Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tmm gıdın hadı bakıyımmm kızlarında isı cıkar zaten sımdı cıkarlar ee bende burda kalıck degılm bende cıkarım

inşlhh bende o günleri görürüm.. gerçi şimdi bile çok şükür geçmişe göre daha iyiyim.. ama henüz dışarıya yanlız çıkma cesaretim bile yok.. arada tansiyonum düşüyo.. gözlerim kararıyo.. kıvılcımlar uçuşuyo gözlerimin önünden..

öznurcum bide senden bişey rica etsem.. ben,m bu takvime yeniden el atarmısın.. dr değiştirdim.. yani eski druma geri döndüm.. yani doğum zamanımı farklı söyledi.. ama boşver bebişin cinsiyet belli olsun ona göre renkli bişiyler yaparız.. olurmu..

yani yok dediğim 4 aydan sonra kasık ağrıları karın ağrıları bel ağrıları çıkıyo
ben az bi fazla oturiim belim feci ağrıyo
çok ayakta dolaniim popoma kadar bacaklarım ağrıyo

nurtencim onlar olacka okadar bulantı hallerini falan kastetti herhalde güler.
yani artık ne istesek yemiyomuyuz.bel ağrısını güler çekmeyecekkki
evde o istediği gibi oturur kalkar zaten.bize yazık senağlama

ösnur kıs görörüm bende seni
sanki benden aşşa kalır yanın var seninde
ben hamile kaldığımda senden zayıftım bikerem
49 hamiş kaldım bennnnnnn

nizaman istersen yaparıs

benım oğlann vurmaya basladııı tekmelerı sıralıo bugun kıpır kıpır maşalllah ee tabı duydu kızları :roflol:

şimdide leblebi yutmuş solucan gibi oldun ama
uzun boyda iyi bişi diil kiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3

nurtencim onlar olacka okadar bulantı hallerini falan kastetti herhalde güler.
yani artık ne istesek yemiyomuyuz.bel ağrısını güler çekmeyecekkki
evde o istediği gibi oturur kalkar zaten.bize yazık senağlama

evet yaa şu bulantı olaylarından şikayetçiyim.. bide her kokuyu duyuyorum.. çok fena:sinifsinif:

bide hiç bişey yiyemiyorum.. peynir domates yemekten bebiş gelişemiycek diye korkuyorum..

uzun boylu olmak neden kotu olsunkı kız nurten sen kısasın dıe ne laf atıon bıze uzun boylu gobeklı olmak cok gusel duruo bı kerem dımı kız oznur ::))))))
bende oznur senın gıbıyım yaaa hep bişiler yemek ıstıom ama degısık bişiler böleee agzım bos kalmasın ıstıom hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…