Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
he kıssssss
ben uzun saçı semiyom zaten
pek bi rahatladım valla,
evden size resmimi gönderim yeni imajımın
hadı beklıyoss

kızlar bu arkadsmn ılk hedıyesı
bunuda ben aldımm oglusum olcak ama olsun bn kırmızı rengı cok severım hem erkegede gıder dıe dusundum
çok guseller...harıka...nefıs şahane..

HoŞgeldİnİz kızlar nerdesİnİz yahu Özledİm hepİnİzİ
bızde senı özledık...hihoyyyt

dılekcım nbr cnm gorusemıoruz bayadır

sevalcım..yoktum 3 gun kayınvaldedeydım..dun geldım...burlardayım..arada gırıyorum bılıyosun kuşum..sen nasılsın bakalım...ıyımısın...bebekın napıyor..zıplayıp hoplamaya başladımı..hihoyyyt

bende annemdeydım cnm 3 gundur bende yoktum bebeısm ii ama henuz hıssedemıorum yaa d cok hareketlı demıstı ama henuz hıssedemedım

gunaydın kızceler valla he artık kımseler ugramıo topiğe durum vahım :sinifsinif:

napıyon sevalcim.
ben üşüyüorum bugün işyerinde.soğuk yaaa.
karnım patlayacak gibi gergin.

iim canım sen nasılsın bende dus aldım amanın dondum valla temızlık yapıorum bnde cnm dunden berı yavas yavas yaptıgım için daha btmedı

bende annemdeydım cnm 3 gundur bende yoktum bebeısm ii ama henuz hıssedemıorum yaa d cok hareketlı demıstı ama henuz hıssedemedım

kuşum çok kısa zamanda hıssedersın..az kaldı azz..
öpüyorum sızı..opuyorumnanaktan

iim canım sen nasılsın bende dus aldım amanın dondum valla temızlık yapıorum bnde cnm dunden berı yavas yavas yaptıgım için daha btmedı

olsun çok yavas yap..havalarda sovuduu..bırrr..sıcak olsun amamaa...

napıyon sevalcim.
ben üşüyüorum bugün işyerinde.soğuk yaaa.
karnım patlayacak gibi gergin.

ozııı...bebegınde buyuyor senın..maşşallah....
ayaklarını sıcak tut...şişkınlık yapar ıyıce...Şeniz

selam kızlar nasılsınız
benim işler çok ya kapatıcazya bu ayda geçti dünya kadar işim var kıs nurten bende hiç çalışamıyom bebiş olduğundan beri iş modundan çıktım valla
kızlar bizim dedenin son marifetini anlatayım gitmiş çin işi satan dünkanlardan el feneri almış sabah sabah gelmiş onu fişe sokmuşş bummmm bir patlama elk gitti indim aşağıı ödü kopmuş fener elinde 2 ye ayrılmışş ne oldu dedim böyle dedii ehh dedimm yaramaz çocuk gibisin gündüz vakti feneri ne yapacan dükkandada ikimizden başkası yok neyse gitti elkçi buldu tüm binanın elk atmışş dedim evi yakacaktık ödü kopmuş amaa

kızlar bu arada nilümün ve gülerin selamıı var
nilüm daha iyiymişş arada okuyom dedi
gülerim başı dönüyormuş çokk bakamıyorum ekrana dedii arada okuyom dedi ama az daha iyiymiş eskiye göre midesi bulanıyormuş fakat çıkarmıyormuş az iyileşiyim gelcem dedi selamm söylediii

dılekım saol bebeıkım ınan rahatlıorum sızın gıbı tecrubelrden duyunca bunu
cıgdos kız sızn dede cok komık ya valla 24 saat yanımda olsun guldursn benı :roflol:

dılekım saol bebeıkım ınan rahatlıorum sızın gıbı tecrubelrden duyunca bunu
cıgdos kız sızn dede cok komık ya valla 24 saat yanımda olsun guldursn benı :roflol:

kıs seval komik ama aradada sinir ediyor insanı bu arada dün dedimya benim hastane 32 tl şimdi randevu aldım 45 olmuşş sinir oldum ya bırakıcam burayıı
başladığımızda 18 di ya 4 ayda çüşş yanii

amanınn yuh cıgdem ama orası pahalı demıstım sana bnmkıde 35 bende bırakmayı dusunuom gel beraber bı hastane bulalım kız :)

amanınn yuh cıgdem ama orası pahalı demıstım sana bnmkıde 35 bende bırakmayı dusunuom gel beraber bı hastane bulalım kız :)

ya sorma sinirim zıpladı 12 tl zam yapılırmı doğumda zamlandı tabii madicanaya baktım 1 tane kadın dr var oda uzaman opr değill adam kesecekse beni kadına ne gideyimm off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…