günaydın kızlar.
herkese iyi haftalar.
aferin size ben yokken pek yazmamışsınız işim kolay oldu.
nurtencim çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.ben de heyecanla bekliyorum
şu detaylıyı.benim bebiş hiç kıpraşmıyo çok merak etmeye başladım.annem falan şaşırdılar
hala hissetmeme.
selam kızlar hayırlı haftalarrr napıysınız bakemmm
biz eşimle haftasonu yazlığa gittik Annem biraz keyifsizdi onlar gelmedi eşimle başbaşa gittik cmt si akşamı pazar günü bahçede kahvaltı ettik süper hava vardı sofraya kelebekler kondu hep kuş sesleri özlemişim sesizliği sonra ilerde bi köy vardı gidip orda ki bi teyzeden fide aldık biber domates fesleğen maydonoz vs gelip bahçeye onları diktik akşama kadar farmvilla oynadık eşimle yani delikafadulden çok iyi geldi ama felaket yanmışım suratım kıpkırmızı olmuş bebişimde D vitamini aldı bol boll acaip enerji depoladım ve toprak üstümüzdeki negatif enerjiyi aldı valla çok iyi geldii bu yaz bol bol organik biber yiycem anlıycanızz
selam kızlar hayırlı haftalarrr napıysınız bakemmm
biz eşimle haftasonu yazlığa gittik Annem biraz keyifsizdi onlar gelmedi eşimle başbaşa gittik cmt si akşamı pazar günü bahçede kahvaltı ettik süper hava vardı sofraya kelebekler kondu hep kuş sesleri özlemişim sesizliği sonra ilerde bi köy vardı gidip orda ki bi teyzeden fide aldık biber domates fesleğen maydonoz vs gelip bahçeye onları diktik akşama kadar farmvilla oynadık eşimle yani delikafadulden çok iyi geldi ama felaket yanmışım suratım kıpkırmızı olmuş bebişimde D vitamini aldı bol boll acaip enerji depoladım ve toprak üstümüzdeki negatif enerjiyi aldı valla çok iyi geldii bu yaz bol bol organik biber yiycem anlıycanızz
nerdesiniz uleyn.
nurten esahtan kızmış sanırım.
peki seval sen nerdesin kız,mutlaka girerdin bu saate kadar.
diğerleri size bişey demiyorum,sizin nezman gireceğiniz
belli olmaz zaten kaydirigubbakcemile3
kıslar noldu burda..kim kime kızmıs..
ben kaynanamdaydım cuma gıttım bugun geldım..mazeretım var..ohaoldumsmile
çok yogun 3 gun geçırdım...
emır dun denıze gırdı..çıs çıbıldak...zor çıkardım 1 saat sonra....
bol foto çektım....
emırın blogu var ama oraya foto yapıstırmaya bılem fırsat bulamıyorum burda yazmaktan..
ay bana kızma ama Oziş ben ders çalışcam hayatım çok az zamanım kaldı yaa.. Geçen haftamda boş geçti annem, akrabalar derken çalışamadım 5 haftacığım kaldı şunun şurasında.. Göz açıp kapayıncaya kadar geçer.. Günde 2-3 konu en az çalışmem gerekiyor. Daha bugün anca kahvaltı ettim yol yorgunluğu üstümde. Yemek yapcam temizlik var sonrada ders.. Nasıl zaman ayırayım bir de nete. Bugün sınav sonuçları açıklanabilir de ondan arada giriyorum bakıyorum... Ama geldiğim zaman sizin bebişler daha da büyümüş olacak ve belkide benimde bebişim gelecek... :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?