Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar kusura bakmayın savcı bey gelmıŞtı toplantı vardı yazamadım

Öznurcum korkma normalde 18. Haftadan sonra duyabılırsın dıyolar oda yanı herkeste Öyle olmuyomuŞ genelde 20. Haftadan sonra Şımdı mınık olduĞu ıÇın yerı bayaĞı bı genıŞ hareketlıde olur sızın hıssetmemenız gayet normal canım endıŞelenmeyın sakın bende 18. Haftadan sonra az az hıssetmeye baŞladım Şımdı maŞallah dıŞardan her hareketı gÖrÜnÜyo en ufak kımıldaması bıle yerı daraldı ya hareketler daha kuvettlı oluyo

Heytt be bu arada benım yolumun bıtmesıne az kaldı 51 gÜn sonra bebıŞım kollarımda ayyyyy Çok heyecanlıyım oĞluŞumun kokusunu hıssetmek Çok gÜzel olucak ama kendımı Çok acemıı hıssedıyorum

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: YAŞASINNNN DOĞURMAMA AZ KALDII HADı GELıN UZUN ZAMANDIR HALAY ÇEKMıYOZ BENıM ıÇıN HALAY ÇEKELıM 51 GÜNÜMÜ KUTLAYALIMM :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kudret ne güzel yaaa.
hamile kalmaya devam etmek mi istersin doğurmak mı peki.
bir an önce doğurayımı diyomusun.

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

DELÜ KIZLAR BEN HıÇ BıŞEY ANLAMIYOM BEN YOKKEN SAYFALARA YETıŞEMıYORUM ÇENENıZ DÜŞÜYO BEN GELıNCEDE ORTALIK TOZ DUMAN YUH YANııı BENDEN KORKUYOMUSUNUZ YOKSAM KIZZ DALTONLAR GıBı OLDUM klava: klava:

Öznurum ya aslında bazen hamıle olmayı Çok ÖzleyeceĞım dıyorum baŞlarda Çok kÖtÜ geÇtı ama Şımdı Çok gÜzel geÇıyo mınık sıpam Çıkınca karnım boŞ kalıcak artık alıŞtım tekmelerıne hareketlerıne

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: OLEYYYYYY BEN DOĞURUYORUM OLEYYYYY :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ben de öyle düşünüyorum kudretcim.bebğin hareketlerini hissettiğin anlar çok güzel olmalı.
oyüzden herhalde karnında olmasını ister insan.tabi çıksın göreyim de istersin arada bişey işte.

Kızlar bende akŞam gıdıp oĞlumun fotosunu koyayım renklı gÖrdÜm geÇen gıttıĞımde yÜzÜnÜ yandan gÖrdÜm Çok gÜzeldı doktor burnunu Çok beĞendı fındık burunlu kalkıkmıŞ Öyle dedı ıŞık yÜzÜne geldı dıye kaŞlarını Çatıyodu fıstıĞım teyzelerı bı gÖrseydınız ısırmalık maŞallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…