Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
KULLANMA TALıMATLARI
Bunlar çeşitli ürünlerin üzerindeki kullanma talimatlarından alınıp cümleler ve espri olsun diye değil, ciddi ciddi yazılmış..
* Sac kurutma makinesinin uzerindeki talimat: "Uyurken kullanmayin"..
* Kizarmis patates torbasinin uzerinde: "Kazanan siz olabilirsiniz.. Üstelik, satin almaniz da sart degil.. Ayrintili bilgi torbanin icinde"..
* Dial sabunlarinin kutusunda: "Kullanim sekli: Normal sabun gibi"..
* Donmus yemek kutusunda: "Öneri: Buzunu çözün...
* Otellerde verilen dus basliginin kutusunda "Icine bir tek bas sigar."
* Hazir Tirami su tatlisinin kutusunda: "Altust etmeyin.." (Uyari kutunun dibinde, tatlinin altinda yazili)
* Marks & Spencer'e ait bir puding kutusunda: "Atesin uzerine koyarsaniz isinir."
* Bir uyku ilacinin uzerinde.. "Uyuklamaya sebep olabilir."
* Roventa utu kutusunda: "Giysilerinizi uzerinizde utulemeyin"..
* Ingiltere'nin unlu eczane zinciri Boots'un cocuklar icin hazirladigi oksuruk surubu kutusunda: "Icince Araba kullanmayin"..
* Çin mali Noel agaci isikli suslemelerinde: "Sadece iceride ve disarida kullanilabilir"..
* Japon mali mutfak robotunun uzerinde:"Baska amacla kullanilmaz."
* Findik paketinin uzerinde: "Dikkat: Icinde findik var."
* American Airlines Sirketi'ne ait fistik paketinin uzerinde: "Talimat: Paketi acin, fistiklari yiyin.."
* Bir elektrikli testerenin uzerinde: "Calisirken elinizle durdurmaya tesebbus etmeyin."

TURKLER TARAFINDAN ICAT EDILMESI BEKLENENLER :

01. Bitmeyen piknik tupu

02. Sigara cepli corap

03. Topugu basik ayakkabi

04. Kopuklu su muslugu ve sampuan konulan sofben

05. Elektrik sayaci durduracagi

06. Doner pisiren mikrodalga

07. Laf atan korna

08. Minibus arkasindan para uzatmak icin soforun yanina kadar uzanan demir

09. Gudumlu anne terligi

10. Kurban kesme makinesi

11. Basamakta durana carpmayan otomatik kapi

12. Otobuste yan koltukta oturan kisinin gazetesini rahat bir sekilde okuma imkani veren zoom'lu gozluk

13. Dugmesine basildiginda 'du-lu-luu' sesi veren akbil taklidi anahtarlik

14. Agza takilan ve dislerle sise kapagi acmayi kolaylastiracak acacak

15. Polis kontrolunden 300 metre once kendiliginden takilan emniyet kemeri

Temel dünya turuna çıkar ve yolu Canada'ya da düşer. Kırk yılda bir
Karadeniz'de hamsi avlamaktan daha değişik bir fırsat çıktığını düşünerek
buz
tutmuş bir gölde, buzu kırıp balık tutmaya özenir ve işe koyulur. Tam buzu
kıracakken, insanın içini titreten bir ses duyulur:
- Oğlum burada balık yok!
Temel az öteye gidip tekrar buzu kıracakken ses yine gürler,
- Burada balık yok dedim sana...
Temel'in eli ayağı titreyerek seslenir:
- Tanrım, sen misun yoksa?
Ses yeniden duyulur,
- Hayır oğlum, ben buz hokeyi stadının spikeriyim.

ohooooooooooo
gene geldim kimse yok
bende girmiyom lan işte

43 günün kalmış kısssssss
ay ne güsel ya bizde görebilcezmiki o günleri acep

sizi protesto ediyorum kıslar
bu ne yaaaaaaaaaa
1 hafta boyunca girmicem topiğe
harrret şey yaaaaa

Nurtencım canım ben geldıĞımde kımse yoktu bende Çıktım ne yapayım hafta sonu zaten kımsecıkler olmuyo malesef

ay canım yaaa ne kadar güzel birşeydir kimbilir.. İnşallah kucağına da alacağın günlerde gelecek... Bak ne kadar sağlıklıymış ki tez konusu bile yapacaklarmış.. Maşallah Efe bebeğe.. Bize selam söyledi mi.. kaydirigubbakcemile3

Ben Salı günü İstanbul'a gittim kızlar. Eşimde perşembe akşam geldi 23 Nisan tatildi onlara.. Özlem giderdim geldim.. Ama fena halde yorgunum enteresann uyuyasımda yok.. Gideceğim akşam biizm gardırobun sağ tarafı ayrılmış zaten ayrılıyordu iyice gitmiş sürgüyü kaydurmamla eşimin eşyalarının olduğu askılık ve üst raf olduğu gibi aşağı indi, yanlar tutmayınca eşim ustayı çağırdı şimdilik yapmışlart ama ev dandiniydi herşeyi salona taşımıştık gitmeden önce heryeri sağlamlansın diye geldim birde onları yerleştirdim 2 saat... Sınav olalı 3 hafta doldu daha sınavlar açıklanmadı bende çalışamadım daha yarın başlıyorum gelemicem pek o yüzden 6 haftacığım kaldı... Ben İstanbul'da bir kanama daha geçirdim ayrıca ama reglimmi bilmiyorum 35 günde bir oluyordum ama bu 27. günde oldu.. İki hafta önce olan ara kanamayı saymıyorum. Ne olacak bilmiyorum bakalım 29 nisanda olmam gerekeni olmazsam bu reglim heralde. Doktorumu da aradım ama istanbuldaydım gidemezdim. zaten yerde yokmuş 3 mayısa aldım artık hayırlısı.. Ay gevezeliğim tuttu mazur görün.. O kadar zamanın acısını çıkarıyorumm... kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar.
herkese iyi haftalar.
aferin size ben yokken pek yazmamışsınız işim kolay oldu.
nurtencim çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.ben de heyecanla bekliyorum
şu detaylıyı.benim bebiş hiç kıpraşmıyo çok merak etmeye başladım.annem falan şaşırdılar
hala hissetmeme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…