kıs korkuyo adamlar ne yapsin
benim eşimde aşkım 5 sene bekledik biz bunu ilkinde çok üzüldük
bunda da aynı şeyleri yaşamayalım diyo,
bende keyfin bilir 7 ay bekle o zaman dedim
7 ay beklerim ama
7 ayın acısını da fena alırım diyo aklinialirimsmile
misafir var ulen bende.
ben mi kababım dalga geçiyon dimi.
kayınvaliden döktürmüş müdür nurten.güzel yapar mı yemekleri.
evet kebapsınn işte misafir var ne güselll biz hazır yemekleri yiycezz işimiz zorrrr dimi kız nurtennn
ınanmıorummmmmmmmmmmmmmm sızeeeeee lan varya bı daha burdan sanıye ayrılırsam nolıımmm dokturmusunz ben yokkennnn ama sıze cıdden cok kırıldım cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevmıom hıcbırınızııı kaka anneler sızııı karnınızdakılerı sevıom ama yıgenlerım onla bnmm siz böö sünüzz :umursamaz:
lan oznur bızde yarım yamalak yatık bişiler sekerım ıcın rahat olsun korkuom ben hala yaa aklinialirimsmile
ama adımı anmısınz afern affettım sızıı
oznur bana msj cek kuzumm eger nete gıemessn olurum meraktan bnde herkese msj atarımmm :roflol:
Ay kızlar alemsiniz koptum gülmekten yaa.. Ne kaynatmışsınız hee... Ay ben hamile olsam bende korkarım yapamam bişicikler. Zaten bizim de o türden şeler bu aralar bitti yaa. Geçen hafta sınav stresim vardı elleşme diyodum sınav bitti halsizliğim vardı sonracıma ara kanama oldu... Daha yeni bitti bugünde evişi yaptım acayip yorulmuşum yemeği bilem dışarda yedik geldik. Tık olmadı iki haftadır artık yarın açılış yapcam artık yazık adamcağıza...kaydirigubbakcemile3 Kız öznur gece felan gir nasıl gireceksen haber ver valla çatlarım bende.. Hamişler öyle akiam yemeklerinizi kahvaltıyla geçiştirmeyin bakim kolayından bişiler yapıverin... Beslensin kuzucuklar... Menemen yapın, patates omlet yapın... Gerçi gittiniz siz ben kime anlatıyosam...sırnaşık şey Nurtiş bak o bebeğin hırkası çok güzeldi sende oğluna yap.. Ben yengeme güveniyom o konuda süper örüyor yaa... Bebek gelsin de iş örgüye kalsın benim.. :Saruboceq:
sedacım sen bize bakma bebek çalışmaları yaparken bol bol çalıştık şimdi istirahat ediyoz siz çalışın canımm boş durmayınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?