Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:roflol:
Aman bozulmasında bana lazım daha doktora dİyomuŞum bİzİm kk dan arkadaŞınkİnİ gıcır gıcır yapmıŞlar bende Öyle İstİyom bananeee

evet kuşum..eskısınden gıcır...:roflol::roflol::roflol:
tüvbe tüvbee..gunaha gırdım ..allahım sen affet..

valla cıgdm dogru dıon he cok varya daha dalga gecıoz sımdık o gub gelsın hıc dusunemıom bıle ben amanınn eyvahedigeldismile

MıRAGE BACIM SENDE OĞLANI KURULARSIN KUCıŞıME VERMEDEN ÖNCE DıLEKLER DıKıŞLE UĞRAŞIYO AŞAĞIDA AYYYY :roflol: :roflol: :roflol:

len gobegını nıe kesıo bebegın kordon bagını de barı :roflol:

yahu onu kastetim heyecandan iştee ne bilimm

ıkındırıyom serapım...ama geldım ...yettım garı...serap senıde ben dogurtcam...:icecream:

serapp bak dilek doğurtsun ama sevalden uzak dur almış eline neşteri ne gelirse önüne kesiyoo benden duymuş olmaa

MİRAGE BACIM SENDE OĞLANI KURULARSIN KUCİŞİME VERMEDEN ÖNCE DİLEKLER DİKİŞLE UĞRAŞIYO AŞAĞIDA AYYYY :roflol: :roflol: :roflol:

AY AY OĞLUŞU BUBAYA GÖSTERMEK BANA DÜŞTÜ HAAA AYIPSIN CANIM vereliniortak

ay ne çok yazmışınız deli karılar okuyamadım.artık yarın devam ederim.
ancak eve geldim.saabh dr.ameliyattaymış.1,5 saat sonra geldi.bebişim iyiymiş
bi sorun çıkmadı çok şükür.335 gr.olmuş.sonra öğle arası oldu tabi.aşıya gitmedim.
sonra gittim onu d aoldum.hiç acımadı,korktuğum gibi değilmiş çok şükür.ordan bi
alışverişmerkezine uğradım şimdi evdeyim.
yemek yapayım diyorum.artık yarın sohbet ederis olar mı.

KIZ Bı FıKRıM GELDı BENDE OĞLUMLA SıZıN DOĞUMA GıRERıM OĞLANDA GÖRSÜN NE ZORLUKLAR ÇEKTıĞıMıZı ODA MAKASI TUTAR TEYZELERı SıZE BıŞEY YAPMAZ VALLA :roflol: :roflol: :roflol:

töbe töbeee daha varya gülüyoz tabi günler yaklaşsın yusuf yusuf olcaz seval hanımm tadını çıkaralımm kaydirigubbakcemile2
evet heee...dogum yaparken gelcem yanınıza...yusufff yussuuufff...
kaynanam sancı odasındakılere kolonya seker tutuyordu..millet sancıdan debelenıyor..benım kaynana seker kolonya tutuyor...herkes can derdınde...maksat ferahlarlarmıs...
ben kendı sancımı unuttum kaynanamın derdıne düştüm..utanmasam çıkarın kaynanamı dıycektım...naniknanik

Tamam fuyonkta yapayımmı ozmana ben daha sÜslÜ olur
evet ya...fiyonklu olsun...

KIZ BEN DOĞURANA KADAR SEN DOKUZ DOĞURURSUN :roflol::roflol::roflol::roflol: MODEL MODEL KİSTİM HANIMMM

heç bellı olmaz o kuşum..inşallah bu ay gelsın bebeeenn...hihoyyyt

yahu onu kastetim heyecandan iştee ne bilimm

serapp bak dilek doğurtsun ama sevalden uzak dur almış eline neşteri ne gelirse önüne kesiyoo benden duymuş olmaa

neşterci gacı benimde kistleri temizle eline almışken

MİRAGE BACIM SENDE OĞLANI KURULARSIN KUCİŞİME VERMEDEN ÖNCE DİLEKLER DİKİŞLE UĞRAŞIYO AŞAĞIDA AYYYY :roflol: :roflol: :roflol:

kısss dur önce ben bakıyım oğlana nede olsa damat adayımmm göriyim endamını helee

Ahanda Öznur geldı kız sen nerdesın bız burda doĞuruyoz sen yemek derdıne dÜŞmÜŞsÜn gel Şu dıkıŞe sende bı el at mÜhendıs deĞılmısın sen daha ıyı dıkıŞ atarsın

DOĞRU CANIM ALLAH BÜYÜKTE BU AY İŞLER KESATTA GİTTİ BUNDAN SONRA OLARSA ANCAkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çidoşum senin durumuna da çok şaşırdım.demekki görünmemiş ultrasonda.
ama ikiz gebelikler bazen geç farkediliyomuş hakketen.çok geçmiş olsun canım.
bundan sonrası önemli artık.kızın iyi olsunda geçmiş olmuş bitmiş zaten.
sen drunu değiştirirsin artık daha sıkı takipta olune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…