Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende iyiyim canım çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine gerçi hamileliğin başında çok hasta oluyo insan bende aynı sizin gibi olmuştum

günaydın seval,koca göbişli seni napıyon.evdesin yine oooh.
ben de yarın işe gelmicem valla.kontrolüm var diye tümgün izin alıcam.
tetanozda vurulmayı düşünüyorum ya bakalım yaptırabilecekmiyim.çok tırsıyorum hee.

evet cnm evdeyım gorumcem gelıcek bugun bende tetonaz ne mzn olcm yaa yarın druma sorıyım bakalım 5ncı ayda yaptırıcaksın onu demıstı

selam kızlarrr nasılsınızzz
kızz seval elbise hoş durmuş valla beğendimm
öznurrr kıs haftasonu göbişimi ölçtümm 89 cm çıktıı
nurtenin dr randevusu mu vardı yok yarın sevalin varr hayır öznurun anam kim nereye gidiyodu bi deyip heleee kafam karıştıı akannehir

Bu arada benİm tÜm hazırlıklar tamam doĞum Çantamı bİle hazırladım bİ doĞurmam kaldıı bİ ıkınıcam bİ ıkınıcam hoooppppppp yavruu kuŞŞ kucİŞte

Ay ne güzel yaa burada sen yazıyorsun biz heyecanlanıyoruz acaba bende görecekmyim o günleri.. Sen ansıl bekliyorsun kimbilir.. Artık doğum çantası konusunda fikirlerin alırız canım... Neyin lazım olup olmadığını bilirsin... İnşallah sağlıkla bir avazda kurtulursun canım ve burada herkesin doğum anında kalbinin seninle çarpacağını da bilemelisin tabii..Dualarımız seninle ve bebişinle olacak. Ben birkaç hafta giremicem sınavdan sonra gedliğimde ya doğurmuş olacaksın yada eli kulağında olacak şimdiden yazayım da içimde kalmasın yazmadım diye sonra...

saol cıgdosum gusel gıyınıp yıne ceknırım koyarım bu gobegımı gostermek ıcındı :)
yarın bnmde oznurunda randevusu vardı canım yarın bız yokuz sabahtan

hayırlısı canım detaylı usg yemi gireceksinizz ?
güsel haberlerle gelin inşallah

evet cnm ayrıntılı usgye gırcez dua edın ıns bişcik cıkmaz hersey yolundadır

çıkmaz canım inşallah Allahın izniyle
kızlar bende dugün dr a gidicem özel muayenehanesine yeni bir dr buldum şu ikiz mevzusu kafamızı çok karıştırdı 4 ayda kaç kez usg ye girdim 2 kez vajinal usg yede girdim nasıl görmez yaa hem ilk kan değerim çok yüksekti siz bile bu kesin ikiz dediniz kadın hiç şüphelenmedi ve biraz araştırdık ikiz bebekler daha hızlı gelişiyormuşş beninki geç döllenme olduğu halde normalden 1 hafta ilerde 16 haftada int baktım 11 cm 125 gr olması gerekirken bizim ki 19,30 cm 147 gr tabi böyle giderse doğumda erken olacak

tünaydın hanımlar herkes nerde yaw
çiğdoşum bi sen sormuşun beni bende sölm sana
işim yoğunbiraz bu aralar sabahtan giremedim o yüzden

çiğdemcim o haftasını yakalar büyüklüğüne takılma
benimde 1 hafta öndeydi geçen haftaya kadar
hatta ben doktora da sormuştum onu haftasını yakalar o doğumda ileri gelmez demişti
dediği gibide son kontrolümde tam gününü yakalamıştı kuzucuğum

Aşk ile Allah Allah
Vur tefe vur zile yallah
Cihan da böyle yanıyor yansın
Yosmam salla
Aşk ile Allah Allah
Vur tefe vur zile yallah
Cihan da böyle yanıyor yansın
Yosmam salla

Salla salla gül memeler çağlasın
Salla salla yer yerinden oynasın
Salla salla gül memeler çağlasın
Salla salla yer yerinden oynasın

sositososito sositososito sositososito sosihihoyyyt:sm_cool: tososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…