Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıs senin oğlanın şerefine benimki coştu
yanına arkadaş heliyo ya
birbiri ardına sıralıyo tekmeleri kaydirigubbakcemile3

ben bebeğin kordonunu görmedim hiç ultrasonda.o nasıl gözüküyor seval.pipiye benziyomu.
yoksa kordon olduğu belli mi.ay bize resmini koycan mı.

bakın bu sene erkek yılı demiştim ben
hangi hamileye sorsam erkek diyo
kızı nadir buluyom hamişlerde
ve bu yıl çok fazla hamile var ya maşallah maşallah
sıra çiğdemde bakalım o ne doğurcek
sonrada gülerin haberinibeklicez

evet kızlar ya ınanılmaz mutluyuzzz hele kocişşş caktırmıo ama cok mutlu erkek olduguna sevındı yannıı
dılekcım ılk dedı ama kız gıbı dedı kordon snmıs pipiyi snra oynatınca anladı pipi oldugunu :roflol:
bı ay snra kesın net cvbı alırsınz dedı bn zayıflamısım kızlarr yaa hemde bır kılo vermısım dr yemek yemıormusun sen dedı kızdı bana kan ilacı verdı asagıya basakı yapıo hıssedıomusun dedı evet dedım genellıkle hep kasıklarımd nerdeyse agrı yapıo veled cunku gayet saglıklı hareketlı dedı hersey yolundaymıs bebeısımın allahım sana sukurler olsunn.oznurucm cekerım bırazdan koyarım bu seferkını ben de anlaamdım yaaaa usg fotosunu ama senın için koyarım kusum

gülerin çok ağır geçiyomuş gebeliği canım ya
kafamı kaldıramıyorum başım çok dönüyo diyo

bacım hele oglunu dogur..ikincıyı kız dogurursun..çok hızlısın bee oznurum...kaydirigubbakcemile3

dilekcim senin beklenmeyen adet tarihin ne canım.uzun süredir bebiş haberi almadık.
nezaman coşcaz artık.

bacım hele oglunu dogur..ikincıyı kız dogurursun..çok hızlısın bee oznurum...kaydirigubbakcemile3

valla öyle olmuş kız dilek bilmiyorumkismile
oğluşuma haksızlık etmeyeyim.onu doğurayım da sağlıklı
bir şekilde ondan sonra düşünürüz dediğin gibi.
çocuğun psikolojisini şimdiden bozacam.
beni duymamıştır inlşallah yavrucum.

bak birde dün bana biz niye hissetmiyoz diyodun
sana çaktırmıyomuş annesi
sen 1 ay sonra gör hareket nasıl oluyo
benim efecim babasının sevdiğini bile anlıyo elinin altında babası okşadıkca keyifleniyo sıpa

kıs senin oğlanın şerefine benimki coştu
yanına arkadaş heliyo ya
birbiri ardına sıralıyo tekmeleri kaydirigubbakcemile3
ahahahhaha
afferın kız ogluna..dans edıyor ıcerde..

ben bebeğin kordonunu görmedim hiç ultrasonda.o nasıl gözüküyor seval.pipiye benziyomu.
yoksa kordon olduğu belli mi.ay bize resmini koycan mı.
koy resmınıde gorek oglunun pıpısını
ohhh..maşşallah...
bende bebek ıstıyorum..ama kızzzzz.....

kaç kılosun bebegem..kaç kıloyla hamıle kaldın kuşum..

gülerin çok ağır geçiyomuş gebeliği canım ya
kafamı kaldıramıyorum başım çok dönüyo diyo
offf
allah kolaylık versın gulere.. bilmiyorumkismile

ne zmn hıssedıcem bend edım 5ncı ayda hııssedersn dedı drum ya kızlar drumu bırakmak ıstemıorum ama muayne ucretıne zam gelmıss yaaaa off

dilekcim senin beklenmeyen adet tarihin ne canım.uzun süredir bebiş haberi almadık.
nezaman coşcaz artık.

kuşum 27 nısan...
ama ben beklemıyorum kuşum bu ay...bırdaha kı ay çok çalısırıs artık..bu ay calısamadık...alsanaalsanasmile
önemlı olan son 2 gun fırar ettı kocam...akannehir

dılekcım 69 kıloyla hamıle kaldın gecen ay 69 700 dum bu ay 68 800 olmusum dr dınlen evde dıo zaten bişi yapmıom kı hep dınlenıom yemek ye dıoo yıyomda ama neden zayıfladım ben yaaaaaaaaaaa

nezaman coşcaz artık.

ne zmn hıssedıcem bend edım 5ncı ayda hııssedersn dedı drum ya kızlar drumu bırakmak ıstemıorum ama muayne ucretıne zam gelmıss yaaaa off

evet kuşum 4 ayın bıtsın az az hıssedersın kuşum...5 aya gırerken baslar hareketlenmeye ıyıce ...
kaç para muayene ...hastahaneye mı gıdıyorsun.muayenehaneyemı..:CüvCüv:

inşallah Rabbim dünya tatlısı birde kız nasip eder dilekcim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…