Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben doktora heç para vermiyommmm aklinialirimsmile
insanın patronu doktor olmasıda pek iyi oluyomuş cannnııımmm
şimdi bide doçent oluyo patronuz az kaldı
ooohhh torpilim büyüyo yanıııı

opuyorumnanaktan
ben de özlemişim ay ayyy.
dondurma yedim boğazıma iyi gelsin diyeee kaydirigubbakcemile3
yaradı galiba.

kıs ozi eller gider mersine
sen nere gidiyon
hasta diilmiydin sen şekercim az dikkat et kendine

ay kıs Allah razı olsun benim patronuma ben sölemeden kendi teklif etti
yanıma gel direk diyeeeee
ay ne kadan iyi bi adam bu yaaaaaaaa

nurten yaa ben yarın için çok heyecanlıyım.
benim bebiş bana pek hissettirmiyo kendini
biraz kuruntu yaptım herhal.yarın o sedyeye
uzanışım çok heyecanlı olacak.
şimdiden stres bastı.

kızlar ben çıkıyomm dua edin hayırlı haberlerle döneyimm erken biterse işim işe gelirin yoksam eve öptümm

nurten yaa ben yarın için çok heyecanlıyım.
benim bebiş bana pek hissettirmiyo kendini
biraz kuruntu yaptım herhal.yarın o sedyeye
uzanışım çok heyecanlı olacak.
şimdiden stres bastı.

her bebek bir olcak diye bişey yok öznurcum
seninki az keyfine düşkün sanırsam pek bi tambel
bi kaç haftaya az bi dur oğlum dersin benim gibi merak etme
streste yapma bak bebekler strestem çok etkilenirler
ye çikolatanı uzan akşam evde bak nası kıpırdanıyo senin efecik

ben akşam bakla pişirdim.bi de domates çorbası yaptım kendi ellerimlen.

afiyet olsun hayatıım
bebeğine vitamin olsuuun

hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz çiğdemcim
bebeğin çok iyi Allahın izniyle hiç korkma Stres yapma üzme topiğimizin çiçeğini
sende el eline bi çikolata ye öle gir usg ye
hareketlensin ki doktor da rahat baksın herbişeye

kıslar bende çok afedersiniz ama acayip kabızlık başladı ya
sabahları ılık suya bal karıştırıp içsem
ve kayısı kurusu yesem fayda edermiki
sizdede varmı böle bişi

hafta sonu kızılaya gidcem kendime kapri hamilelikler alcem
hamileler giyerken pek hoşuma gidiyodu tombiş tombiş
bende istiyooom
bi cumartesi bakemde bulursam alcam güsel bişiler

kızceler ben yarın gıtmcem dr 5 ıle 10 u arası demıstı ya esım dıokı cumaya al randevuyu dıo bakalım cuma gunu gıdıcez

selam kızlarr nasılsınızzz ben dün dr a gittimm %100 KIZZZZZZZZZ
amanın maşallah ne bıcırık bir kız el kol kıpır kıpır bu dr da şaşırdı ya bu kız hiç durmuyo cadı olcak galiba dedi
bu arada tam bir rezalet dün kahroldukk yaa bizim diğer bebiş öyle küçükken felan değil 12 hafta 3 günlükken aramızdan ayrılmışş 3 aylık ken yani öbür dr nasıl görmemişş bu gösterdi bizee kocaman bebek eli kolu omurgası herşeyi işte hatta 2 li teste giitiğimde 12 haftada her ikiside varmışş yaşıyormuş düşünün yani ve teste ölçtüğü hangi bebek belli değil test boşa gitti koca bebeği nasıl görmezzz ya canım benim varlığından haberimiz olmadan bırakıp gitmiş bizi çok üzüldük dün herkes üzüldü cennete gitmiş meleğimm Rabbim kalana sağlıklı uzun ömür versin inşallahh

Son düzenleme:
canım yaa nasıl olabılır bişi koca bebegı nasıl gormemısss yuh yanııı belkıde suan o bıle yasıo olabılırde neyse cnm keskeler le yasanmıo kısmet degılmıs demekkı cennete gıtmıs kardesıı allahım dıger bebegıne saglık versın inşş

ve kızlar o bebek büyük olduğu için salgıları bende kan pıhtılaşması yapabilirmiş oda sağlıklı bebeğin erken doğumuna yada yaşamını yitirmesine sebep olabilirmişş ben saatli bomba gibi geziyormuşum dr hemen cor aspirin verdi kan sulansın diye 2 tüp de kan verdim tesler yapılcak salgıları ne kadar etkilemiş vucudumu ve kanım pıhtılaşmışmı diye eğer öyleyse sürekli iğne vurulacakmışım ve benim ki normal hamilelikten daha sıkı kontrol altında tutulması gerekirmişş öbür dr hiç bişey demedi böyle olup doğan bebekler var dedi salak karı hayati tehlike var hiçççç umurunda değill Allah korumuş Allaha emanet gezmişiz valla ayy bir bedende 3 can 3 ruhh

cıdden saskınlıkla okuodum yazını yanı o kadın o dıplomayaı nerden almıs kasaptanmı nasıl gormez cok sasırtıcı yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…