Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anam kıs analarıda arzsız çıktı ayol
çiğdem o ne öle len
kızının tüm doğum masraflarınıda üstlensinler bariiiiii :)

eee tabi şekerim kolay bişey değil kız annesi olmakk kolay olsa hepiniz yapardınızzz hıhhh bayanssulusmile

Öznurr kız ne oldu pesmı ettın ÇıĞdem ne ıstedıkı Çatlak karı ıkı zıbındanmı korktun yuh yanı ayyy hanımlar benden sÖylemesı benım kocıŞ dıyarbakırlı n-burda pek bı altın takarlar gelıne ne hasırlar ne bılezıkler ne altın kemerler takarım gelınıme ona gÖre Öznur gıbı korkmam ben

ayyy Allaşkına all kızımıı bende sana vermem zaten cadı kaynana seniii

kim cadı len.daha şimdiden isteklere bak sen.
kızım mutlu olsun yeter demiyo da geçmiş karşıma
kaynanalık yapıyo.hade ordan.ben erkek annesiyim
kaynanalık yapıyomuyum hiç.:tomato:

rabbım ıns en kısa zamanda onlarında yuzunu guldurur rabbım.
kızlar bnm oglanın vıdeosunu ızledım sımdıı ay allahım ne kadan gusel bı duygu bn artık devamlı ızler dururum

seval ne vidyosu kızzz anam sen gittin mi dr yoksaa sabahmıydı randevun anlat çabukk

Ooo nurten senı bekleyene kadar atı alan ÜskÜdarı geÇer beklenecek olay deĞıl bu

zıbından değil canım böyle baştan isteklerini gözüme sokan
cadı kaynanadan korktum ben.

Seval kız senın oĞlanın pıpısını ne zaman gÖrecez hayırlısıyla bazı arkadaŞlar oĞlanın pıpısının fotosunu gÖsterecem dedı gÖstermedıde barı sen koyda gÖrelım

Eee Öznurcum alıŞ artık kız evı naz evı baŞtan ıstıyo ÇıĞdemde eee zaman kÖtÜ kıtlık ekonomık krız oda Önlem amaÇlı ıstıyo

ay tam çene yaparken işler bastırdı ayol burdan da vazgeçemiyom
iştende

len cıgdem gecmısı okumadınmı yıvrım bugun gıttım 358 grm bebegım maşallah cok hareketlı eller basındaydı ıkısıde vıdeo cektı dr bana verdı onuda cok tatlı ama renklı hemde kızz cokta yakısıklı hee D:

kim cadı len.daha şimdiden isteklere bak sen.
kızım mutlu olsun yeter demiyo da geçmiş karşıma
kaynanalık yapıyo.hade ordan.ben erkek annesiyim
kaynanalık yapıyomuyum hiç.:tomato:

kızımı nasıl mutlu etcek senin oğlan yavrun zıbınlamı gezcek yaşıtları tulum giyerken ben kızımı çile çeksin diyemi vericem senin oğlana

Seval kız senİn oĞlanın pİpİsİnİ ne zaman gÖrecez hayırlısıyla bazı arkadaŞlar oĞlanın pİpİsİnİn fotosunu gÖsterecem dedİ gÖstermedİde barİ sen koyda gÖrelİm

kastettiğn bensem ben koydum hem de iyi görün diye kırmızı daire içine aldım
ama sen herhalde unutmak istedin bu olayı.

Kızlar sıze doyum olmaz ben kalkıyom yemek yapıcam akŞama kocıŞle yemek yedıkten sonrada akŞam yÜrÜyÜŞe Çıkıcam ama ra sıra gelırım sız fazla yazmayında geÇmıŞe takılmayayım olurmu

valla ben daha goremedım cok net kudret buraya koyayım dr orayı cekmıokı dırek :roflol:

Eee Öznurcum alıŞ artık kız evİ naz evİ baŞtan İstİyo ÇİĞdemde eee zaman kÖtÜ kıtlık ekonomİk krİz oda Önlem amaÇlı İstİyo

bu beleşki kaynana kudretçimm kaçırtcak kızımı bi nikah beleşe getircek belli ayrı evde açmaz pinti karıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…