Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydınlar kızlarrr, güzel hamileleerrr bol güneşli günler size bendeeen... Bugün bizim dolapçılar gelcek mutfağa ek dolap yaptırcaz bir ay önceden sipariş verdik ama adam dolapların kapağını bitirememiş yaaa. Başka frmaya vermiş kapak yapımını onlarda yapamamış daha dolapları getirin takın bari dedik. Bi de dün arıyor yok fuar var yok bilmem ne.. Dedim eşime bitiremedi bu yalan söylüyo diye çıktı foyası... Hala bekliyoruz gelip bari onları taksın diye salı günüde kapakları getir dedikte bakalım.. Sonrada inşallah şu adam gelip takarsa dolabı akşama kadar, akşamda sinemaya gitcez kafa dağıtayım azcık diyom... Sizde çıkın bugün gezin birazcık hanımlaaar... Hadi öpüldünüz...

eeeeee gene kimse yok
kıs kudret gene ceee deyip kaçmışsın

kıslar olcayla konuştum hepinizi öpüyo çok selamı var hepinize
biraz kafasını dinlemeye ve bebek fikrinden uzaklaşmaya ihtiyacı varmış
onun için nolur bana kızmayın gücenmeyin dedi

anam öznur cımdı ogrendı dımı ne gusel yaaaa hadı kızımmm cabuk yazzzz

ben geldiiiiim.
sevalcim burdasın canım tek sen kalmışınj.haberi veriyorıuuuuum.
topiğimizin ikinci efe si geliyo kızlar hayırlı uğurlu olsun.
pipisini gördüm bu erkekler pek utanmaz be hemencecik gösterdi açmış
yatıyodu valla.

oznur cok mutlu oldum ksum hayırlı olsun anam topıkk erkek doldu beee

ay benım kız olsa hangınıze vercem ayol erkeklerın arasnda kalcak kızım :roflol:

anaaa öznurumm hayırlı olsun canımm sağlıkla doğsun efecikkkk darısıda bizim başımızaaa

Ay çok sevindim canım yaaa.. Daha dün gibi hamilelik haberini verdiğin an şimdi cinsiyetini öğrendin bile.. Allah sağlıkla gününü tamamlamayı nasip etsin canımcığım.. Valla topik erkek doldu bu yıl erkek yılı demekki. Ayrıca da iki tane Efe.. Kız olursa birinizin ki kapışılacak... Erkekler çabuk gösteriyor canım kızlar geç gösteriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…