Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hele şükür kıs kudrettt
aşşada ismin var sen yoksun piyasada

doğurda bise tevrübelerini aktar kutret hadi sen bi koşu doğur gel biz bekliyos seni

Bİ IKINACAM OHHHHHHHH TAMAMDIR MERAK ETMEYİN ZATEN OĞLANDA POZİSYONUNU ALMIŞ HAZIR BEKLİYO BEN YÜREKLİ BİR KARIYAM BEN YÜREKLİ BİR KARIYAM eyvahedigeldismile

kıs kudrette diyozda bizimde yaklaşıyo
bizide bağırta bağırta doğurtcaklar vallaaa

hayde brrreeee aslanlarııımmmm turkbayragi
Türk analarıyız bi korku yakışmaaazzzzzz

Ayyyyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy amannnnnnnnnnn ımdatttttttttttttttttt doĞuruyorum galıba ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

kıs benim rahmetli baabnnem ebeydiii
banada el verdi geliim miiiii

2 HAFTA SONRA GEL DEMıŞTı BANA ÇATI MUAYENESEı YAPACAK ALTTAN ÇATIMA BAKACAKMIŞ DARMI GENıŞMı DıYE AYYY BAYILACAMMMM :roflol: :roflol:

yarıın maaaş günüüm
çok mutluyuuummmm sositososito sositososito

2 HAFTA SONRA GEL DEMİŞTİ BANA ÇATI MUAYENESEİ YAPACAK ALTTAN ÇATIMA BAKACAKMIŞ DARMI GENİŞMİ DİYE AYYY BAYILACAMMMM :roflol: :roflol:

çatınmı akıyo kıs yoksaaaa
aktarırlar bişiciğin kalmaz korkma :roflol:

KIZLAR SıZıN ÇATILAR NE ALEMDE :roflol: :roflol: :roflol: BEBEKLER NOEL BABA GıBı ÇATILARDAN BACALARDAN GELıCEK AYYYYYYYYY :roflol: :roflol:

KORKMA ÖZNURUM HıÇ BıŞEYCıK OLMAZ IKINA IKINA DOĞURACAKSIN BAK BANA BEN HıÇ KORKUYOMUYUM eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

dikiş ataralar
eskisinden sağlam olur bişicik olmaz kaydirigubbakcemile3
kıslar bide doğumdan sonra bazı deliler aynayla çatılarına bakıyomuş
sakın yapiim demeyin
1 ayda anca toparlanıyomuş orası
sonra vay anam paramparça demeyin delikafadulden

Amannnnnnnn boŞverın kızlar enınde sonunda Çıkacak ıÇerden ha normal ha sezeryan ama benım tercıhım ıllede normal o anı yaŞamalıyım bebeĞım ıÇın 9 ay sabrettım acıda Çektım hele ÜÇ ay ÖldÜm son kez doĞumuda Çekerım ne olmuŞ bı doĞurmaktan korkacakmıyız yuh bıze nelere katlandık bebek yapmak ıÇın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…