Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seval kız 1 hafta çok uzun be yaw.ama sonrasında da bizim detaylı ultrason haftası geliyo bak çabuk geçer senin için annenin yanıda git gulum git.keşke ben de gidebilsem.

bnm memeler bekarkende buyuktu evlendım bıraz daha buyudu hamıle kaldım hepten buyuduuu :roflol: :roflol:

ciddi mi diyon kız.ozaman ben ince süngerli mi alayım şimdiden.kalın süngerli hiç almıyım dimi.biz daha 20.haftayı görmediğimiz için sıvı gelmiyo canımcım.75 kullanıyodum.80 mi alayım.

be hıc kullanmıom krem lennn anamm ne kullanıonuz sız bebe yagı sursem olurmıkı varda evde hazır
olur kalk sür gıss..kenen düştü...
kalk kalk ...

olur kuşum normaldır...
hiç dokunma memelerıne...
bebegın ılk 3 gunu emecegı kolostrum oluyor su an...en yogun besleyıcı degerı olan sut yanı...çok kıymetlı..bır damla bılem damlatma boşaa.. :roflol::roflol:

eevt oznurcum gunlerım cabuk gecer evde sıkıldım artık yaa burda bızım hıc komsuluk yok apartmanda bıde kımse gelıp gıtmıo annemın orası öle degıl ama en aından bıraz acılırım yaa

bnm memeler bekarkende buyuktu evlendım bıraz daha buyudu hamıle kaldım hepten buyuduuu :roflol: :roflol:
tombul tombul memeler şşarkısı sana gelsın benden seval o zaman..

ciddi mi diyon kız.ozaman ben ince süngerli mi alayım şimdiden.kalın süngerli hiç almıyım dimi.biz daha 20.haftayı görmediğimiz için sıvı gelmiyo canımcım.75 kullanıyodum.80 mi alayım.

kuşum daha buyumedıyse alma...buyuyunce gıder alırsın..acele etme o zman..

kız seval nasıl hiçbişey kullanmazsın deli.
çatlamak umrunda değil mi senin.size bi tarif verecem ben evde.daha bizde almadık ama
bi dr.arkadaşım yazdırdı.özelden atcam size sonra.

e kudret doğru dürüst krem kullanmamışınki ama sen.
Bak bizi de korkuttun heee.ben her akşam mutlaka sürüyorum.
Umarım işe yarar.
Benim memişler kuççuk,süngerli ancak idare eder beni.

sen öyle küçcük de bakalım bende öyle diyodum bi kaç ay sonra görürüm seni nasıl geriliyosun benimde küçücüktü hatat bi beden büüyük alıyodum büyük gözüksün diye içleri hep boş kalırdı şimdi çatırdamaya başlayınca büyüdüklerini anladım benim yirmili haftalarda meme ucundan sıvı geliyodu kızlar aklıma şimdi geldi sizinde oluyomu

kalkıomm dılekcım kalkıomm cenem dustu vallaha :roflol:
nenn oznur 75mı ben hıc 75 kullanmadım be bekarken bıle olmuodu bana ben 85 90 kullanırdım sımdı olmustur 100 :roflol: :roflol:

saol dılekcımm dınlıcem senın için :roflol:
nen oznur ne bılm kapalıyım ya bıde catlaması cok öenmlı degıl bıkını neyım gıymıom zaten ama kocam gorcek dımıı ne o öle ıyyy burusuk burusuk :roflol:

kız kapalılıkla ne ilgilisi var.delüüüü.kocan için,kendi göz zevkin için.
hemen başla kakao yağı al şimdi annene giderken hadi bakem.

Ne çeneniz düşmüş sizin ya ben evdeyim oturuyorum sizin kadar giremiyorum yahuu... Bende çalışsaymışım keşke valla.. Çatlaklardan korunmak için en başından sürmek gerekiyor çatlama başladıktan sonra çaresi yok maalesef o yüzden yarar sağlamaz. Bunun içinde pahalı birşey almanıa gerek yok bebe yağı ve badem yağı, susam yağı gibi ürünler işinizi görür... Her banyodan sonrada nemlendirmeyi unutmayın... Ozicimm daha erken hareketleri duyman için endişelenme ilk bebekte 20. haftaya kadar uzuyormuş.. 2. bebekte daha erken hissedersin.. Biraz yeri daralsın hergün duyacaksın zaten.. Ama artık 18. haftaya gireceksin yüzüstü yatma artık bende öyle yatmayı çok severim ama bebeğin rahatı daha önemli.. Benim göğüsler küçük yaa hamile kalsamda biraz büyüseler diyorumm:))

eee herkes nerde nıe sustunuz tabı bnm goguslerı duyunca dılınızı yuttunuz demı :roflol:

haklısın oznurcumm gıderken alıverem bıtane kakao yagı bende gunes kremı var gecen sene tatılden kalma o olmazmıkı :roflol:

kudret senınkıler catlıyacagı kadar catlamıss zate n kusum boswer sen yapmasanda olur :roflol:

NE KORKUCAM DELı KARI MEMEMı GÖRMEDıK SANKı :roflol: :roflol: :roflol:

Nıye boŞvereyım kız ne kurtarsam kar yoksa kocıŞ artık ıĞrenerek bakar buruŞmuŞ nıneler gıbı

ben kaçtım kıslar...kocış geldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…