- Konu Sahibi EU3
-
- #10.301
Kızlar bu gÜn doktora gİttİm veeeeeee sonunda oĞluŞum pozİsyonunu almıŞ yanİ kafası aŞaĞıda popo yukarıda 2 hafta sonra tekrar gİdİcem alttan muayene edİp Çatıya bakıcakmıŞ darmı genİŞmİ dİye ona gÖre normal doĞum yapabİlİrmİŞİm bu arada 2700 gr olmuŞ oĞluŞum doĞuma kadar tombİk olur artık
Bu gÜn oda arkadaŞım doĞum İznİne ayrıldı bİ garİp oldum ben ayrılıklara hİÇ dayanamam benİmde normalde İzİnlİ olmam lazımdı doĞumdan Öncekİ 5 haftalık İznİmİ doĞumdan sonra kullanıcam 37. Haftaya kadar ÇalıŞabİlİr raporu aldım 3 haftam bİttİ haftaya perŞembe ayrılıyorum Çok az kaldı heyecandan ÖlÜyorum
kudretcim çok heyecanlı gerçektende.36 haftayı dolduruyosun
nasıl da geçti zaman dimi.1 ay sonra bebişin kucağında olacak.
erken gelmezse ikizler burcu olacak.inşallah kolay bir doğum
geçirirsin.Rabbim hepimizin yanında ve yardımcısı olsun.
ben daha hala hareketleri hissetmiyorum.bakalım daha nekadar
sürecek.
Evet Çok heyecanlıyım zaman Çok Çabuk geÇtİ dÜŞÜnÜyorum Çok gÜzel bİ duygu oĞlum 1 ay sonra kucaĞımda mİs kokusuyla
RABBİM TÜM İSTEYENLERE YAŞATSIN BU DUYGUYU BU ARADA OĞLUMDA BENİM GİBİ İKİZLER BURCU OLACAK ÇOK İYİ ANLAŞIRIZ GALİBA AMA İKİZLER ERKEĞİ ÇOK ÇAPKIN OLURMUŞ BİLMİYORUM YANİ kaydirigubbakcemile3
Kİmse yokmuuuuu
gunaydın kızlar ben geldımmmm nasılsnz bakalım nurtenım bıze kızmıs ama bn evde yoktum bana kızmazkı cıdden bu ne ya kısmecıkler yok hıc sayfalar ılerlemıs cıdden sasırtıcı yanı kudretım kız maşallahh ıns darısı bızım basımıza
oznurum canımm bende aynen su bı kaç gundur hıc bii hıssetmıorum bnm annemde sasırdı bıraz neden hareket etmıolarkı yaw bnde mayısı sabırsızlıkla beklıorum
HoŞgeldİnİz kızlar nerdesİnİz yahu Özledİm hepİnİzİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?