Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaa cıgdem orayadamı takılımusssss lan bız burdan ayrılmıoruzzz baska topıge gıtmıoruzzz

hadı bende gıttım eskısı kadar cok gırmıcem artık :umursamaz:

ayyy canım ya hamile olduğunu söylediğini hatırlıyorum maşallah yolun tamamlamışsınız nerdeyse kocaman olmuş meleğin erkekmi kızmı
teşekkür ederim ayşecim oğlum olucak hayırlısıyla teyzesi senin bebişinde hayırlı olsun oda erkekmiş maşallah bu sene erkek senesi yolu bitirmek üzereyim darısı sizlerin başına

niye 4 doz yaw o da nerden çıktı

öznurcum canım normalde tetenoz aşısı 5 dozdur ben 3 yıldan beridir oluyorum en son geçen yıl olmuştum 4. Dozu 5. Dozuda bir yıl sonra yani bu yıl olmam lazımdı olamadım korktum yan yatıyorum ya kolum çok şişiyo 1 hafta acı çekiyorum hamile hamile sıkıntıya giremedim
5 doz bir insanı ömür boyu koruyo yanlış hatırlamıyosam 1 doz 5 yıl 2 doz 10 yıl işte 5 dozda ömür boyu koruyomuş aşı kartım var benim belli aralıklarda oluyosun ilkinden 3 ay sonra 2. Aşı ikinciden 6 ay sonra 3. Aşı işte öyle gidiyo

madem 5 doz diye bişey var niye söylemiyo bize doktorlar.
yani herşeyi böyle tesadüfen mi öğreneceğiz biz ya.
ya da gerek yok mu oyüzden mi bişey demiyolar.
aman ya insan ne yapacağını şaşırıyo.ne derlerse onu yapıyoruz işte.
ona bakarsan sormasak belki hiç aşı vurulmayacaktık.

kız nurten sana bişi diyecem.ben de dün rüyamda göğüslerimi gördüm kaydirigubbakcemile3
demiştin ya kız bebeğe işaretmiş diye.acaba bizim doktorlar mı yanıldı rüyalarımız mı yanılıyo.
bi süprizle karşılaşır mıyızki.

ya sen bari bebişinin ultrasonun koy bari.ben unutuyorum işe gelirken getirmyei.
sende tarayıcı yoktur.drun verdiği çıktının resmini çek onu yükle bilgisayarına.biz de bi
kız bebek ultrasonu görelim dimi yerimseniben

oznur ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bız bu veledleere kımı alcaz kızzz benmkıde erkekkkkkk kaydirigubbakcemile3

oznur ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bız bu veledleere kımı alcaz kızzz benmkıde erkekkkkkk kaydirigubbakcemile3

ay canım benim hadi hayırlı olsun
çok sevindim sende erkek istiyodun zaten
savununnnnn topiğimizin 4. yakışıklısı geliyoooooo

KIZ SEVAL GıDECEM DEDıN HEMEN GıTTıN DıMEK.ÇABUK GELıRSıN ıNŞALLAH.
KıMSELERDE YOK YıNE BURDA.BEN BEKLıOM SENı KUZUM boshayallersmile

gunaydın kızlarrrrr dr ılk basta kız gıbı dedı bak bu kordon dedı bıraz oynatınca ay yok bu kordon degılmıs erkek bu yuzde 60 70 dedı ama tam yuzde yuz degıl dedı

gunaydın kızlarrrrr dr ılk basta kız gıbı dedı bak bu kordon dedı bıraz oynatınca ay yok bu kordon degılmıs erkek bu yuzde 60 70 dedı ama tam yuzde yuz degıl dedı

kuşum gelenlde doktorun ılk soyledıgı dogru çıkıyor..ama en kesın olan bebegın dogdugunu gormek..o zaman cınsıyetını tam gorceksınız..

anam geldin demek.kız allah gönlüne göre verdi hayırlı uğurlu olsun oğluşun ohh bayram havası var şimdi sizin evde.allah dileğini kabul etti ozaman bize de dua et biz de 2.ye kız doğuralım inşallah sağlıklı tabikide.ulen ortalık erkek kaynıyo hakketen nerden kız bulacaz biz şimdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…