimde bile doktorumu görmedim ayıldım bir kaç saat sonra gördüm doktoru...
aşırı yoğunluktan ilgilenmedi benimle...
beni gelip ikna edebilirdi...
odada bulunanları dışarı çıkarabilirdi...
ablamlar bir yana
insan kayınvalidesinin görümcesinin yanında ne derece rahat olabilir kendimi kasmaktan belki de
açılmam olmadı...
ve o an sancılardan aklıma insanlara dışarı çıkın diye bağırmak bile gelmedi...

şimdiki aklım olsa doktorumu çok iyi seçerdim...
ve odadaki herkesi dışarı çıkarttırırdım...

kendi sancınız varsa normal doğurursunuz inşallah...
benim kendi sancımın olmayışı suyumun önce gelmesi işi bozdu...
Rabbim sizlere kolay doğumlar nasip eylesin...

ay canım benım..oolsun bebegını saglıkla kucagına almıssın...
doktor çok onemlı canım ya..doktoruna guvenırsen normal dogum yapabılıyorsun zatten...sancım çok olsada doktorumu gorunce herseyım geçerdı..çok guven verırdı kadıncagız..allah razı olsun ondan..:CüvCüv:

kımsecıkler yok burdaaaa aaa ben cıgdosa maili atıcktım du atıyımda kızmasın banaaa

sedacım geçmiş olsun.
madem yumurtlama yokmuş bu kan neymiş ben onu anlamadım yaaa.

kızlar geldim seval aldım maili sağol canımm
sedacım geçmiş olsunda ozinin dediği gibi ne kanamasıymış bu dr ne dedi
cadı öznur nabıyonn görüşemiyoz hiçç

kızlar ya ne oldu bize böyle bilgede gitti kadriye hiç uğramıyo nilü öyle canan kaçak vefasız bu kızlar yaa güler nabıyoo aceppp

ooo çiğdem hanım şükür kavuşturana.
sonunda denk geldik de yolabilecem senin saçlarını kaydirigubbakcemile

çiğdem sen işten çıkınca artık bize börek pasta hazırlar davet edersin dimi
ev cadısı olarakaklinialirimsmile

çiğdem gittin ama bak ben seni bekliom burda.mesai bitmeden gel
yoksa yolarım seni ilk gördüğümdeeeee.

seval kuşum başbaşa kaldık.anlat hele.
kaç çocuk var iş güç ne kaydirigubbakcemile3

canım okudum doğum hikayeni hem çevrendeki insanlar çok anlayışsızlarmış hemde doktorun kötüymüş.. Zaten onlar girse bile doktorun çıkartması gerekirdi öle herkese açık doğummu olurmuş, film izlenir gibi öyle izlenir mi ama işte.. Her doktoe iyi olmuyor ki.. Hem ne demek hemen sezeryan istiyorum deyince ameliyata almak dünden razılarmış onlar bence bahane arıyorlarmış belkide o yüzden ilgilenmediler.. Artık hepsi bitmiş neyse ki... Bebeğin kucağıns sağlıklı sende öylesin.. Geçmişi düşünme.. Ama bir daha ki hamileliğinde daha iyi bir yer seçer daha iyi bir doğum yaparsın İnşallah...

kızlar geldim seval aldım maili sağol canımm
sedacım geçmiş olsunda ozinin dediği gibi ne kanamasıymış bu dr ne dedi
cadı öznur nabıyonn görüşemiyoz hiçç

canımm ya sağoll.. Ay bilmiyorum ki doktor ultrasonla baktı karnımdan hiçbişicik çıkmadı rahim, yumurtalık temiz.. Dedim haftasonu sınavlarım vardı çok stresliydim ondan olaiblir dedi, hormon değerlerin düşmüşse ondan da olabilir dedi. Yumurtlama yok maalesef ben bir daha ki hafta yumurtlucam ama dedim olsun dedi folikül yine de büyümeye girerdi dedi.. Bu ay boş yanii... Normal reglimi 29 nisanda olcam olabilirsem, 3. günüde gitcem hormon testi yapcak eğer gerçekten değerler düştüyse yumurtlama ilacı verecek mayısta bekleyeceğiz... Böyle işte kendi kendime nazar değdirdim galiba olcak diye diyee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…