Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok kız nurten ben evde Çok sıkılırım ÇalıŞmayı Çok sevıyorum ıŞ arkadaŞlarımıda

bende çalışmayı çok seviyorum ama
bizim malum özel sektör canım
sen gibi memur diiliz malesef
onun içinde birden fazla iş yükleniyo üstüme
burda neciyim belli diil her şeyde bana sesleniyolar artık çok sıkıldım
ben sadece doğum izni gelsede az uzaklaşsam stresinden diye istiyorum

bende calişmak nedır bılmem valla 24 yasındayım 24 senddır hıc calişmadım ama isterdım heralde calişmak

yok cnm eve gıdıcektı o işe gelmıcektı ama onun evınde net yokmukı yaa

kıslar acil toplantıya çağırdılar
gitmam gerek hoşçakalın

tırsarım kesın kızım ıns hayırlı zamanında dogumlar nasşp etsın rabbım

Kızzzz ayyyyyyyyyyyyyyy gelıyooooooooo ımdatttttttttt yetıŞın dostlarrrr

öyle canımm valla şükür Rabbim bizim için bunu uygun görmüşş

ayy ayy aynen ya nurtenin 12 yıldır buradayımm ilk geldiğimde burda olup çıkanların işleri bile bana kaldı aynı maaşla 3 kişilik iş yapıyomm yinede yaranamıyommm

Kızzzz ayyyyyyyyyyyyyyy gelİyooooooooo İmdatttttttttt yetİŞİn dostlarrrr

ayy kudret şakası bile kötüü kız ben düşer bayılırımm heraldee anam yok yok ben doğuramam

cıdem bız senı dogurturuz korkma..Şeniz

kızlar burda belediyee sokakta komyonla fesleğen dağatıyoo dede aşağıdaydı dedim çık kapıya sende al bu arada kamyon yan sokağa döndü dedim gitti sen bizim dede koşş kamyonun arkasından 2 sokak durdurmuşş almış 2 tane bir geldi dil bir karış dışarda ne yapacan bunları dedi ne ki bu diyo ben sandım güsel bir çiçek veriyorlarr canım yaaa halini bir göreydinizz
bu arada dedenin sabahki bombasıı kargocu gelmişş izmirden bir firmadan evrak geldi demişş biz izmirde kimseyi tanımıyoz geri götür demişş kaydirigubbakcemile3 ben indim aşağı aldımm dedim iş yapıyoz firmayla alma diyo kapatıyoz zatem ne yapacan evrakıı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…