Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben kendi adıma hiç korkmuyorum
1 günlük bi sancı ama yavrularımız bi ömürlük unutmayın
hem bana ilkinde 2 dos suni sancı verdiler
doktor buna dayandın helal olsun dedi
normal doğum sancısı buna göre çok hafif emin ol demişti

Allah yavrularımızı gününde sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin tüm acıları unuturuz onları görünce zaten kıslar
hiç korkmayın bence

topiğin birinde birisi
ben erken doğum yapmak istiyorum ne yapmalıyım demiş
ay ne deliler var yaaa
yapcak 7 - 7,5 aylık doğum
çocuk hoop küveze
bebeğime erken kavuşim derken 2 ay geriden seyredicek

BENıM DOĞURMAM GELDıı AYYY BU ARADA BENıM KOCA DELıRMıŞ HUYU DEĞıŞTı VALLA NEFES ALIRKEN BıLE ÖDÜ PATLIYO BAZEN DıYORUMKı SANCILARIM GELıNCE BENı NASIL DOKTORA GÖTÜRECEK ARABAYI BıLE KULLANAMAZ ELı AYAĞI BıRBıRıNE GıRER VALLA ZATEN KENDıDE BıLıYO AŞKIM YA BANA GEÇEN DıYOKı SENıN SANCIN OLMADAN DOKTORA GıDıP DOĞURMA ıMKANIN YOKMU DıYO Bı SARILIP ÖPTÜM ıÇıME SOKASIM GELDı KOCA BEBıŞıM YA BENı ÇOK GÜLDÜRÜYO BENıM DOĞUMUMA GıR DıYORUM BEN DAYANAMAM BAYILIRIM DOKTORLAR BENıMLE UĞRAŞMASIN DıYO :roflol: :roflol: :roflol:

Evde peŞımden ayrılmıyo gecede bekÇım olmuŞ artık of sıcaktan bunalıyorum ben ÜstÜmÜ aÇıyorum o sıkı sıkı kapatıyo oĞlum ÜŞÜyo dıyo delı ya ıkı de bır kudret uyan sırt ÜstÜ yatma yan yat sabaha kadar sınır oluyorum bı doĞursamda kurtulsam Çocuk olunca hepten bunaltır artık

ay o yatakya sırt üstü yatma muhabbeti benide delirtiyo ya
sırt üstü yatma aşkım uyan diyo benimkide

ne istiyon adamdan ilgileniyo işte.

benimkinin iş yerinde hemen yan masada fulya ablamız var
sağolsun onun eşi de sürekli işi yerine geliyomuş
adam benimkine bebeğin nasıl tutulcağından gaz çıkarma pozisyonlarına kadar öğretmiş
fulya ablada nurtene şunu yaptırma şunlara diikat etsin diyomuş sürekli
tecrübelerden faydalanıyo bizimki

ılgılenıyo ama ben bunalıyorum bazen aĞlamak ıstıyorum acaba Çocuk ıÇınmı bu kadar baskı yapıyo bÖyle yapma ŞÖyle yap
geÇen gÜn bulaŞıkları yıkıyorum gÖbeĞımden dolayı ÇeŞmeye zor ulaŞıyorum gÖbeĞım hafıf tezgahın mermerıne deĞıyo geldı Çekmeceden havlu Çıkardı ılla bunu gÖbeĞının ÖnÜne koy oĞluma deĞıyo dıyo Çatlak ya ÖnÜme koysam hıÇ yetıŞemem

kıslar mideniz yanıyosa gaviscon u tavsiye ediyorum
çok güzel bi ilaç
içer içmez hiç bişeyim kalmıyo

benimki çok bunaltmıyo o kadar
senin ki fazla abartmış canım yaniiii
bide sürekli oğlum oğlum o ne yaw
o seninde oğlun sen taşıyon onu
önce senin sağlığını ön plana almalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…