benımkı motiflı olsun gul falan hee bıde elınız degmısken cıft dıkın :roflol:
Aman bozulmasında bana lazım daha doktora dİyomuŞum bİzİm kk dan arkadaŞınkİnİ gıcır gıcır yapmıŞlar bende Öyle İstİyom bananeee
ıkındırıyom serapım...ama geldım ...yettım garı...serap senıde ben dogurtcam...:icecream:
Dİlek ben senİ yalnız bırakmam merak etme :)))
len gobegını nıe kesıo bebegın kordon bagını de barı :roflol:
ıkındırıyom serapım...ama geldım ...yettım garı...serap senıde ben dogurtcam...:icecream:
MİRAGE BACIM SENDE OĞLANI KURULARSIN KUCİŞİME VERMEDEN ÖNCE DİLEKLER DİKİŞLE UĞRAŞIYO AŞAĞIDA AYYYY :roflol: :roflol: :roflol:
evet heee...dogum yaparken gelcem yanınıza...yusufff yussuuufff...töbe töbeee daha varya gülüyoz tabi günler yaklaşsın yusuf yusuf olcaz seval hanımm tadını çıkaralımm kaydirigubbakcemile2
evet ya...fiyonklu olsun...Tamam fuyonkta yapayımmı ozmana ben daha sÜslÜ olur
KIZ BEN DOĞURANA KADAR SEN DOKUZ DOĞURURSUN :roflol::roflol::roflol::roflol: MODEL MODEL KİSTİM HANIMMM
yahu onu kastetim heyecandan iştee ne bilimm
serapp bak dilek doğurtsun ama sevalden uzak dur almış eline neşteri ne gelirse önüne kesiyoo benden duymuş olmaa
MİRAGE BACIM SENDE OĞLANI KURULARSIN KUCİŞİME VERMEDEN ÖNCE DİLEKLER DİKİŞLE UĞRAŞIYO AŞAĞIDA AYYYY :roflol: :roflol: :roflol:
evet heee...dogum yaparken gelcem yanınıza...yusufff yussuuufff...
kaynanam sancı odasındakılere kolonya seker tutuyordu..millet sancıdan debelenıyor..benım kaynana seker kolonya tutuyor...herkes can derdınde...maksat ferahlarlarmıs...
ben kendı sancımı unuttum kaynanamın derdıne düştüm..utanmasam çıkarın kaynanamı dıycektım...naniknanik
evet ya...fiyonklu olsun...
heç bellı olmaz o kuşum..inşallah bu ay gelsın bebeeenn...hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?