Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya cnm aslında cıdden cok dusnuorum degısmeyı ama aliştım bı kere artı hangı dra gıdıcegımıde bılmıom kafam karısık bıraz bu konuda

kızceler bn anneme gıdıcem bugun mutlaka gel dıo zayıfladdıgımı duydu yaaa ay bı gorcenız hergun arıo bebiş napıo dıe sıze bu kadar heyecanlanmamıstım dıo torun farklı dıo :)

evet sedacım bellı oldu oglusum olcak bnmde ınss ıns tez zamanda senın kızın olması dılegıyle :)

Bir erkek daha mı geldi topiğe yaniii :1shok: Ay kesin bu sene erkek senesi anladım ben... Eee bende bir daha ki aya kalabilirsem benimde erkek olma ihtimali yüksek o zaman:) Yok bu kadar erkek yeter birazda kız lazım nu topiğe onu da ben yapcamm... Artık kızım kimi seçerse kaydirigubbakcemile3 İnşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın sevalciğim oğlunuyerimseniben

stres yapma sedacım.herşeyin hayırlısı.olacak tabiki de en uygun zamanda.dualarımız
seninle.

Yapmamaya çalışacağım acnm gördük işte stresin zararlarını bu ayı eledik bu sayede.. Oluruna bırakmak en iyisi.. Ama söylemek kadarda kolay olsa keşke.... Sağol bitanemm... a.s.

ınşallah hamıle haberın gelır çook kısa zamanda kuşum...

bende geldımmm.....hoşgeldım demüü sempatiksalakcinni

İnşallah canımm... Bizimde isteğimiz bu tabii. Ama Yaradan nasıl kararladıysa öyle olacak.. Mayısa kaldı ümitlerim. Bu ay ki gibi suya düşmezse tabi...

Hayırlı cumalar hepınıze geÇmıŞı oku oku bıtıremedım yıne

Sevalcım canım hayırlı uĞurlu olsun oĞluŞun ben sana oĞlun olucak dememıŞmıydım ıÇıme doĞmuŞtu valla bır tek Öznurunkını tutturamadım bu arada benım oĞlanın rakıplerı ÇoĞalıyo

BU ARADA NURTENLE SEVAL SıZ NE DıYE ÖZNURA ÖYLE TAKILIYOSUNUZ BAKıM klava:

evt cnm cenemız dusuk bızımm sende katıl bıze sempatiksalakcinni

saol kudretımm öle valla degıısklık olmassa oglum olck rakıp sneın ogluna :)
takılırız bızzz .d

HAYIRLI CUMALAR güzelelr bi slm verıp çıkacam nasılsınz
bizi merk eden yok ama ben arada bakıyorum güzel hberlernızı okuyp çıkıyorum
sağlıkla aklın

aaa aşkolsun.senin kk dan çıktığını söylediler ama cicim.madem uğruyosun niye yazmıyosun,hayırsız.

kudret yaa senin bebiş nezaman hissettirdi ilk kımıldamasını.
ben hala niye hissedemiyomki.

bugün telefonda eşime söyledim acaba sağlıklı mı ki niye kımıldamıyo dedim.
yaa dedi korkutmasana insanı her defasında aynı şeyi ima ediyosun dedi.
ben de söylediğime pişman oldum.

aa ask olsun kadrıyee yaa yazıoruz gormuosmun dualar edııruz sızın için

bnde hıssetmıorum oznurcum bıde bnmkı cok hareketlıymıss ama ben hıısedemıom bılee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…