Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
YOK ÖZNURUM ŞİNCİK PROVA YAPIYORUZ NEKADAN MİKEMMEL NE KADAN ÇAĞDAŞ Bİ DOĞUM OLACAK GÖRÜCEKSİN :roflol:

ayyyyyyyyyyyyyyy gözümün önünde bir an canlandırdımda ortada gezen beceriksiz bir sürü koca göbişli karı ve doğum masasında zavallı sennn ayy Faciaa vallaa

korkun uleynn benden nestercı ebe gelıo :roflol: ama unutmamak lazım bıde ben docentım bu arada heeezemuszemus

Oda gelseydı nurten kaytardı bak doĞumdan kaÇtı korkak gacı ne olcek

yazık nurten oku oku gozlerı sası olck hatunumun kaydirigubbakcemile3
valla..çok kızcak heee...:bbo:

ayyyyyyyyyyyyyyy gözümün önünde bir an canlandırdımda ortada gezen beceriksiz bir sürü koca göbişli karı ve doğum masasında zavallı sennn ayy Faciaa vallaa

sen sezeryan olcan rahat rahat konusuyon kuşum...çok rahat gordum senı...olumunekankayizsmile

tam 2 saattir geçmişi okumaya çalışıyorum ya
insafınız kurusun çenesi düşükler siiiiziiiiii
ben de toplantıda adamlar çıkarılmasın diye bin türlü laf döktüm patronlara kafam şişti
ama süpersiniz güldürdünüz beni

noldu kıı..çıkarıyorlarmı adamları...bilmiyorumkismile

Neyse ayy ayyyy ben kalkayım Çok gÜldÜm yahuuu allah gÜldÜrsÜn hepıımızı ınŞallah kız bu arada ÇıĞdem bayılırken yanında benım kocıŞede mÜdahale edın o herkesten Önce bayılacak onuda ayıltın bana lazım olacak daha

kudretiimmmm
benim babanemde ebeydi kıs rahmetli
el verdi bana az buçuk analrım bu işten
hemşirelik yaparım sana merak etme

valla..çok kızcak heee...:bbo:

sen sezeryan olcan rahat rahat konusuyon kuşum...çok rahat gordum senı...olumunekankayizsmile

valla kıs dilek ben doğumun d sini yapamam valla dün bir kan verdim kendimden geçtimm çok dayanıksızım yaa koftiyim ben koftiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…