Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cıgdossss hadı nen konussana bırak gecmısı okumayı söle erkekmı kızmı gelıo

aboooo hayılrı olsun cıgdosummm topiğimizn ıkıncı kızıı ee talıbınde cokkk kızzz

kızlar çok tuhaff bir durum da oldu benim bebişler aslında ikizmişşş kadın görmemiş biri gelişmemişş kese orda duruyorr dr da şaşırdııı baktı baktıı aaa dedi 4 cm kurumuş kalmış olda bir ara başta bende bir iç kanlanma olmuştuyaa aa o zaman demek bu gitmiş dedii hep bebeğe baktık arkada görmemişizz dedii oda şaşırdı ben şok oldum ödüm koptuu ama ısrarla çok küçükkken olduğu için seoun olmaz dedii

aaaaaaaaaaaa ikizmıymıs....
çok sasırdım şımdı...
sorun olmaz kusum ...
ikiz annesı olcakmıssın sen nerdeyse...Şeniz

çidoşum gözünaydın canım.demek kızımız geliyo.süper yaaa.
sen ikiz olabilir diyordun zaten demek öyleymiş.
hayırlısı tabiki.

hayırlısı olsun cnm demekkı bırı yasıcakmıs bu arada eskı hastanenemı gıttın sen yıne

evet kızlar ya aynı yere gittim dr dan çok memnundum ama garip oldu nasıl görmezz kii eşimde diyor senin kızlar bile anladı balta bthc çok yüksekti hep ikiz dedinizya dr nasıl anlamaz nasıl görmez diyee soğudum açıkçasıı

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ay hadi gözün aydın canım
topiğimizin ikinci çiçeği geliyo
ay pek sevindirik oldum ben yaww

tsk ederim dilekçim allah tez saatte sanada bir kız evlat nasip etsinn inşallahh rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

amiiiinnnnn

çok garip bi durum yaaaaa
doktoruna güven canım bişi olmaz allahın izniyle minik kuşuna

bide birkaç kez bu hafta rüya gördüm birinde dr gidiyordum bana diyor bebeğin gelişimi durmuşş alıcaz falan demiyor ama nasıl ağlıyorum geçen akşamda elimde bebek kefenlii mezarlıktayımm

güvendıgın doktora gıtmelısın kuşum...arkadaslarından yokmu doktor tavsıyesı acepp...

Kıs ÇıĞdem
benım velet tekmelerı ardı arıdına sıralıyo valla senın kızı duydu ya
aaaaaaaa yok bÖle bıŞı yaaaaa
enerjı geldı ÇocuĞa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…