Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ama kızlar aynı yerde ÇalıŞmanın faydaları bazen ıŞlerı onun ÜstÜne yıkıyom herŞeyı yapıyo canım ne ıstese dıŞarı gÖnderıyorum alıp gelıyo ohh hamıleyken sıkıntı yok Çok ŞÜkÜr

hadı kudretcım sen calişmaya hadi bakıyımm pznur kız sende cok bos durdun hadı balım sende calişmaya bende cıkıyım aaa ama gozum arkada kalıo bölee :1ninca:

Evet Öznurum zaten bı bu ıŞ sayesınde tanıŞtık evlendık ben karslıyım oda dıyarbakırlı adlıyeye yerleŞtıĞımız sene erzurumda hızmet ıÇı eĞıtım semınerı vardı 2 ay orda kaldık peŞımden az koŞmadı aŞık ettı sonunda evlendık bılıyomusunuz bana kıŞın ortasında palandÖkenın zırvesınde bır gÜlle evlenme teklıf ettı yukarda zırvede evet demezsen ınmeyız ıkımızde dedı ÖdÜm patlamıŞtı

Gıdersen gıt kızım ohhh ne gÜzel ben yokken sen susmuyodun ama ben konuŞucam banane Öznurda konuŞucak

çok romantik senağlama

valla yaa ne romantıklık bu böle bızımkı artık laçka olmustu 5 seneden snra romantıklık kalmamişti :roflol:

bizimki de 8 seneden sonra olunca evlenme teklifine gerek kalmamıştı.
ama içimde de kalmadı.evliliğimizin 1.yılında bana evlenme teklif etti kocacım.

Evet ya ben 25 nısandan sonra 2 haftada bır gıdıcem bı bakıcaksınızkı ben gelım doĞurdum dıyıcem

ay aklıma ne geldı bılıonuzmu keske ıst olsaydın kudret dogurdgnda senı hastaneye zıyarete gelırdık kızzz boshayallersmile

Zaman Çok Çabuk geÇıyo halen o gÜnlerı ÖzlÜyorum ama Şımdıde Çok gÜzel Üstelık aŞkımız meyvesıde var artık mert oĞluŞumda bızımle

Sevalım keŞke yaaaaaaaaa ne gÜzel olurdu ben gurbetteyım zaten zor gelıyo yalnızlık sızı gÖrÜnce dÜnyalar benım olurdu kardeŞımsınız hepıınız

Oooooo hoŞgeldın nurten kız nerdesın sabahtan bız neler konuŞtuk neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…