Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bak alta herkes burda ama yıne yazmadan cıkcıaklar kaydirigubbakcemile3

ay kudretcim maşallah 53 günün kalmış
heyecamn varmı heyecan
hastande çantanı hazırladın mı şekercim

evet nurtenciim canım çok heyecanlıyım çok çabuk geçti zaman herşeyim hazır sayılır geçen günde ana kucağı aldım oğluşuma giysilerinide hep yıkadım ütüledim bebek bezine ıslak mendiline kadar aldım çantayı hazırlamak kaldı sadece

Ben 4 doz tetenoz olmuŞtum bu yıl son dozu olamadım 5. Dozuda olunca ÖmÜr boyu koruyomuŞ bırde sÜreklı yan yatmak zorunda olduĞum ıÇın olmaktan korktum ÇÜnkÜ benım kolum Çok ŞıŞıyo Çok acıyo ondan olmadım Önce olduklarım yeter Şımdılık seneye ınŞallah olucam

selam kızlar nurcum nbr geçen geldim sen çıktın
nasıl hamişlik

ayyy canım ya hamile olduğunu söylediğini hatırlıyorum maşallah yolun tamamlamışsınız nerdeyse kocaman olmuş meleğin erkekmi kızmı

5 doz muuuuu kafamçokkarıştı

selam kızlar nurcum nbr geçen geldim sen çıktın
nasıl hamişlik

saol canım benim çok iyi gidiyo çok şükür
sen nasılsın
oğluşun nasıl

kısla affınıza sığınarak müsadenizi istiyorum
işlerim çok lak laka daldım işleri unuttum saati 4 etmişim
2 saatte ne yaptım yaptım
hadi hoşçakalın

Selam kızlarrr nabıyonuz laflamanın dıŞında nann ıŞlerım Çok ya Şımdı ınadına kaynatıyonuz bakamıyom dıyeee

Ohooo herkes tÜymÜŞŞ nurten bahÇenı oyladımm
Özı kıs sana doktorum dedımı tetenaz olucan dıye daha erken ama benımkı hıÇ bıŞı demedı

bana da demedi.ben de sordum o da olabilirsin dedi.
sormasam acaba demeyecekmiydi bilmiyorumki.

kesın sormasan sölemezlerdı cnm drların agzından cımbızla laf alıosun

heh çiğdem burda çok sohbet ettin ya eylül anneleri topiğine gitmişsin.aferin sana kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…