sedacım geçmiş olsun.
madem yumurtlama yokmuş bu kan neymiş ben onu anlamadım yaaa.
ay canım benım..oolsun bebegını saglıkla kucagına almıssın...
doktor çok onemlı canım ya..doktoruna guvenırsen normal dogum yapabılıyorsun zatten...sancım çok olsada doktorumu gorunce herseyım geçerdı..çok guven verırdı kadıncagız..allah razı olsun ondan..:CüvCüv:
canım okudum doğum hikayeni hem çevrendeki insanlar çok anlayışsızlarmış hemde doktorun kötüymüş.. Zaten onlar girse bile doktorun çıkartması gerekirdi öle herkese açık doğummu olurmuş, film izlenir gibi öyle izlenir mi ama işte.. Her doktoe iyi olmuyor ki.. Hem ne demek hemen sezeryan istiyorum deyince ameliyata almak dünden razılarmış onlar bence bahane arıyorlarmış belkide o yüzden ilgilenmediler.. Artık hepsi bitmiş neyse ki... Bebeğin kucağıns sağlıklı sende öylesin.. Geçmişi düşünme.. Ama bir daha ki hamileliğinde daha iyi bir yer seçer daha iyi bir doğum yaparsın İnşallah...
selam kızlar
nurcum naber ne zamandır görüşemiyoruz
arkadaşın neler yaşadı kanamam oldu riskli geçirdim yeni yeni kendime geliyorum
aklıma geldi ikimizde bebiş isterken hep dünür oluruz diyorduk benim oğlum olacak seninkide kızsa şimdiden beşikleini kertelim
cnm kanamam hep oldu
damla damla her seferinde doktora koştum bide doktorum 60 km ötede
nedenini bulamadı doktorum ama pkolu olmam baştan düşük riskim varmış
iğne oldum progestan kullandım en son 10 gün kadar önce oldu yine kanamam
çok şükür bebeğimde yada kesede bişey yk
günaydın canlar
hepiniz iyisinizdir inşallah
doğum hikayemi paylaştım okumak isterseniz buyrun...
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/358303-simdi-kollarimdasin-iste-herseye-deger.html
evet oznurcum haklısın ama ınsan dusunmedende edemıo yaa
benımde altatrafımı dıkmelerı bana cok garıp gelıo yaa bı tuhaf oluom aman allahım :roflol:
Bence karnının kesİlİp dİkİlmesİnden daha İyİdİr yaaaa.
Hem uyuŞmuŞ olacak hİssetmeyeceksİnkİ.
ya oznur benm kkasıklarım acaip agrıoo bıldgn gıbı degıl yuruyemıorum yanı o derecee nekı buu
canım nilümm bizde seni çok seviyoruz vede özlüyoruz daha sık gel lütfennn özletme kendini
nurten kıs her seferinde yazmıyom ama ben ne zaman görsem oyluyom senin bahçeyi sen hergün koy adresi biz oylarızz
canım benim belki hurafe diycen ama geçen eniştenin mevlütüne gittimya orada karılar hep konuştu benle işte bebiş falan uzun zamandır görmediklerim falanda vardı aynı senin gibi oldum içim tıkandı sanki anneme dedim nazar olmuşun dedi bir okudu beni anam bir açıldımm sorma sende oku kendini ihlas nas felak fatiha Allahım nazarlar kötü gözler gitsin üstümde de rahatla millet maşallah demeyi bilmiyo ondan olurmuş canım
ahaa buyur sende benden kıs öznur üstte dikiş olsun ne olacak orayı kullanmıyon nasıl olsa ama aşağıda olunca ayıptır sölemesi sonra tuvaletini yapıcan ilişkiye gircen hep sorun olacak bence daha kötüü
nurtenımın butun ısıklarını yaktımmm guclubacismile
Kızlae doktordan geldim. Maalwsef bu ay yumurtlamam yok kanamam olduğu için.. Ben ge. yumurtluyorum 35 günde bir reglimi oluyorum haftaya yumurtlucam ondan gözükmeyebilir mi dedim bir umut ama doktor eğer yumurtlama olsaydı folikül gelişmye büyümeye başladır birazda olsa ama hiç yok dedi.. Belki erken çatlamıştır bilemiyorum dedi. Ama daha 2. haftam ne ara çatlıcak çatlamadığına eminim ayrıca hissediyorum ben yumurtlamamı. Neyse artık reglini bekleyelim kanamadan sonra dedi. Ne zaman reglini olursan 3. günü gel hormon testi yapalım bakalım hormonların düşmüşse stresten ondan kanama olmuş olabilir o zamanda yumurtlama ilacı verir ve bebei bekleriz dedi yani bu ay yattı. Ama ben şimdi regli olcam nasıl hesaplıcam ya yumurtlama günümü eğer gününde olursam bu kanama olmamış gibi farzedip yine 35 gün üzerinden mi hesaplıyım acaba. Neyse reglimi olayım da gideyim hormon sonuçları çıksın dr der nasılsa ne yapacağımı... Moralimde bozuldu ama yapacak birşey yok...
ben çıkıyorum kızlar.iyi akşamalr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?