hahahhahahahaha...yahu onu kastetim heyecandan iştee ne bilimm
serapp bak dilek doğurtsun ama sevalden uzak dur almış eline neşteri ne gelirse önüne kesiyoo benden duymuş olmaa
taaam ozıcım..sevındım bebişinin ıyı olmasına...ay ne çok yazmışınız deli karılar okuyamadım.artık yarın devam ederim.
ancak eve geldim.saabh dr.ameliyattaymış.1,5 saat sonra geldi.bebişim iyiymiş
bi sorun çıkmadı çok şükür.335 gr.olmuş.sonra öğle arası oldu tabi.aşıya gitmedim.
sonra gittim onu d aoldum.hiç acımadı,korktuğum gibi değilmiş çok şükür.ordan bi
alışverişmerkezine uğradım şimdi evdeyim.
yemek yapayım diyorum.artık yarın sohbet ederis olar mı.
olur...neler yasamıssın naklen gorsun oğlan..KIZ Bİ FİKRİM GELDİ BENDE OĞLUMLA SİZİN DOĞUMA GİRERİM OĞLANDA GÖRSÜN NE ZORLUKLAR ÇEKTİĞİMİZİ ODA MAKASI TUTAR TEYZELERİ SİZE BİŞEY YAPMAZ VALLA :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol:lenn cıgdem ebelık karıyerımı yerle bır ettınlmaz:
kısss dur önce ben bakıyım oğlana nede olsa damat adayımmm göriyim endamını helee
kız dilek tetanoz aşısı
ay ne çok yazmışınız deli karılar okuyamadım.artık yarın devam ederim.
ancak eve geldim.saabh dr.ameliyattaymış.1,5 saat sonra geldi.bebişim iyiymiş
bi sorun çıkmadı çok şükür.335 gr.olmuş.sonra öğle arası oldu tabi.aşıya gitmedim.
sonra gittim onu d aoldum.hiç acımadı,korktuğum gibi değilmiş çok şükür.ordan bi
alışverişmerkezine uğradım şimdi evdeyim.
yemek yapayım diyorum.artık yarın sohbet ederis olar mı.
DOĞRU CANIM ALLAH BÜYÜKTE BU AY İŞLER KESATTA GİTTİ BUNDAN SONRA OLARSA ANCAkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Burada herkes hamişmi şincik
O ZAMAN DİLEKCİM ÖZNURDA BENİM KOLONYA ŞEKERİ DAĞITSIN SENİN KAYNANAN GİBİ FERAHLATIR MİLLETİ BAYILANLARI AYILTIR KIZ ÖZNUR HADİ YİNE İYİSİN :roflol: :roflol:
hanı benım oglanı düşüncektın...habar yolluycaktın...bı kızı bın kışı ıster bır kışimi alırmışş..
olsun benım ogluma bır kız dogurur teyzelerı..:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ozı cım..tamam kuşum..bende kalamıycam zatten..emır uyandı..az uyudu sıpa...ya valla sohbet güsel ama kalkmam lazım kıslar.kociş evde maç izliyo birazdan araya gircek o kalkmadan ben kalkayım.öpüyorum sizi.yarın okurum artık neler kaynatmışsınız.mucuk mucuk.
:roflol::roflol:kullanmıcaktım dımı cıgdem hanım ama ınadına senı ben dogrtcm nesterımıde kullancam :roflol:
TAMAM PROF DOKTORUMDA VAR OLEYYY YA SÜPER OLDU HEMİDE MİHENDİS AYYY DİKİŞLERİM SÜPER OLUCAK KIZ KEŞKE Bİ MİMARDA OLSAYDI ÇATIMI DÜZENLERDİ :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?