Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senı gormedım kusum aaa senı es gecermıyım muckkk hadı bakalım yarın gorusurzz

Kızlar ya ben gelıyorum kımse olmuyo ıŞ yerındede fırsatım yok ne olacak bÖyle yaa (

saol sedacımmm cok severek almiştım bu koltuklarımı halada sevıyorumm cok kullanişlilar

Kız seval maŞallah ne gÜzel cıcıler almıŞsın kuzucuĞa rabbım saĞlık sıhhatle gıydırmeyı nasıp eder ınŞallah

Bu arada benım tÜm hazırlıklar tamam doĞum Çantamı bıle hazırladım bı doĞurmam kaldıı bı ıkınıcam bı ıkınıcam hoooppppppp yavruu kuŞŞ kucıŞte

ne kadar cesaretlısın ksuum yaaa maşallah sana bn cok tırsıroummm bu arada saol cnm ıns bır anönce saglıklı dogsunda gıydırleım ccişlerı

ınŞallahh hayırlısı vay be kız ne gÜnler geÇırdık bız eskıden neler konuŞuyoduk Şımdı neler konuŞuyoruz dÜŞÜnsene doĞumumuzu konuŞuyoruz allahım sana Çok ŞÜkÜrler olsun rÜya gıbı

Ya seval bı gÖrsen benım karnımı mahvoldu yırtılmak Üzere nerdeyse Çok gergın aĞrı bıle yapıyo dıŞarı pırtlayacak dıye ÖdÜm patlıyo

ah kudretcım evet yaa dımı ne gunler yasadık beraber ah ah snsuz sukurler olsun rabbıme ve dıger arkdslarımazada nasip etsın ınş en kısa zamnda

ay cnm bnde ondn korkuorum yaaa bana suanda bıle bazen oluoda odum kopuo bıde sneın gıbı olunca nolck acaba sankı fırlıck patlıck gıbı

ah kudretcım evet yaa dımı ne gunler yasadık beraber ah ah snsuz sukurler olsun rabbıme ve dıger arkdslarımazada nasip etsın ınş en kısa zamnda

amin canım hep dua ediyorum

ay cnm bnde ondn korkuorum yaaa bana suanda bıle bazen oluoda odum kopuo bıde sneın gıbı olunca nolck acaba sankı fırlıck patlıck gıbı

kız korkma bişey olacağından değil ilk defa yaşadığımız için tedirginiz böyle eee gülü seven dikenine katlanırr

kızlar elbısemı gostermek ıcın koymadım onun ıcın baska zmn cekılıcem koyucm bu gobegımı gostermek ıcındı :roflol:

Son düzenleme:
Sevalım ya ben Çok yorgunum ıÇerı gıdıp bıraz uzanayım oĞlan tekmelerı savuruyo durmadan anne kalk dıye ıyı akŞamlar canım ÖpÜyorum

Kız maŞallah ne gÖbıŞ bÜyÜtmÜŞsÜn Öyle maŞallahh 41 kere maŞallahhh

tmm cnm bbnm de kociş geldı mama hazırlıyım öpuom cok ıkınızede bu arada saol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…