anam geldin demek.kız allah gönlüne göre verdi hayırlı uğurlu olsun oğluşun ohh bayram havası var şimdi sizin evde.allah dileğini kabul etti ozaman bize de dua et biz de 2.ye kız doğuralım inşallah sağlıklı tabikide.ulen ortalık erkek kaynıyo hakketen nerden kız bulacaz biz şimdik.
bacım hele oglunu dogur..ikincıyı kız dogurursun..çok hızlısın bee oznurum...kaydirigubbakcemile3
ahahahhahakıs senin oğlanın şerefine benimki coştu
yanına arkadaş heliyo ya
birbiri ardına sıralıyo tekmeleri kaydirigubbakcemile3
koy resmınıde gorek oglunun pıpısınıben bebeğin kordonunu görmedim hiç ultrasonda.o nasıl gözüküyor seval.pipiye benziyomu.
yoksa kordon olduğu belli mi.ay bize resmini koycan mı.
ohhh..maşşallah...bakın bu sene erkek yılı demiştim ben
hangi hamileye sorsam erkek diyo
kızı nadir buluyom hamişlerde
ve bu yıl çok fazla hamile var ya maşallah maşallah
sıra çiğdemde bakalım o ne doğurcek
sonrada gülerin haberinibeklicez
kaç kılosun bebegem..kaç kıloyla hamıle kaldın kuşum..evet kızlar ya ınanılmaz mutluyuzzz hele kocişşş caktırmıo ama cok mutlu erkek olduguna sevındı yannıı
dılekcım ılk dedı ama kız gıbı dedı kordon snmıs pipiyi snra oynatınca anladı pipi oldugunu :roflol:
bı ay snra kesın net cvbı alırsınz dedı bn zayıflamısım kızlarr yaa hemde bır kılo vermısım dr yemek yemıormusun sen dedı kızdı bana kan ilacı verdıasagıya basakı yapıo hıssedıomusun dedı evet dedım genellıkle hep kasıklarımd nerdeyse agrı yapıo veled cunku gayet saglıklı hareketlı dedı hersey yolundaymıs bebeısımın allahım sana sukurler olsunn.oznurucm cekerım bırazdan koyarım bu seferkını ben de anlaamdım yaaaa usg fotosunu ama senın için koyarım kusum
offfgülerin çok ağır geçiyomuş gebeliği canım ya
kafamı kaldıramıyorum başım çok dönüyo diyo
dilekcim senin beklenmeyen adet tarihin ne canım.uzun süredir bebiş haberi almadık.
nezaman coşcaz artık.
dilekcim senin beklenmeyen adet tarihin ne canım.uzun süredir bebiş haberi almadık.
nezaman coşcaz artık.
ne zmn hıssedıcem bend edım 5ncı ayda hııssedersn dedı drum ya kızlar drumu bırakmak ıstemıorum ama muayne ucretıne zam gelmıss yaaaa off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?