Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neyse canım bekleriz ama akşam bizide haberdar et olur mu
evde net vardı seninde akşam açıp beklicem seni :)

aynen canım bende alıyom o tehditleriii ;:))))

kıslar malzeme geldi depoya teslim edip gelcem ayrılmayın biyere

kız doktordan eve gelmezsek ya.
ama gece yazarım yada sabah merak etmeyin.mesaj atarım yada birinize.

kızlar ben çıkıyommm eve gidiyim çok işim var akşam yemeği için dolaptan peyniri zeytin falan çıkarcam off off nurten senin işim daha zor gitcen kayınvalidede safraya oturcan yiycen falan ohhh en kebapp öznurr hanımm bayanssulusmile

ozimm Allah yardımcın olsun canım yarın güsel haberini bekliyoz unutma bizi öpüyom kızlarrrr görüşürüzzzz

ınanmıorummmmmmmmmmmmmmm sızeeeeee lan varya bı daha burdan sanıye ayrılırsam nolıımmm dokturmusunz ben yokkennnn ama sıze cıdden cok kırıldım cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevmıom hıcbırınızııı kaka anneler sızııı karnınızdakılerı sevıom ama yıgenlerım onla bnmm siz böö sünüzz :umursamaz:
lan oznur bızde yarım yamalak yatık bişiler sekerım ıcın rahat olsun korkuom ben hala yaa aklinialirimsmile
ama adımı anmısınz afern affettım sızıı
oznur bana msj cek kuzumm eger nete gıemessn olurum meraktan bnde herkese msj atarımmm :roflol:

Ay kızlar alemsiniz koptum gülmekten yaa.. Ne kaynatmışsınız hee... Ay ben hamile olsam bende korkarım yapamam bişicikler. Zaten bizim de o türden şeler bu aralar bitti yaa. Geçen hafta sınav stresim vardı elleşme diyodum sınav bitti halsizliğim vardı sonracıma ara kanama oldu... Daha yeni bitti bugünde evişi yaptım acayip yorulmuşum yemeği bilem dışarda yedik geldik. Tık olmadı iki haftadır artık yarın açılış yapcam artık yazık adamcağıza...kaydirigubbakcemile3 Kız öznur gece felan gir nasıl gireceksen haber ver valla çatlarım bende.. Hamişler öyle akiam yemeklerinizi kahvaltıyla geçiştirmeyin bakim kolayından bişiler yapıverin... Beslensin kuzucuklar... Menemen yapın, patates omlet yapın... Gerçi gittiniz siz ben kime anlatıyosam...sırnaşık şey Nurtiş bak o bebeğin hırkası çok güzeldi sende oğluna yap.. Ben yengeme güveniyom o konuda süper örüyor yaa... Bebek gelsin de iş örgüye kalsın benim.. :Saruboceq:

sedacım sen bize bakma bebek çalışmaları yaparken bol bol çalıştık şimdi istirahat ediyoz siz çalışın canımm boş durmayınnn

kayınvaliden döktürmüş müdür nurten.güzel yapar mı yemekleri.

benim kayınvaldemin gözleri görmüyo canım
görümcem var evde o yapar herşeyi

evet kebapsınn işte misafir var ne güselll biz hazır yemekleri yiycezz işimiz zorrrr dimi kız nurtennn

he ye anca geldim eve pek yoruldum sorma,
gittim sofraya oturdum yedim
en yorucusu da görümcem makinaya bulaşığı dizerken seyretmesi oldu :roflol:

canım benim ya çok şey kaçırdın ama
feci güldüm yaaaaaaaaaaa
kulakların çınlamadımı kısssssss

kıs benim kayınvaldemin gözleri gürmez ama maşallah yaptığı örgüleri gören insan yapamaz
şimdiden benim bebişin 4 hırkası 2 yeleği 2 süveteri var dahada örcem diyo :)

sedacım sen bize bakma bebek çalışmaları yaparken bol bol çalıştık şimdi istirahat ediyoz siz çalışın canımm boş durmayınnn

he kıs amaaannn neydi o öle
şimdi ben 5 senelik uykusuzluğun acısını çıkarıyom :)))))))
ohhhhhhhhh gece uyumak gibisi yok
aman ben bide kayınvaldelerle aynı evdeydim ya
of benim kayınvalde de gece kuşu
sabaha kadar dolanırdı evde
kalkta banyoya git gidebilirsen kaydirigubbakcemile3

ben yatıyom kıslar hadi iyi geceler

kime diyosam :roflol:

ya kızlar valla bu ay yumurtlama yok dedi drara kanamadan dolayı ama pazartesi başlıcaz ınşallah denicez yine de ne olur ne olmaz dedik. Ya benimde sınavlar ara kanama derken baya ara verdik.. Biliyorum bu ay olmıcak olsa mucize olur zaten. Daha 2 gün önce yumurtlama göğlmezken bir daha ki hafta yumurtlamamı lcak ama olsun aklımda kalmasın dimi.. Ben asıl nisan sonundaki reglimi bekliyorum o zamanında olsa bari. Neyse ki final sınavlarım var haftaya çalışmaya başlıcam kafam dağılır biraz. Düşünmek üzerinde durmak istemiyorum bu konunun. Stres yapıyorum düşündükçe olmayacak gibi geliyor akışına bırakmak lazım... Nurtiş anladım canım gerçekten marifet kayınvalideninki çok şanslıymışsın görmese de örüyor bebişine... Ehh zamanında çalıştınız şimdi yan gel yat zamanı kıymetini bilin çocuk doğunca geri gelecek o günler. Amanın kız hiç düşünemiyom ya kayınvalidem varken aman ses çıkarmıyım aman banyosu sıkıntı olur yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…