Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oznurum balım hosgeldın kusum zaten bızde kocişler evde yokken netın basındayız sempatiksalakcinni
sene hergun unuuton ama ya bı pipi gorcez nazlandın hee :roflol:

pazar günü kociş olmayacak ben de girerim internete şekerim.resmi de ozaman yollarım kısmetse.
tabi laptopu götürmezse bizimki.

tamam bakalım cicim goturmesın ya aaa bı cene calalımm sölee rahat rahat iş omadan :)

Ay geçmişi okuyodum ama yarıda vazcaydım ancak ayılıyorum zaten... Dün işyerinden arkadaşlar geldi iş çıkışı tüm gün mutfaktaydım bende mamalar hazırladım... Ama bittim valla... Sizde maaşallah kaynatmışınız... Seval senin bebişin dün cinsiyeti belli olmıcak mıydı gülüm... Valla harem kurdunız hee.... Erkekler hamamı gibi olmuş tablo:) Ben bir kız yapayımda eşitliği kurmaya çalışalım zor ama... Siizn sayenizde bu sene her yerde Efe ismi olacak kesin.. Ben bugün ders çalışcam artık başlamam lazım 6 hafta kaldı. Haftaya da Salı günü ıstanbuldayım.. Kitaplarımı da alcam yanıma.. Bana da dua edin hamişler günümde olayım reglimi de bir aksilik çıkmasın bende hamiş olayım artık yaa....

evet sedacım bellı oldu oglusum olcak bnmde ınss ıns tez zamanda senın kızın olması dılegıyle :)

stres yapma sedacım.herşeyin hayırlısı.olacak tabiki de en uygun zamanda.dualarımız
seninle.

ınşallah hamıle haberın gelır çook kısa zamanda kuşum...

dılek gelmıs seda gelmıs buyrun kızcelerr hosgedlnızz a.s.

bende geldımmm.....hoşgeldım demüü sempatiksalakcinni

daha dun drdaydım kusumm 5 mayıs gıbı gıdıcem bı daha artık dogru anladım dımı doktora deıdn :roflol:

hsgeldın tabı gülümmm dılekcımm zemuszemus

daha dun drdaydım kusumm 5 mayıs gıbı gıdıcem bı daha artık dogru anladım dımı doktora deıdn :roflol:

evet canım yaa...hanı bebegının gobek kordonunu pıpı olabılır dedıydı doktor...
o dun gıttıgın zaman mı olduydu..bende sandır gecen aykı kontrolunde oldu...bu gunlerde yenıden gıtcende cınsıyet ogrencem sandım bende kuşum..
çokk karısık oldu bakam anlıycan mı...sempatiksalakcinni naniknanik naniknanik

anlamammı yaa zekıyımdır ben anladım evet cnm dun gıttgımdekı kntrlde dedı dr bı dahakı ay kesın ognrecz inş bak anlamişim dımı :roflol:

zekıyım tabee ne sandınn :)ya bnm dr yuzde yuz demedı oyuzden suphe var tabeee

kızım ne biçim dr. senin doktor.değiştir sen onu hiç bişey bilmiyo o.
bak benimki hemencecik buluverdi pipiyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…