:lepi::lepi:kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ıyıyız sen nasın..selamm kızlarrr nabıyosunuzzz
% 60-70 kız dedii
işte buuuu :lepi:
kızlar çok tuhaff bir durum da oldu benim bebişler aslında ikizmişşş kadın görmemiş biri gelişmemişş kese orda duruyorr dr da şaşırdııı baktı baktıı aaa dedi 4 cm kurumuş kalmış olda bir ara başta bende bir iç kanlanma olmuştuyaa aa o zaman demek bu gitmiş dedii hep bebeğe baktık arkada görmemişizz dedii oda şaşırdı ben şok oldum ödüm koptuu ama ısrarla çok küçükkken olduğu için seoun olmaz dedii
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
tsk ederim dilekçim allah tez saatte sanada bir kız evlat nasip etsinn inşallahh rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
kızlar çok tuhaff bir durum da oldu benim bebişler aslında ikizmişşş kadın görmemiş biri gelişmemişş kese orda duruyorr dr da şaşırdııı baktı baktıı aaa dedi 4 cm kurumuş kalmış olda bir ara başta bende bir iç kanlanma olmuştuyaa aa o zaman demek bu gitmiş dedii hep bebeğe baktık arkada görmemişizz dedii oda şaşırdı ben şok oldum ödüm koptuu ama ısrarla çok küçükkken olduğu için seoun olmaz dedii
evet kızlar ya aynı yere gittim dr dan çok memnundum ama garip oldu nasıl görmezz kii eşimde diyor senin kızlar bile anladı balta bthc çok yüksekti hep ikiz dedinizya dr nasıl anlamaz nasıl görmez diyee soğudum açıkçasıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?