Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gelın gelın temızlerımm herbıseycıgınızı kııst mıst farketmez :roflol:

yahu onu kastetim heyecandan iştee ne bilimm

serapp bak dilek doğurtsun ama sevalden uzak dur almış eline neşteri ne gelirse önüne kesiyoo benden duymuş olmaa
hahahhahahahaha...
yok kı...lazım olur dıye nester almış..kullanmaycek..
taaam ozıcım..sevındım bebişinin ıyı olmasına...
ne acımadı onu anlamadım oznurum...

KIZ Bİ FİKRİM GELDİ BENDE OĞLUMLA SİZİN DOĞUMA GİRERİM OĞLANDA GÖRSÜN NE ZORLUKLAR ÇEKTİĞİMİZİ ODA MAKASI TUTAR TEYZELERİ SİZE BİŞEY YAPMAZ VALLA :roflol: :roflol: :roflol:
olur...neler yasamıssın naklen gorsun oğlan..
lenn cıgdem ebelık karıyerımı yerle bır ettın lmaz:
:roflol::roflol::roflol:

kız kudret dur doğurma.izinlerin boşa gitmesin.
biraz gez bakalım tadını çıkar çalışmamanın sonra doğurursun kuşum.

O ZAMAN DıLEKCıM ÖZNURDA BENıM KOLONYA ŞEKERı DAĞITSIN SENıN KAYNANAN GıBı FERAHLATIR MıLLETı BAYILANLARI AYILTIR KIZ ÖZNUR HADı YıNE ıYıSıN :roflol: :roflol:

kısss dur önce ben bakıyım oğlana nede olsa damat adayımmm göriyim endamını helee

hanı benım oglanı düşüncektın...habar yolluycaktın...bı kızı bın kışı ıster bır kışimi alırmışş..
olsun benım ogluma bır kız dogurur teyzelerı..:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

YOK ÖZNURUM ŞıNCıK PROVA YAPIYORUZ NEKADAN MıKEMMEL NE KADAN ÇAĞDAŞ Bı DOĞUM OLACAK GÖRÜCEKSıN :roflol:

ya valla sohbet güsel ama kalkmam lazım kıslar.kociş evde maç izliyo birazdan araya gircek o kalkmadan ben kalkayım.öpüyorum sizi.yarın okurum artık neler kaynatmışsınız.mucuk mucuk.

kullanmıcaktım dımı cıgdem hanım ama ınadına senı ben dogrtcm nesterımıde kullancam :roflol:

öznurum çok sevindim canım ohh bu gece ne rahat uyursunn hee ben öyle oluyımda dr dan gelince canım ya öyle işte bizim durum da Allahtan hayırlısı artıkk

DOĞRU CANIM ALLAH BÜYÜKTE BU AY İŞLER KESATTA GİTTİ BUNDAN SONRA OLARSA ANCAkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

fatketmezz canım burda 2 çalışmayla bebiş tuturan arkadaşımız varr

Burada herkes hamişmi şincik

evet canım birkaç arkadaşımız hariç 1 yıldır biz bebiş istiyorduk hepimiz her ay günlerimizi liste yaptıkk hasta olduk ağladık üzüldük ama Rabbim hepimize ardı ardına bebiş gönderdi şükürler olsun şimdide tadını çıkarıp gülüp eğleniyozz İnşallah tez saatte dilekin ve seninde bebişleriniz gelir canımm

TAMAM PROF DOKTORUMDA VAR OLEYYY YA SÜPER OLDU HEMıDE MıHENDıS AYYY DıKıŞLERıM SÜPER OLUCAK KIZ KEŞKE Bı MıMARDA OLSAYDI ÇATIMI DÜZENLERDı :roflol: :roflol: :roflol:

O ZAMAN DİLEKCİM ÖZNURDA BENİM KOLONYA ŞEKERİ DAĞITSIN SENİN KAYNANAN GİBİ FERAHLATIR MİLLETİ BAYILANLARI AYILTIR KIZ ÖZNUR HADİ YİNE İYİSİN :roflol: :roflol:

kız az daha gacılar yumruklaycaklardı kaynanamı...
mılletı çıldırttı...herkes can derdındeydı..bende 1 -2 hamle yaptım kaynanamı yakalayım dıye..yattıgım yerden..belkım tıshortunden yakalarım dıyerekten.ama ıskaladım...bır bır gezdı yataklarını..
ben dagıtmam kolonya falan...yazık kız nefes almaya çalısırlerken tüm konsantre bozuluyor bacım ...yasakkelime

topikteki bütün oğalanlar benim damat adayımm işte bakıcaz hepsine ona görer karar vercez :icecream:

ÖZNUR KIZ SENıN KOCıŞTEMı MAÇ DELıSı BENıMKı GıBı TAMDA EVDE OLACAK ZAMANI BULDU HA SEN DOĞUM PROVASI YAPIYOZ DE BELKıM BIRAKIR SENı :roflol:

ya valla sohbet güsel ama kalkmam lazım kıslar.kociş evde maç izliyo birazdan araya gircek o kalkmadan ben kalkayım.öpüyorum sizi.yarın okurum artık neler kaynatmışsınız.mucuk mucuk.
ozı cım..tamam kuşum..bende kalamıycam zatten..emır uyandı..az uyudu sıpa...

kullanmıcaktım dımı cıgdem hanım ama ınadına senı ben dogrtcm nesterımıde kullancam :roflol:
:roflol::roflol:
abooooowwwww..kaçın seval gelıyor...

TAMAM PROF DOKTORUMDA VAR OLEYYY YA SÜPER OLDU HEMİDE MİHENDİS AYYY DİKİŞLERİM SÜPER OLUCAK KIZ KEŞKE Bİ MİMARDA OLSAYDI ÇATIMI DÜZENLERDİ :roflol: :roflol: :roflol:

ooooo..iyisin kuşum...buluruz bı müyendis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…