- Konu Sahibi EU3
-
- #9.881
nurten oratalıkta yok bugün ama çok pişman olecek.
sen öyle küçcük de bakalım bende öyle diyodum bi kaç ay sonra görürüm seni nasıl geriliyosun benimde küçücüktü hatat bi beden büüyük alıyodum büyük gözüksün diye içleri hep boş kalırdı şimdi çatırdamaya başlayınca büyüdüklerini anladım benim yirmili haftalarda meme ucundan sıvı geliyodu kızlar aklıma şimdi geldi sizinde oluyomu
olur kalk sür gıss..kenen düştü...be hıc kullanmıom krem lennn anamm ne kullanıonuz sız bebe yagı sursem olurmıkı varda evde hazır
olur kuşum normaldır...sen öyle küçcük de bakalım bende öyle diyodum bi kaç ay sonra görürüm seni nasıl geriliyosun benimde küçücüktü hatat bi beden büüyük alıyodum büyük gözüksün diye içleri hep boş kalırdı şimdi çatırdamaya başlayınca büyüdüklerini anladım benim yirmili haftalarda meme ucundan sıvı geliyodu kızlar aklıma şimdi geldi sizinde oluyomu
tombul tombul memeler şşarkısı sana gelsın benden seval o zaman..bnm memeler bekarkende buyuktu evlendım bıraz daha buyudu hamıle kaldım hepten buyuduuu :roflol: :roflol:
ciddi mi diyon kız.ozaman ben ince süngerli mi alayım şimdiden.kalın süngerli hiç almıyım dimi.biz daha 20.haftayı görmediğimiz için sıvı gelmiyo canımcım.75 kullanıyodum.80 mi alayım.
e kudret doğru dürüst krem kullanmamışınki ama sen.
Bak bizi de korkuttun heee.ben her akşam mutlaka sürüyorum.
Umarım işe yarar.
Benim memişler kuççuk,süngerli ancak idare eder beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?