Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eee herkes nerde nıe sustunuz tabı bnm goguslerı duyunca dılınızı yuttunuz demı :roflol:

he valla şaşkınlıktan ne diyeceğimizi bilemiyoz.

Öznur banada gÖnder tarİften bende İsterİmm

senin için geç oldu canım ama yollarım :)

haklısın oznurcumm gıderken alıverem bıtane kakao yagı bende gunes kremı var gecen sene tatılden kalma o olmazmıkı :roflol:

hee olur kro sür sen onu. sürme sakın delüü kimyasal o kremler hamileyken kullanılmaz.

NE KORKUCAM DELİ KARI MEMEMİ GÖRMEDİK SANKİ :roflol: :roflol: :roflol:

hiç dimi kudret.kendini bişiy sandı.göğüsleri büyük diye.

kudret senin kalçalar ne durumda gülüm.çok genişledimi.
ben çok şikayetçiyim kendiminkilerden malesef.

KIZ AKLIMA Bı FIKRA GELDı BEN HıÇ ANLATMADIM TOPıKTE DUR ANLATMAYA ÇALIŞAYIM
Bı GÜN Bı ADAM HAPıSTEYMıŞ KENDı KENDıNE YEMıN ETMıŞ BURDAN ÇIKAR ÇIKMAZ ÖNÜME GELEN ıLK BAYANLA DıŞLERıNıN SAYISI KADAR BıRLıKTE OLUCAM DEMıŞ NEYSE HAPıSTEN ÇIKMIŞ ÖNÜNE YAŞLI Bı TEYZE ÇIKMIŞ ADAM BAKMIŞ TEYZENıN AĞZINDA Bı DıŞ VAR NEYSE DEMıŞ ALLAHTAN YIRTTIK YAŞLI TEYZEYLE BıRLıKTE OLMUŞLAR ADAM TAM KURTULDUM DERKEN YAŞLI TEYZE ARKASINDAN OĞLUM ARKADADA BıR DıŞıM VAR DEMıŞ :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bak sınırledırmeyın benııı sımdı ceker rresmını koyarım gorursnz hee :roflol:

nurtenı aratmadın yanı kudret saol bende oglum takma dıslerım var daha dıcek sandım :roflol:

KIZ ÖZNUR NıYE ÖYLE DıYOSUNUZ BUNALIMA GıRECEM BAK ŞıMDı ÇATLADIK AMA HALEN TAŞ GıBıYıM ıŞ GÖRÜR Bı 30 YIL DAHA :roflol: :roflol: :roflol:

Kızım ben ayda yılda ılk defa fıkra yazayım dedım nurten maŞallah yazdımı sayfalarca yazıyo ona yetıŞemem

Öznurcum bu arada benım kalÇalar bÜyÜmedı halen taŞ gıbıler ohh bak ıŞte benım gÖbeĞım gıttıyse senınde kalÇalar deforme olmuŞ

15 yaŞında deĞılım ama 25 yaŞımdayım 15lık kızlara taŞ Çıkarırım bı kerem Şekerımm

25 te iyiymiş.kendimi yaşlı hissettim :çok üzgünüm:
oğlan doğuracak olup da kalçası genişleyen bi kendimi
tanıyom zaten.

LAN ÇENEM ıYıCE DÜŞTÜ HA BıRı BENı DURDURSUN YAHU MESAı BıTECEK BEN HALEN ÇENE YAPIYOM KOCıŞTE ARADA ŞEKER FELAN GETıRıYO GARıBıM AĞZIN BOŞ DURMASIN DıYO ÇALIŞTIĞIMI SANIYO :roflol::roflol::roflol:

AHADA ıŞ GETıRDı BANA VALLA BOŞ DURDUĞUMU GÖRDÜ DELÜÜÜÜÜ ANLADI GALıBA SıZE YAZDIĞIMI :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…