Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar hayırlı haftalarrr napıysınız bakemmm
biz eşimle haftasonu yazlığa gittik Annem biraz keyifsizdi onlar gelmedi eşimle başbaşa gittik cmt si akşamı pazar günü bahçede kahvaltı ettik süper hava vardı sofraya kelebekler kondu hep kuş sesleri özlemişim sesizliği sonra ilerde bi köy vardı gidip orda ki bi teyzeden fide aldık biber domates fesleğen maydonoz vs gelip bahçeye onları diktik akşama kadar farmvilla oynadık eşimle yani delikafadulden çok iyi geldi ama felaket yanmışım suratım kıpkırmızı olmuş bebişimde D vitamini aldı bol boll acaip enerji depoladım ve toprak üstümüzdeki negatif enerjiyi aldı valla çok iyi geldii bu yaz bol bol organik biber yiycem anlıycanızz

ahh öznurcum keşke evde bebişin hareketlerini anlayabileceğimiz bir alet olsa bende önümüzdeki cmtsi gidicem geçen haftalarda sanki göz seyirmesi gibi bişeyler hissediyordum şimdi tık yok çok kiloda almadım taktım kafaya yani akşamda takıntılarımdan olsa gerek çok kötü bir rüya gördüm Allah hayırlara çıkarsınn gideyim bir an önce de göreyim sağlığını istiyorumm

oooohh sefan olsun.yüzüne koruyucu sürmeden çıkma şekerim.lekelenirsin.

nerdesiniz uleyn.
nurten esahtan kızmış sanırım.
peki seval sen nerdesin kız,mutlaka girerdin bu saate kadar.
diğerleri size bişey demiyorum,sizin nezman gireceğiniz
belli olmaz zaten kaydirigubbakcemile3

ohhh sefanız olsun ne güseel kafa dağıtmışsınız.. Ama koruyucu sürmeden çıkma canım bu havalrda fena yakıyo biz İstanbul'a gittik annemlere eşimle çok gezdik ama çok sıcaktı yaa.. Ya bizim İstanbul'da pazarda da vardı fideler ama yolda getiremem diye alamadım. Bizde yazlığa kaçacağız bir haftasonu da ben sınavlarımın bitmesini bekliyorum geçen haftada İstanbul'da olunca çok aksadı bir haftasonunu da boş geçiremem full çalışmam gerekiyor ki yetişsin az zaman kaldı.. Hiç olmazsa İstanbul'da olsa kafam dağıldı benimde..

nerdesiniz uleyn.
nurten esahtan kızmış sanırım.
peki seval sen nerdesin kız,mutlaka girerdin bu saate kadar.
diğerleri size bişey demiyorum,sizin nezman gireceğiniz
belli olmaz zaten kaydirigubbakcemile3

ay bana kızma ama Oziş ben ders çalışcam hayatım çok az zamanım kaldı yaa.. Geçen haftamda boş geçti annem, akrabalar derken çalışamadım 5 haftacığım kaldı şunun şurasında.. Göz açıp kapayıncaya kadar geçer.. Günde 2-3 konu en az çalışmem gerekiyor. Daha bugün anca kahvaltı ettim yol yorgunluğu üstümde. Yemek yapcam temizlik var sonrada ders.. Nasıl zaman ayırayım bir de nete. Bugün sınav sonuçları açıklanabilir de ondan arada giriyorum bakıyorum... Ama geldiğim zaman sizin bebişler daha da büyümüş olacak ve belkide benimde bebişim gelecek... :Saruboceq:

kıslar noldu burda..kim kime kızmıs..
ben kaynanamdaydım cuma gıttım bugun geldım..mazeretım var..ohaoldumsmile

çok yogun 3 gun geçırdım...
emır dun denıze gırdı..çıs çıbıldak...zor çıkardım 1 saat sonra....
bol foto çektım....
emırın blogu var ama oraya foto yapıstırmaya bılem fırsat bulamıyorum burda yazmaktan..

deniz soğuk değil mi canım nasıl girdi çocuk buz gibi suya
amanın.

sen çalış canım sana kızmam.kolay gelsin.

açım aaaaaaaaaaaaaaç
bugün meyne neyin yemedim hiç.
yanıma hiçbişecik almamışım
öğle yemeğiyle duruyorum.daha eve gidecem de yemek yiyecem.

Kızlar bu gÜn doktora gıttım veeeeeee sonunda oĞluŞum pozısyonunu almıŞ yanı kafası aŞaĞıda popo yukarıda 2 hafta sonra tekrar gıdıcem alttan muayene edıp Çatıya bakıcakmıŞ darmı genıŞmı dıye ona gÖre normal doĞum yapabılırmıŞım bu arada 2700 gr olmuŞ oĞluŞum doĞuma kadar tombık olur artık

Bu gÜn oda arkadaŞım doĞum ıznıne ayrıldı bı garıp oldum ben ayrılıklara hıÇ dayanamam benımde normalde ızınlı olmam lazımdı doĞumdan Öncekı 5 haftalık ıznımı doĞumdan sonra kullanıcam 37. Haftaya kadar ÇalıŞabılır raporu aldım 3 haftam bıttı haftaya perŞembe ayrılıyorum Çok az kaldı heyecandan ÖlÜyorum

kudretcim çok heyecanlı gerçektende.36 haftayı dolduruyosun
nasıl da geçti zaman dimi.1 ay sonra bebişin kucağında olacak.
erken gelmezse ikizler burcu olacak.inşallah kolay bir doğum
geçirirsin.Rabbim hepimizin yanında ve yardımcısı olsun.

ben daha hala hareketleri hissetmiyorum.bakalım daha nekadar
sürecek.

Evet Çok heyecanlıyım zaman Çok Çabuk geÇtı dÜŞÜnÜyorum Çok gÜzel bı duygu oĞlum 1 ay sonra kucaĞımda mıs kokusuyla

RABBıM TÜM ıSTEYENLERE YAŞATSIN BU DUYGUYU BU ARADA OĞLUMDA BENıM GıBı ıKıZLER BURCU OLACAK ÇOK ıYı ANLAŞIRIZ GALıBA AMA ıKıZLER ERKEĞı ÇOK ÇAPKIN OLURMUŞ BıLMıYORUM YANı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…